Zlatko LA 2015 Napisano Jul 30, 2021 Drug član, 1067 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da probam ovu fluo zelenu, meno lepo izgleda. Za svaki slučaj uzeo sam jos jedne ako mi se ove ne posvidjaju. Ali mislim da ce ostati za sada na motoru. Poslato sa EML-L09 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Jul 31, 2021 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovno osveženje. Kako nas vreme i prelasci granica dobro služe, na dva meseca u proseku menja se ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Avgust 1, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Odradih mali servis i metnuo migavce sa homologacijom,,,, bogme toplo tapolju... Ipon katana 15w50 ponovo...cekam da malo zahladi pa cu koji krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4290 Napisano Avgust 1, 2021 Drug član, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da cu danas na mom motociku menjati brzine preko 12h... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 1, 2021 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sredio glavu i usput promijenio neke brtve na XR600R;zaslužila je kad se već tako stara bori da mi priušti osmjeh od uha do uha jurnjavom po šumama. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5052 Napisano Avgust 1, 2021 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Male dorade iz ženske radionice hahahhaha.. Danas sam , stavila led sijalice na pozicije fara i za tablicu, da ne objašnjavam jer i sami znate kako .. Bilo je malko igrarije jer je delic plastike upao u far pa sam sve rasturila i ponovo sklopila .. Jedan sasvim obicno neobican lego (kao kocke) dan . A da malo podmazala lanac , promenila tank-pad nalepnicu i još par stvari namestila da bude kako valja ... P.S. znam da mi je nalepnica malo otisla ukrivo ali nema veze 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano Avgust 1, 2021 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @GR 46 Sad nećeš moći da prodješ tehnički jer su ti nalepnice malo ukrivo Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Avgust 2, 2021 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan "Malo" ukrivo? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5052 Napisano Avgust 2, 2021 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 Kuku lele , biće svašta @Arakis dobri čika Rajko ova guma se stalno nesto migoljila hahahahah, a i pobegla mi jer sam žurila da skuvam gulaš za ručak priznajem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7794 Napisano Avgust 2, 2021 Drug član, 2969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini molim te ali sa gulasom nema zurbe Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1033 Napisano Avgust 3, 2021 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Doduse vise je uradio@Nele11 nego ja i to odlicno, mada verovatno ce da se pravi drugi db kiler, sve u svemu prezadovoljan.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Avgust 3, 2021 (promenjeno) Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Zajedno smo,ti si skidao plastike Promenio Avgust 3, 2021 član Nele11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Avgust 3, 2021 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ovo super izgleda i zvuci Kakva je prica kolege?.. Imate u meni potencijalnu musteriju Od kada je Robert proredio posao i termine, nisam se nigde ni interesovao za ovaj tip usluge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Avgust 3, 2021 (promenjeno) Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo pravio prikljucnu cev od grane do topa @x-man je nabavio top. Edit:Napravio si i nosace topa Promenio Avgust 3, 2021 član Nele11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17902 Napisano Avgust 3, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Stavio nove silikonske gripove, da mi se ne otima iz ruku više sa gumenim Oxfordovim, Kupio nove TRW Sinter plocice, sutra stavljam i nove prednje diskove i plocice. IMG 20210803 181220 — Postimages POSTIMG.CC 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1033 Napisano Avgust 3, 2021 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo super izgleda i zvuci:takoje: Kakva je prica kolege?.. Imate u meni potencijalnu musteriju:ooo: Od kada je Robert proredio posao i termine, nisam se nigde ni interesovao za ovaj tip usluge.@Nele11 Mozda bi trebalo da prosiris posao Ja cu da pravim nosace Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Avgust 3, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Smislicemo nešto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17902 Napisano Avgust 4, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ... I tako... IMG 20210804 203343 — Postimages POSTIMG.CC IMG 20210804 203410 — Postimages POSTIMG.CC IMG 20210804 203154 — Postimages POSTIMG.CC Zamenjeni diskovi, plocice, ulje u sistemu... Stari bili na 4,2mm (min 4,5)... Ovi sa crnim srcem cucnuli do jaja, zbog crne felne, no more tozla... Hm, šta li je sledece, moram da smislim nešto šta da menjam... Promenio Avgust 5, 2021 član BokyBoy 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Avgust 4, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy sledece je da se vozas 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17902 Napisano Avgust 4, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Vampa je napisao: @BokyBoy sledece je da se vozas To radim uporedo, evo već prešao 50-tak km, da legnu plocice... Jbg, ovo je moralo da se zameni, bili su ispod minimuma, motor je sada spreman za Banja Luku i neko more u Septembru. Promenio Avgust 4, 2021 član BokyBoy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 781 Napisano Avgust 6, 2021 Zainteresovan, 640 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Pre dve tri nedelje zove drugar i trazi drustvo za Sofiju. Trebali mu neki delovi. Izvozimo i u prodavnici pronagjem Carbone Lorraine plocice. Trazio ih pre neki mesec i nije ih bilo ama bas nigde. Uzmem, naravno. Danas, nesto niza temperatura i rekoh da promenim. Izvadim sapu, Tokico HH sa bar 2mm dubokim linijama. Ima mesa, znaci, a HH valjda su sinter i tu se malo zamislim. Posto se dosta ljudi zali na fabricke plocice i silu kocenja, pomislio sam da su organske ili polu sinter. Nije da su bile lose, ali kocim sa jednim prstom (ne mogu nikako sa dva, valjda nesto sa rukom ne funkcionise) i kao da mi fali malo snage i zato sam odlucio da stavim sinter. Sedim, cigareta i mislim se dal da ostavim stare ili da ubacim nove. Na kraju, ocistim sape i ubacim nove. Odvozam desetak kilometara i mislim da nisam pogresio. Jos nisu "legle" kako treba, a vec bolje od fabrickih. Nije bilo dzaba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5836 Napisano Avgust 7, 2021 (promenjeno) Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas odradio zamenu ulja u motoru, a evo instrukcija kako se u vreme skupih majstora radi mali servis (zamena ulja)... - u LIDL-u kupiš pakovanje jagnjetine 2-3 kg (red je da se počastiš kada takav posao odradiš sam) - jagnjetinu sečeš u veće komade i prokuvaš u mleku cca 45 min - nakon kuvanja zapečeš u rerni u tepsiji sa delom mleka - od ostatka mleka napraviš bešamel umak - ambalažu od jagnjetine koristiš za ispuštanje rabljenog ulja (niš se ne baca)... ...a onak sipaš ulje "hands free"... Ovo sam "patentirao" još pre koju godinu jer me nerviralo što levak stoji ukoso i moraš da se koncentrišeš na sipanje ulja kao da vakcinišeš "577". Komad creva cca 25 cm na levak + guma sa kukama da pridržava levak i sipanje ulja kao ispijanje špricera na eks... Ako kupite duže crevo možete sipati ulje i iz dnevnog boravka... VAŽNA NAPOMENA - posudu za rabljeno ulje obavezno koristiti samo jednom i posle upotrebe baciti jer to je jedini način da jedete jagnjetinu u mleku i posle svakog narednog servisa... Promenio Avgust 7, 2021 član ZoraNS 11 2 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Avgust 7, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Stavih danas Puig blago zatamljeni touring vizir, stabilizator vizira i neku nalepnicu preko kardana u vidu zastite, mora jos jedno dobro pranje da padne samo ostalo je malo vazduha ispod nalepnice, ali i to ce vremenom samo da nestane. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Avgust 7, 2021 Ne silazi, 4977 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavih danas Puig blago zatamljeni touring vizir, stabilizator vizira i neku nalepnicu preko kardana u vidu zastite, mora jos jedno dobro pranje da padne samo ostalo je malo vazduha ispod nalepnice, ali i to ce vremenom samo da nestane.Аааааааа остав.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8395 Napisano Avgust 7, 2021 Ne silazi, 2182 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Bocni taaaankom iglicom plihove i posle pređi prstom preko njih neće se više videti. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...