Jump to content

Moto Zajednica

BokyBoy

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1950
  • Pridružio se

O članu BokyBoy

  • Rođendan 14.06.1974.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    BGD-LHS
  • Motocikl
    Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 aka Black Widow

Poslednji posetioci profila

11525 profile views

BokyBoy's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

12,7k

Reputacija u zajednici

  1. BI LED - MOTO PROJEKTOR H4/H7 50W 12000LM (LED CHIP UGRADJEN) - H7 - LED sijalice za dugo, srednje svetlo,maglenke i poništivači - LED SVETLA I OPREMA - PROIZVODI BEAR.RS <p>BI LED - MOTO PROJEKTOR H4/H7 50W 2X6000LM (LED CHIP UGRADJEN)</p> <p>Univerzalni BI-LED projektori, ZA BAZU SIJALICE H4 ili H7 (u setu je izmenljivi adapter, zavisno... Uzimam kod njih led sijalice odavno, imaju veliki izbor modela i cena, sa garancijom, na svakom maltene motoru sam ih imao, uglavnom sam ih skidao za tehnicki pa vracao posle, za svaki slucaj.
  2. Jbt, ovakva motorcina i da ne stave USD prednju viljusku, barem na ovom novijem modelu...
  3. Ja sam bio ozbiljan za ovo, dobio sam ovu info iz poverljivih izvora, direktno iz Barela. E ,sad, bilo je to pre par godina, mozda se od tada nesto promenilo, mozda je Yamaha otvorila svoju rafineriju ..
  4. Takav sam po celom telu, spolja grub a iznutra mica...
  5. Naravno, to je primarno ali je neko pomenuo lepotu pa sam zato stavio Kontija, inace bolesno dobru gumu, vozio sam je na Tandzari.
  6. Ja sam isti prepravio za Kawasaki ZX12R, skratio ga za 10 cm i plastificirao u crno, odlican, dubok zvuk, kvalitetna izrada. Preporuka
  7. Prednja je ruzna dozlaboga, zadnja je lepa ali nijedna nije kao konti sport attack...najlepsa sara ikada po meni.
  8. Prenos vlasnistva + nova saobracajna 15000 din...sta reci...
  9. Nazalost, imam mnogo prijatelja tu... Mnogo godisnjica, neke bas ne mogu da propustim, zato nisam mogao sa vama. Ja sam se juce lepo provozao, prvi put sam opeglao Ralju sa novom masinom, klopao cuvene kobaje u Tocku, bio do Zokija na kafici i posle isterao masinu na auto put da vidim sta moze. Sve u svemu, uspesan dan.
  10. To je zato sto taj DID stize iz Kine u ogromnim koturovima i onda se sece na meru i pakuje.Pisao sam vec, drugar je kupio najaci did za Busu i ovo vec ga dva puta dotezao u sezoni a niti tockira niti poteze nesto preterano, brzo vozi to jeste al odrzava redovno.Kvalitet nula. Ja sam vozio zlatnu Reginu na 12-ici 4 sezone i nisam je dotegao nikada, eno je jos na motoru kao nova a pojma nemam koliko je prešla. Al svi znaju kako ja odrzavam lanac. Na 14-ici je stavljen nov did skoro i vec sam ga dotezao, e sad mozda prethodni vlasnik nije dovoljno pa sam ja, videcemo da li ce da izgura sezonu ili ce da ide u kantu. (tojest kod Mise pei, barem neka postane neka skulptura)
  11. Mi do sad jeli kobaje u Tocku, posle peglali Ralju, i evo nas u Malom Pozarevcu, pijemo kaficu kod @MatorKonj
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja