Jump to content

Moto Zajednica

Nele11

Članovi
  • Broj tema i poruka

    399
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu Nele11

  • Rođendan 09.09.1991.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Branicevski okrug

Poslednji posetioci profila

6810 profile views

Nele11's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

2,5k

Reputacija u zajednici

  1. Nele11

    AliExpress

    Narucio 2 paketa u oktobru,jedan stigao prosle nedelje ali stim sto postar je odneo nekom tamo liku u drugoj ulici,sreca,pa lik posten pa me zvao da mi javi da je paket kod njega,a drugi stigao pre 2dana.
  2. Nema velicina jbg,kao i za dosta druge obuce...Noga mi je duzine 30.5cm tako da trebam bar 47-48.5 u zavisnosti od modela... A te mere ko da se poremetile,pre sam nosio 45- 46 i uglavnom 95% obuce mi je odgovaralo taj broj,ovo sad nema sanse ispod 47.
  3. Gledam da uzmem neke zimske patike /čizme,da su vodootporne i da su tople ? Jel imate nekih iskustva ? Čitam za adidas terrex da su vodootporne ali da nisu tople,sad da ga jebem,nikad ih nisam imao .
  4. Šalje, ali skuplja poštarina nego pištolj Pokušaću na tom sajtu, hvala
  5. Jedno pitanje da li neko usluzno naručuje sa Amazon. Com (ne. De) Našao sam neki pnemutaski pištolj, ima ga Amazon. Com novi za cca 60 dolara (na amazon. De sličan tome je oko 200e)
  6. kako se pokazao plazma sekac,ima li neko iskustva?
  7. Moje saucesce porodici,a njemu siroki putevi nebeski
  8. Nele11

    Hrana!

    Generalno, uspeo sam, svi su oduševljeni a i ja Stavio sam 1.2 kg crnog luka, 1.5kg svinjskog mesa i 1kg junećeg mesa. Par šargarepi, luk sam krckao dok nije dobilo onako zlatnu boju, posle dodao meso i dolio vodu, krckalo se tako nekih 1.5h uz povremeno mešanje, posle sam dodao još vode(sve ukupno oko 3l vode) , jedan onaj fiks za gulas (za svaki slučaj, probaću sledeći put bez njega) bibera, so, alevu papriku za boju i malo tucane ljute. Krckalo se tako još nekih sat i po (sve ukupno oko 3h) Za prvi put sam oduševljen, probaću sledeći put i malo pečurke da stavim, crveno vino(ne znam sto se stavlja ali sam video da ga neki stavljali)
  9. Nele11

    Hrana!

    Javljam sutra uveče
  10. Nele11

    Hrana!

    To je to, šaljem sliku sutra, hvala
  11. Nele11

    Hrana!

    Ljudi potrebna mi je pomoć. kupio sam kotlić i hoću da napravim po prvi put gulas, za jedno 10tak osoba, dajte neki brzinski recep(a) t da ne sjebem nešto. Slike sutra
  12. Kod nas u Po jedva da pala kisa a tu jbt provala oblaka.
  13. Odlicno,drago mi je da ste se lepo proveli,krivo mi je za Portugal i Spaniju ali bice prilika
  14. Situacija od pre neki dan.Oteram caletov auto na tehnicki,i pitam da li mogu da mi nasteluju svetla,kaze svakako ga stavljaju na onaj aparat za proveru svetla i mogu samo da mi kazu da li je nastelovano ili ne,ne smeju da oni sami steluju...Ko je ovde lud
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja