Jump to content

Moto Zajednica

UrosH2023

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu UrosH2023

  • Rođendan Novembar 17

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Interests
    U moto svetu (uslovno) od 2021. godine.
  • Motocikl
    2x Vmoto SuperSoco TS, black and orange

Poslednji posetioci profila

168 profile views

UrosH2023's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

43

Reputacija u zajednici

  1. Priključivanje konektora.... Argh. Pretpostavljam, MrD, da je 7-pinski konektor taj koji kažeš je skriven, ni ja na TS-u ne mogu da ga nađem... Ono prethodno sam shvatio. Onda posle bi ostao samo 6-pinski da se dovede na levu stranu, njega vidim. Jel dobro razumem da taster za menjanje zvuka može da se uvede na mesto parkirnog tastera na volanu? Ne?
  2. Danas stigao zvučnik, posle 1,5 meseci napetog čekanja....... Teško ću ja ovo sastaviti- za početak nemam niti inbus da bih odvrnuo trouglasti nosač pegova....... Ostatak video uputstva tek deluje obeshrabrujuće.
  3. UrosH2023

    BMW F650CS

    Drugari, Pokrećem temu zato što me zanima nešto više o ovom modelu: BMW F650CS Neke specifičnosti kao razlog za kupovinu (ili ne) ovakve sprave? Koliko je mašina od 650cc, ova konkretna, pogodna za početnike? Cena održavanja? I ostalo.
  4. Hvala na detaljnom opisu, uzeću za početak jedan. Zanima me kolika je jačina zvuka- je li dovoljna da liči na pravu buku..? Nadam se da ću uspeti u instaliranju, ipak, ako mi bude trebala pomoć..... Pisaću...
  5. Hvala, mislim da ću naručiti, dakle to je cena, i besplatna je dostava. Valjda ću uspeti da instaliram....
  6. I auto bez kardana- nije auto, znam. ;( A tek električni... Najvažnije je da su deca srećna.
  7. Pozdrav svima... Pre nekoliko dana sam se sa uspehom pridružio, kao ne-član, akciji do Sremčice, upoznavši tom prilikom neke članove ovog foruma. Učlanjujem se sa 1 detetom od 16 godina, i dva Vmoto Super Soco TS-a, električnih mopeda sa izgledom 'pravog' motora. Limitirani dometom, ali vrlo zadovoljni... Vidimo se uskoro ponovo!
  8. Junior i ja. Na njegovo insistiranje, u moto svet ulazimo krajem 2021.godine sa dva SuperSoco-la, isti model, različite boje. Sokolovi, inače poznati kao nečujni, krstare do čitavih 45, odnosno 60kmh sa skinutom blokadom.
  9. MrD, Hteo bih da ugradim zvuk na SuperSoco TS. Koji je obim investicije i znanja neophodan da bi se spravica ugradila? Ja sam tražio od uvoznika taj modul, i nisu u stanju da ga nabave...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja