Učitelj Splinter 208 Napisano Jun 10, 2020 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Jun 10, 2020 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, shoyyka je napisao: Hmmm... povlačim reč lijepa deonica za nagnut motor, naravno po lijepom vremenu i bez guzve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10385 Napisano Jun 10, 2020 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Staman je napisao: lijepa deonica za nagnut motor, naravno po lijepom vremenu i bez guzve Apsolutno ali se mora paziti jer ima dosta restorana, odmarališta,samim tim i dosta skretanja... Ja gore aludirao malo na kišu, prodje nam najlepše doba za vožnju... posle po žegama nije isto! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jun 10, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, shoyyka je napisao: Apsolutno ali se mora paziti jer ima dosta restorana, odmarališta,samim tim i dosta skretanja... Ja gore aludirao malo na kišu, prodje nam najlepše doba za vožnju... posle po žegama nije isto! Sledeći put se javni pa da odemo oko jezera sa druge strane jer je put fenomenalan za motor i priroda isto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10385 Napisano Jun 11, 2020 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Danas reših da se provozam pa padala ili ne... dogovorio se na brzaka sa kolegom @Tumbe i djirali do Loznice,Gučeva,Mačkovog kamena,Valjeva pa kući...imadosmo sreće,nijednog trenutka nismo bili ugroženi od kiše, (možda malo na Mačkovom kamenu ali pobegosmo na vreme) mada je padala u našem kraju...otišao pre,a vratio se posle kiše,super ispalo! PLANINA Gučevo, iznad Loznice i Banje Koviljače, koja je po količini ozona u samom evropskom vrhu, bogata je i stoletnim šumama, lekovitim biljem, šumskim voćem, gljivama i izvorima koji su zdravljak u istinskom smislu te reči. A na više mesta gosti imaju priliku da s vidikovaca vide pola Republike Srpske, čitavo Podrinje, sve do Pavlovića ćuprije na Drini. Ovi prizori su savršeni za likovne umetnike i majstore umetničke fotografije. Drina se, kao na dlanu, vidi kako krivuda, s lepotom njenog priobalja. Na vrhu planine nalazi se spomenik srpskim i austrijskim vojnicima koji su u jesen 1914. godine poginuli u čuvenoj Gučevskoj bici, koja je bila deo velike cerske operacije. Banja Koviljača, koja se nalazi u blizini, ali i Vukov Tršić, Tronoša, legendarni Tekeriš, Soko-grad, gde se organizuju ekskurzije, samo su deo ponude za turiste. Moguće je organizovati i ture do manastira Tavna, kod Bijeljine, u RS, jedne od najlepših svetinja čuvene dinastije Nemanjić. Spomen kosturnica na Gučevu iz 1914-e godine... free upload without registration pic hosting free image uploading website 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10385 Napisano Jun 11, 2020 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Мачков камен је топографски чвор (врх) на планини Јагодња у западној Србији, гдје су вођене тешке борбе између 1. српске и 6. аустроугарске армије у току Првог свјетског рата, у периоду од 19. до 22. септембра 1914. Битка на Мачковом камену је једна од низа сукоба током битке на Дрини Спомен костурница... До видиковца на пар фотографија... post pictures online free how to upload image on internet Нисмо хтели ризиковати па остависмо моторе десетак метара пре...клизаво и глиб... Pošto se nebo nešto počelo munjiti i Sv. Ilija Gromovnik nešto počeo kašljucati...magla...taman na vreme... 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5578 Napisano Jun 12, 2020 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ova sezona ce kratko da traje..vidim ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10385 Napisano Jun 12, 2020 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Bole37 je napisao: Ova sezona ce kratko da traje..vidim ja. Ne daj se kolega... najgore je što prodje najlepše vreme za vožnju, posle udari žega... Jedino nas teši što se produžava sezona iz godine u godinu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Jun 13, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Jučerašnja kratka vožnja predviđena da bude od Beograda do Divčibara. Međutim dolaskom na Divčibare oko 19h odlučimo saputnica i ja da nastavimo dalje ka Uvcu, nađemo neko prenoćište pa sutra krenemo dalje neplanirano... To nas je dovelo do Golije, gde smo se smestili kod predivnih ljudi "Seoski turizam Koturović", sve preporuke. Jutranji čaj sa prelepim pogledom pa krećemo Studenica, Uvac, Perućac, ka Loznici i nazad za Beograd 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10385 Napisano Jun 13, 2020 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Danas se pridružih kolegama iz BG-a sa ciljem da djiramo do,za početak Majdanpeka pa dalje ćemo videti... Sačekah kolege u Petrijevu na kružnom...Davor,Sale i G-dja i Neša... Prva pauza u Etno selu La Salas u Malom Crniću... Ali nedaleko od Kučeva gumi defekt na KTM-u...duvali,duvali...ne vredi...ostavili motor kod jednog domaćina u dvorištu i vraćaj se... Gde ćemo...ajd do Golupca...kad tamo,naravno kišica... I tu se rasturismo kao Jugoslavija...Davor povezao Nešu do BG-a da što pre uzme šlep da vrne motor...Sale i G-dja ostadoše na tvrdjavi,ja svratih do Srebrnog jezera malo na skup...ali dobro,ipak napravismo 350-ak km...malo ali dosta... 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Jun 13, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak neplaniranog odlaska u noćne sate na Goliju. Budimo se jutros, naravno mladi ali kao penzioneri, u 05:30h i razmišljamo gde sve danas otići kad je sve tako blizu a tako daleko od Beograda. Krenućemo prvo do vidikovca iznad kuće da popijemo čaj, pa onda pravimo plan... Ovo je kratka vožnja, ne bih da dužim tekstom: Ivanjica-Studenica-Novi Pazar-Uvac-Zlatibor-Mokra Gora-Perućac-Bajina Bašta-Valjevo-Beograd Vreme poslužilo, mašina takođe, Valjevsko na kraju dodalo ono što je potrebno za poslednji 100-ak kilometara. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Jun 13, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Današnja celodnevna vožnja je uklopljena u poslovne obaveze u Prijepolju i ovaj put cilj je bio Sopotnica, Jadovnik, Pešter i Golija. Još se vrtim po jugozapadnoj Srbiji ali ne idem dalje dok ne obiđem sva izuzetna mesta u ovom delu zemlje. Ukupno 350 pređenih kilometara asfaltom, makadamom i livadama. Trajanje vožnje gotovo čitav retko lep junski dan a uživanje beskrajno. Da bi izbegao istorijske radove na rekonstrukciji puta od Požege do Užica, krenuo sam prema Ivanjici a onda u Prilikama skrenuo desno prema Katićima. Odavde počinje pravo uživanje u vožnji kroz prirodne lepote i bajkovite pejzaže ka vrhovima planine Mučanj. Dalje kroz gotovo napuštenu varošicu Jasenovo prema jezeru Kokin Brod (Zlatarsko jezero). Odavde se vraćam na glavni magistralni put prema Novoj Varoši i Prijepolju. Nije bilo previše saobraćaja pa se moglo uživati u kombinovanju svih vrsta krivina i kratkih pravaca. Jedan savet za sve ljubitelje prirodnih lepota, ako ste u Prijepolju nemojte proći a da ne vidite slapove Sopotnice. Mesto je nestvarne lepote. Sledeće mesto koje se moralo videti je vrh Jadovnika, Katunić 1734m. Nastavio sam prema Crnoj Gori do Brodareva a odatle prešavši Lim prvo uskim asfaltom a potom makadamom kroz klisure, potoke, bukovi pa smrčevu šumu uzbrdo sve do gole visoravni Jadovnika. Dodaću fotografije koje vam mogu približiti pejzaže ove planine ali po kompletan užitak morate otići. Ne možete uživati u lepotama Jadovnika, a da ne osetite miris planinske trave poput Majčine Dušice koju u naletima donosi oštar planinski vetar. Odavde se spuštam malo bolje nasutim putem prema dolini Uvca i Sjenici. Povratak je preko Peštera i Golije prema Ivanjici. Izdala me baterija pa nemam više fotografija. 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Jun 14, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Koga ne mrzi da gleda, kačim i video da još fotografija. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Jun 14, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan @ZERO CORD ADV Gledamo planinske fotografije iz evropskih zemalja,i divimo se. Nismo ni svesni šta sve kod nas ima. Malo je reći da je neverovatno, prosto kao izmišljeni predeli. Sada znam kome da pustim poruku kada se ponovo, uskoro, uputim ka tom kraju. Svako dobro do viđenja, puno bezbednih kilometara! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Jun 14, 2020 Integrisan, 9314 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan < Maglič > Zanimljivo misteriozna prica vezana je za ovu Tvrdjavu, koga zanimaju detalji moze procitati na Vikipediji. I ako sam prosao ko zna koliko puta tim putem, nikad svratio nisam. Vreme je da se greska ispravi gde koristimo priliku za jucerasnju voznju dok Danica nije upekla, dan dugacak i ne previse topao... ideala @bbocko i ja odlazimo da napojimo zdrebice, Mol pumpa kod Plavog mosta. Preko puta pumpe, smer od Medaka ka Konjarniku.... cukanjac, nista strasno na prvu, plavci odradjuju svoje, mi svoje. Nisam stigao da zavrsim tankanje, jak tup udarac dolazi iz istog pravca. Okrecem se, gledam, taxista nema prednji kraj, odvali covek ovog ispred na oci plavaca, maltene isto mesto Bem ti susu pa nama jos nije ni poceo dan i vec belaj gledamo, di je preostalih 408km i sta ce nas snaci dalje... mrlam sebi u bradu. nista, izlazimo na autoban kako bi preripili guzvu, iskljucujemo se kod Ikeje novim asfaltom ulazimo u Zuce, fatamo levo avalskim za KG starim putem jos malo i stigli, kod Plaze u kafic ceka nas @panta_kg Pantelija delija se razume u poso i to onaj bitan. Pored toga sto je velki covek, dobar drug, Pantelija je i dobar domacin. Moram pomenuti da mu guda i domaca bas dobro ide od ruke. ovako je bilo pre 2 godine kod Domacina kad deca nisu besna, kuca nije tesna aKcenat je na prirodu i drustvo gde je drustvo tu su i sitna deca.... nek su samo ziva i zdrava no da se vratimo na kolosek, Milena mu njegova strogo podviknula bez pardon na vocke mora da budes, guda samo na crtez kormilo preuzima, idemo ka KV priroda i njene lepote nas interesira brdo s'desne strane je kafance, krcat parking, odmah zatim vredne ruke s'leve silazimo sa puta, idemo do mostica nije uredjeno al se moze parkirati Cece ostavljamo da cekaju, bermude, patike napolje, oprema sva unutra MoS ne radi zabranjeno za dalje, Ibar ga jos prosle godine malko poremeti iskrivljena je konstrukcija, moze se videti koliko ako se pogleda druga polovina ipak idemo preko stazica levo i stazica desno, idemo prvo desno i izbivamo na opasno im je dobro, nit brige nit pameti, zive zivot za svoj gros verovali ili ne ovuda prolazi voz, ne cesto al ga zna biti kad se predje pruga, tu su jos dva druga, desno pici šum potoka ovaj nomad, resen je do kraja da ide preko kamenja vidno mokar, padao je ko kruska... opet da ponovim ...za svoj gros stigosmo do ostatka plemena ovajjj jezerceta gde je voda ubava, prija da se coek rashladi bili videli, pozdravili se sa drugarima, vratili na raskrscu staza Bane i ja odlazimo levom stazom, Pantelija ce bude pozarac dole ovi koji nam doleze u susret upozoravaju na smukove eeee jos mi i to treba, pa ja se bojim zmije ocu u neSves panem pogled sa stepenica, tu smo na po puta od vrha prvo sam gurno glavu gledajuci dole, sta znam kaki sam baksuz kad se popnes gore prizor je fenomenalan Dolina Jorgovana Koliko puno lepog imamo, toliko premalo pameti da iskoristimo potencijal i okrenemo ćuk na svoju vodenicu.... kad cemo se opametiti da mi je znati? Zavrsili sa upijanjem, spustili se dole na presvlačenje i pravac kafance na reset. Kratka pauza za Baneta i mene jer nas je dobro tukla danica dok smo se popeli, pantelija je glat mogao odspavati jednu partiju. dosta price, vracamo se za KV dalje nas interesirju Mrcajevci, 10 do 15h vreme je rucku Baralic..... standardno dobro ogovaramo @bobi_krofna, s'mislima kao da je i on tu, sakrio se iza sataru kozurica tanka, slana i hrskava izbistrismo teme prosle a i one predstojece, Mileni ne ce kazemo sta smo jeli rastavljamo se na raskrscu sa Pantelijom, Bane i ja odosmo na Rudnik po koje zrnce kafe Odatle nista pametno do kuce..... gomila ludih, brzih, bahatih uglavnom Bg table. Do sledeceg vidjanja dasvidaniya 23 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6116 Napisano Jun 14, 2020 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, davidloki said: Nastavak neplaniranog odlaska u noćne sate na Goliju. Budimo se jutros, naravno mladi ali kao penzioneri, u 05:30h i razmišljamo gde sve danas otići kad je sve tako blizu a tako daleko od Beograda. Krenućemo prvo do vidikovca iznad kuće da popijemo čaj, pa onda pravimo plan... Ovo je kratka vožnja, ne bih da dužim tekstom: Ivanjica-Studenica-Novi Pazar-Uvac-Zlatibor-Mokra Gora-Perućac-Bajina Bašta-Valjevo-Beograd Vreme poslužilo, mašina takođe, Valjevsko na kraju dodalo ono što je potrebno za poslednji 100-ak kilometara. Prosle nedelje sam se vracao iz Raske kasno nocu preko Radocela i Ivanjice. Padala je kisica, a naprevoju ka Ivanjici 1167 mnv je provejavao sneg. Nista cudno da nije uveliko jun, a spoljna temperatura je iznosila 12,5c. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3003 Napisano Jun 14, 2020 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo misteriozna prica vezana je za ovu Tvrdjavu, koga zanimaju detalji moze procitati na Vikipediji. dosta price, vracamo se za KV dalje nas interesirju Mrcajevci, 10 do 15h vreme je rucku Baralic..... standardno dobro Lepo ste vi to ukomponovali i odlično izabrali :-)Mogli ste se javiti drugovima članovima iz KV, ovako bzvz dobiste minus...Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Jun 14, 2020 Integrisan, 9314 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Na koju god stranu krenuo nekom bi se morao javiti.... ondak od vožnje ništa ne bi bilo Bio bi mali i debo, vrlo moguće i pjan. Drago mi je zaista što imam dobre ljude na sve strane di god se uprtio....nikad se ne zna ko će kome kad zatrebati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4608 Napisano Jun 14, 2020 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Već neko vreme planiram da odem do Cera da vidim spomenik u Tekerišu - danas je konačno bio taj dan. Kao i uvek ove sezone, nisam baš poranio, tako da krećem oko pola 11 od kuće. Ruta: Posle Cera spustio sam se do Banje Koviljače koja ima prelep park, pa do Loznice i onda putem Loznica - Valjevo za Beograd. Baš sam juče pročitao hvalospeve na račun ove deonice, tako da nije bilo šanse da je ne oprobam. Put za svaku pohvalu i ne previše opterećen. Ipak, opterećenja su se javljala u par navrata i to tačno kod nekih lepih krivina. Klinci se kriju u ovom žbunu Negde oko Osečine par na motoru se uključio na put u povratku u BG. Nisam video koji je motor bio u pitanju, ali zabeleženi su na kameri u svakom slučaju, vozim iza njih jedno vreme, lepo mi bilo da ne vozim sam. Ipak, dva automobila su nam malo spustila tempo vožnje, pa ih sve pretičem, jer je ipak put previše lep za dosadnu vožnju. U Valjevu stajem na pumpi čisto da protegnem noge i popijem vode, kad ovaj isti par me uz pozdrav sirene prolazi dok sam "u boksu" Nastavljam dalje, izlazim na novi autoput i uživam u vožnji po njemu. Ima saobraćaja, ali je asfalt odličan, a deonica puna finih, brzih krivina koje se menjuju jedna za drugom. Sušta suprotnost autoputu za Niš. Koliko god sam do sad izbegavao vožnju autoputem, od Miloša ubuduće bežati neću. Ipak, kako kod nas ništa nije savršeno, nije ni ovaj autoput. Engleska škola, što bi rekao moj brat Projektanti su se golemo izglupirali kad su pravili naplatnu rampu kod Obrenovca, jer tamo je gužva katastrofalna. Prošlog vikenda sam se vraćao sa Tare ovuda i tad je bila solidna gužva (oko 22h), a danas u 6h pogotovo. Mislim da sve ukupno ima 6 naplatnih rampi u smeru ka BG-u, a od toga su, čini mi se, dve samo za ENP. Kako sam na motoru, naravno da nisam bio u fazonu da čekam svoj red, već sam se provukao dokle sam god mogao, a da ne ispadnem previše bezobrazan. I pored toga, ceo prolazak kroz rampu mi je trajao oko 15 minuta, sa provlačenjem. Kolima na začelju kolone sam siguran da nije bilo svejedno dok su došli na red. Odmah posle rampe, grupa od jedno 8-9 motora stoji parkirana i pravi pauzu. U prolasku shvatam da znam Vitu sa obuke na kojoj sam bio pre 2 nedelje. Stajem da se pozdravim, dobijam preporuku za splavarenje i nastavljam dalje svojim putem. Uz petljanje na isključenjima, stižem u BG oko pola 8. Nisam stigao još da pregledam snimke iz vožnje, ali ću se potruditi da okačim klip kad vidim kako je to ispalo i da li je dovoljno interesantno za objavu. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Jun 15, 2020 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi magična ove godine cifra 300 , tako i juče, malo djir kroz Takovski kraj...Rajski konaci,Koštunići i malo s druge strane Rajca... 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Jun 15, 2020 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Odlično što ste posetili Maglič, taj most nikako da dođe na red.. Rečica pored Tvrđave je Magašnica i važi za rezervat poskoka, jedan od najvećih u Srbiji. Kafana preko puta Magliča, Jerinin Grad nije za preskakanje u smislu klope, nama lokalcima je referenca kad svraćamo negde...dobra klopa (pastrmka, jagnjetina i teletina ispod sača, rolovana teletina...)koja brzo stiže, a uz to i prilično jeftina...i gazda vozi motor. U svakom slučaju, Maglič vredan truda. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Jun 15, 2020 Integrisan, 9314 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Doktore sve tačno, klopao jedared u to kafanče i dobar dojam ostavi na čula. Beše nam malo rano za iće al je zato pivce smirilo živce. Da si za poskoke napisao pre pentranja..... sigurno ne bi išao gore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Jun 15, 2020 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj, ja već planiram turu posle Darkovih fotki ali vidim da ću ipak preskočiti zbog zmija . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4608 Napisano Jun 15, 2020 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Ma neće zmija tebe ako nećeš ti nju Edit: koliko traje uspon od parkinga do same tvrđave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 209 Napisano Jun 15, 2020 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da uspon zavisi od trenutne kondicije Meni i Darku je trebalo 20-30 min. Staza do tvrdjave je poplocana i sa klupama za odmor na serpentinama. Nezgodno je i da se popne na zidine tvrdjave jer su stepenice (merdevine) jako strme. Sto se tice zmija, mi nijednu nismo videli iako smo dobili upozorenje od para koji je isao na dole. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...