lordMilos 1194 Napisano juče u 06:43 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, midnightdk said: Lep kraj i steta ga ne obići. Izvinjavam se lokalcima ali to je kraj mog oca i volim otići tamo, dopunite ako sam nesto zaboravio ili ispravite ako sam pogresio. ,, Река Градац, парк Пећина, Маркова Столица, кула Ненадовића, Муселимов конак и музеј, Петничка пећина, Петничко језеро, црква у Петници- Десна шака Светитеља У хладу старих липа крај Петничке пећине стоји храм Успења Пресвете Богородице. У његовој тишини чува се реликвија — десна шака светитеља, за коју верују да припада јеванђелисти Луки. На Лучиндан мошт се износи пред вернике, а храм испуњава мирис тамјана и осећај благослова који спаја прошлост и живу веру. , https://www.instagram.com/tovaljevo/ , Тешњар, споменици, близу су и Дивчибаре, Okolina Valjeva - Srbija Odmor WWW.SRBIJAODMOR.RS Okolina Valjeva Okolina Valjeva, kao i sam grad su jako interesantni za obilazak i boravak. U jednoj od naših priča smo pomenuli manastire koje možete posetiti, a koji se nalaze u... , Valjevo – istorija i prirodne lepote – Putem niti PUTEMNITI.COM , и много других садржаја.. Да ли знате ко НАЈПРАВИЛНИЈЕ прича српски језик? Становници ОВОГ града су ПРВИ на листи! WWW.SD.RS Да ли сте се икад запитали постоји ли неко место у Србији где се говори најчистијим српским језиком, са свим правилностима у говору које морају бити испуњене? Изолите !!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 1533 Napisano juče u 07:31 Zainteresovan, 348 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja ( juče) u martu. Od danas do sledečeg vikenda sneg, kiša, jak vetar, neugodne temperature. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8127 Napisano juče u 07:49 Drug član, 1620 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec bili kod vodopada Valjevskog kraja, dodao bih Skakalo na Manastirici na prilazu Divcibarima iz pravca Bg, ispod JNA cesme . Ali mora da see sidje niz strminu, jedno 70m. Naravno peske. I vodopad za koji trenutno malo ljudi iz kraja zna. Nalazi se u Tometinom Polju, a tezak je i opasan pristup. Tu se moze okupati, nudizam dozvoljen. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1791 Napisano juče u 08:27 Drug član, 1402 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, dule2812 said: Јаке трауме из детињства су биле Pa gde nisu....sećam se, moji gledaju a ja hoću a ne smem....pa stanem iza televizora a naspram njega smo imali neku sliku koja je imala staklo preko i onda gledam u odrazu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9091 Napisano juče u 09:50 Ne silazi, 3687 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Tedybear said: Poslednja ( juče) u martu. Od danas do sledečeg vikenda sneg, kiša, jak vetar, neugodne temperature. A majko moja... Kako je lep... Na sajmu sam stojao pored sa burazerima i zagledali... Trenutno za mene ne postoji lepši motor u prodaji. I boja mi dira sitne dirke.... Joooooooooooj Svaka čast. Zavidim ti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zkrstovic 2 Napisano pre 21 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/F1Qk-VyFDRE?si=eLxJbZgIT-7Gz956 Sa mojom lepom Afrikom.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1813 Napisano pre 9 sati Drug član, 960 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo po "ravnoj" Vojvodini juce pred ovu kisu. Zabavna moto cross staza u Jazaku, takodje Rakovacko jezero Mali Kolorado (simulacija kamenitog TET-a juzne Srbije ). Kolega malo snimio dronom. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 198 Napisano pre 7 sati U prolazu, 93 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Juče smo se upoznali @sst i ja i napravili krug po Stolovima i Goču. Lepo iskorišćen dan. Slike baš i nisu nekog kvaliteta, izvukao sam par kadrova sa snimka iz kamerice. Mislim da će kolega imati lepše fotke. Koji potočić, kamen, brdo, kamen, konji, kamen i još brda 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 929 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Tako vam zavidim sto mozete relativno lako da vozite offroad, tako mi nedostaje, makar bio nesposoban po istom Dajte neki trek ili okvirni put, sem ako ima u TET, naci cu ga sam. Kad budem dosao na odmor u SRB da mogu i sam da probam malo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 198 Napisano pre 5 sati U prolazu, 93 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, dule0911 je napisao: Tako vam zavidim sto mozete relativno lako da vozite offroad, tako mi nedostaje, makar bio nesposoban po istom Dajte neki trek ili okvirni put, sem ako ima u TET, naci cu ga sam. Kad budem dosao na odmor u SRB da mogu i sam da probam malo. Sad znaš kako je nama kad nam okačiš fotke sa Alpa Mi smo vozili ovaj trek (nisam snimao trek, sad iz glave stavih pinove): Locus Map LINK.LOCUSMAP.APP Web portal of multi-functional mobile outdoor navigation app for hiking, cycling, geocaching, sailing, flying and other sports activities and traveling Sličnom rutom ide i TET, tako da nema greške i TET da pratiš. A imaš i ovaj sajt, gde možeš da biraš region i tražiš trekove: Enduro Balkan - Šuma, kamen, blato - na dva točka WWW.ENDURO-BALKAN.COM Enduro Balkan - šuma, kamen, blato - na dva točka. Mesto za početak Vaše avanture. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...