Jump to content

Moto Zajednica

Kratke voznje

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 215 postova
  • Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition
12 hours ago, midnightdk said:

Lep kraj i steta ga ne obići. Izvinjavam se lokalcima ali to je kraj mog oca i volim otići tamo, dopunite ako sam nesto zaboravio ili ispravite ako sam pogresio.

,,😁

Река Градац, парк Пећина, Маркова Столица, кула Ненадовића, Муселимов конак и музеј, Петничка пећина, Петничко језеро,  црква у Петници-  Десна шака Светитеља

У хладу старих липа крај Петничке пећине стоји храм Успења Пресвете Богородице. У његовој тишини чува се реликвија — десна шака светитеља, за коју верују да припада јеванђелисти Луки. На Лучиндан мошт се износи пред вернике, а храм испуњава мирис тамјана и осећај благослова који спаја прошлост и живу веру.

https://www.instagram.com/tovaljevo/ ,   Тешњар,  споменици, близу су и Дивчибаре, 

WWW.SRBIJAODMOR.RS

Okolina Valjeva Okolina Valjeva, kao i sam grad su jako interesantni za obilazak i boravak. U jednoj od naših priča smo pomenuli manastire koje možete posetiti, a koji se nalaze u...

, 

, и много других садржаја..

WWW.SD.RS

Да ли сте се икад запитали постоји ли неко место у Србији где се говори најчистијим српским језиком, са свим правилностима у говору које морају бити испуњене?

Изолите  !!!  🤗

• Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1619 postova
  • Motocikl: SMC 300

Kad smo vec bili kod vodopada Valjevskog kraja, dodao bih Skakalo na Manastirici na prilazu Divcibarima iz pravca Bg, ispod JNA cesme . Ali mora da see sidje niz strminu, jedno 70m. Naravno peske. 

I vodopad za koji trenutno malo ljudi iz kraja zna. Nalazi se u Tometinom Polju, a tezak je i opasan pristup.

Tu se moze okupati, nudizam dozvoljen.

skakalo.jpg

0-02-05-c3bcfd750a8cf313a2246da55c043958550661f36ca108d0d5b69a286ed48e56_8569607cdf9c5abf.jpg

• Sviđa mi se 4

• Drug član, 1402 postova
10 hours ago, dule2812 said:

Јаке трауме из детињства су биле 😀

Pa gde nisu....sećam se, moji gledaju a ja hoću a ne smem....pa stanem iza televizora a naspram njega smo imali neku sliku koja je imala staklo preko i onda gledam u odrazu 😰

🙈

• Haha 1

• Ne silazi, 3686 postova
  • Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb
2 hours ago, Tedybear said:

Poslednja ( juče) u martu. Od danas do sledečeg vikenda sneg, kiša, jak vetar, neugodne temperature. 

IMG_20260325_135250.thumb.jpg.2367c683b9d4126f8d74280f69252d54.jpgIMG_20260325_135256.thumb.jpg.c4c45193be9e3cd4ea5457d9fa72e741.jpg

A majko moja... 

Kako je lep... 

Na sajmu sam stojao pored sa burazerima i zagledali... 

Trenutno za mene ne postoji lepši motor u prodaji. I boja mi dira sitne dirke.... Joooooooooooj ❤️❤️❤️

Svaka čast. Zavidim ti. ☺️

• Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja