Forsberg 4965 Napisano Februar 2 Drug član, 1055 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast @SrdjanRadivojev, treba imati muda pa u ovo doba godine izvoziti tu rutu i to u danu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 294 Napisano Februar 3 U prolazu, 63 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Krenes u zoru i nema povlacenja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 274 Napisano Sreda u 12:30 (promenjeno) Svrati ponekad, 73 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Danas jedna baš kratka, od N.S. do Begečke jame na kaficu i nazad. Čisto da me želja mine Promenio Sreda u 13:19 član Саша 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6305 Napisano pre 6 sati Drug član, 1406 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Rekord voznja. 7 i slovima sedam kilometara za 3,5 sata. Borje gusto sadjeno, prevarismo se u orijentaciji, i prodjosmo, kuda nijedno vozilo jos nije. Da bi prolazili izmedju borova, morali smo na bocni nagib, gde smo jedan drugom glumili balast sa odgovarajuce strane. Kad smo sisli do potoka, vvidelo se da se ipak nekad necim silazilo u potok. Sreli smo grupu setaca-planinara , njih jedno 50, malo popricali. Baka planinarka se slikala na kvadu. Posle smo se iznenadili nacinom njihovog ponasanja. Pocetak Tometino Polje, zatim preko grebena koji razdvaja Kosjersku i Pozesku opstinu, a izmedju pomenutog sela i sela Skakavci. Zatim kroz sumu, do spomenika poginulim partizanima. Tu nailazimo na ognjiste pomenute grupe planinar. Vatra je jos tinjala, pa smo je u nedostatku vode zatrpali kamenjem. Video sam bacene konzerve, posto su ih posle jela zafrljacili u sumu. Toliko o ljubiteljima prirode. Tu blizu su i ostaci rovova iz Kolubarske bitke. Zatim jedan promasaj zeljene trase. U pozadini vrh Subjel. Vracamo se malo unazad i ravno grebenom nizbrdo. Borje je sadjeno polukruzno na uskom razmaku. Nekako pronlazimo izlaz iz lavirinta uz balansiranje po bocnom nagibu. Zanosenje vozila uz nagib, jer na bocnom nagibu i po borovim iglicama sklizne, i nasloni se na bor. Jednostavno nam nije bilo do slikanja od toliko napora. Sledeca foto je pocetak strmog spusta do potoka. Iza borja je gori deo, gde mi nije na pamet padalo da se vozilom zaustavim i fotkam. Dole je potok Iza potoka je propao put ali ipak put, pa smo odzurili u lokalnu prodavnicu na osvezenje. Zasto iz potoka nismo pili vodu? Pa rio tinto zagadjuje Konzerve od ljubitelja prirode u mom koferu. Odlozene posle u moju kantu za smece. Potok https://www.youtube.com/watch?v=0P-QcqbYgZ0 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...