srbac 3291 Napisano Mart 23 Andragog, 5834 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan To je ipak bio ovaj za 10 000 Morbidelli T1002VX WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Morbidelli T1002VX, 2025. godište, Touring, Novi Sad. Cena 9.990 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6966 Napisano Mart 23 Nemanja Stojanović, 1877 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo šta se meni najviše svidelo na sajmu: 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3291 Napisano Mart 23 (promenjeno) Andragog, 5834 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo extra 1200 e Promenio Mart 24 član srbac 4 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10253 Napisano Mart 23 Ne silazi, 4033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, srbac said: Meni je ovo extra I meni!!!! Jedan od dva motora na koji sam seo na sajmu. Drugi je Bear 650. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1394 Napisano Mart 23 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: 701 enduro / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sve iskopirane Honde 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11463 Napisano Mart 23 nekrunisani kralj moto cigana, 3366 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 3. 2026. at 13:09, Motorcyclist je napisao: Osim BMW, on je za visu srednju klasu + Trajko (@trajkovideos) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,309 likes, 35 comments - trajkovideos on December 16, 2025: "Vozaci BMW motora gde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2544 Napisano Mart 23 Drug član, 1552 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Motorcyclist je napisao: Znaci manji modeli, zasto uzeti Japan ako je kvalitet kineski a cene japanske... Na oko i dodir. U voznji i eksploataciji ce se pokazati. Tu niko pametan ne moze biti. Ali utisak je takav da se deli trziste, kinezima jeftiniji i manji. Japancima i ostatku jave kubikaze, bar za sad. Moto Morini 1200, po zvuku odlican, cena 12k. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2623 Napisano Mart 23 (promenjeno) Drug član, 1770 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Odlican, samo opet kazem tezina od preko 270kg i potrosnja koja ne ide ispod 6.5-7L/100km ce mu biti poprilican minus u prodaji. Promenio Mart 23 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Mart 23 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima na Big rock moto, on bas nije odusevljen. S obzirom na V2 i tu kubikazu voli da se vrti visoko a i trosi poprilicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2649 Napisano Mart 23 Drug član, 1076 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Andrej_Hotstepper je napisao: I meni!!!! Jedan od dva motora na koji sam seo na sajmu. Drugi je Bear 650. Isto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8452 Napisano Mart 23 Ne silazi, 3629 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Al ste skromni, ja bi Afriku. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3291 Napisano Mart 24 (promenjeno) Andragog, 5834 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan F900GS Adventure smejurija teška. Glumi starijeg brata R1300GS adv . Ogroman širok rezervoar ali kad pogledaš unutra sa strane, ono sve šuplje, možeš da nagruraš gajbu piva sa svake strane. E te šupljine su nekliko tauzenki ojra Promenio Mart 24 član srbac 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6316 Napisano Mart 24 Drug član, 2580 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, RankoBg87 said: Al ste skromni, ja bi Afriku. Sandru 1 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8452 Napisano Mart 24 Ne silazi, 3629 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Realno nema ni za jednu ni drugu, sanjam obe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4685 Napisano Mart 24 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1957 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, srbac je napisao: F900GS Adventure smejurija teška. Glumi starijeg brata R1300GS adv . Ogroman širok rezervoar ali kad pogledaš unutra sa strane, ono sve šuplje, možeš da nagruraš gajbu piva sa svake strane. E te šupljine su nekliko tauzenki ojra Juče sam se preko telefona raspravljao s bratom koji živi u Italiji na tu temu. Hoće da kupi novi skuter, ostario je, ima i neke hronične bolesti i teško mu je da prebacuje nogu preko višeg motora, do skoro je vozio k1200r. Sad mu nude hondu forzu 350 za 6000 evra (ovaj novi, prelep model) i bmw c400 za 9000 evra (u suštini neki voge sr4 max sa značkom bmw-a). I on kao bmw je bmw. Ja 'ajde donekle razumem ove što kupuju xr 1000 ili 1300 gs ili rt, ali da kupiš kineski skuter za 9000 evra umesto za 5000 ili f850 gs za 13 000 umesto dsx 900 za 9000, to zaista ne mogu da shvatim. Na kraju kao ovaj c400 mu je malo komotniji i lepši na oko. Mislim svaka čast kinezima, ali ako već kupuješ kineski motor, pa kupi ga po adekvatnoj ceni, a ne kupuješ kineza po bmw ceni. Em je 99% ta forza kvalitetnija od bmw-a, em je značajno povoljnija. Promenio Mart 24 član milomir22 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4800 Napisano Mart 24 BJB Maxi Scooter Club, 1430 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @milomir22 Daleko sam od fana BMWa (zapravo sam fan Honde ), ali je definitivno najozbiljniji skuter te srednje klase, ni u jednom segmentu nije bolja Forza, niti je on isto što i SR4 Max. Taman je odmereno to koliko je skuplji, a da li vredi je na njemu da odluči 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7519 Napisano Mart 24 (promenjeno) Ne silazi, 5367 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, milomir22 je napisao: Em je 99% ta forza kvalitetnija od bmw-a, em je značajno povoljnija. U zabludi si, ukratko rečeno :) BMW je super, i strašno skup za održavanje, ako to radiš po PS-u. Al to je ionako vozilo za platežno moćniji svet. I što se mene tiče, oba pomenuta modela su precenjena, al niko me ni ne pita Promenio Mart 24 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2484 Napisano Mart 24 Drug član, 1680 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Održavanje za taj BMW je Ali je strašan skuter. Nisam video Vogue ali ne verujem da on nidi i blizu ovoga što nudi BMW. Nisam baš siguran ni za to poređenje vogue 900 = BMW 900. Nisam se nešto udubljivao jer mi nisu u zoni interesa ali mi je teško da poverujem da ih samo značka razlikuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4800 Napisano Mart 24 BJB Maxi Scooter Club, 1430 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo odmereno, koliko para toliko muzike (uglavnom). Zavisi od konkretnih modela. Ja sam uzeo Voge umesto Honde CRF 300 jer mislim da Honda ne vredi razlike ni blizu. Da gledam skuter srednje klase, potrudio bih se da se isprsim za C400GT u odnosu na Kineze jer deluje bolji. F450GS ne bih uzeo ni da je jeftiniji od CFa 450MT, dok bih npr. F900GS vijao u svakoj varijanti pre nego CF ili Voge ako mogu da dobacim. Samo nek se oni gomilaju, lako ćemo izabrati 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7519 Napisano Mart 24 Ne silazi, 5367 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, andrej. je napisao: potrudio bih se da se isprsim za C400GT Ne znam šta reći. Em je ionako preskup kao model, em recimo "veliki" servis na 20.000 košta reda 100.000 dindži. U ovlašćenom naravno, ono tipa piješ frapućino u salonu, dok ti drugi radi. Za skuter Dooobro...leeeeepo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2311 Napisano Mart 24 Drug član, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne off-ujemo ovde previše oko skutera, možemo se prebaciti u dileme ili tipske teme za ove modele. Ja sam posedovao c400gt i pre nego što sam presekao sam probao i njega i sr4max. Ajde da bude kineskim svedocima da su u šraf isti, ali kvalitet završne obrade, zvukovi, vibracije i osećaj u vožnji nisu za poređenje. Vratimo se na temu sajma, žuti ljudi i njihova vozila će povećavati učešće na sajmovima u godinama pred nama to je neminovno. Moji favoriti su Versys u obe izvedbe, Moto Guzzi V85tt (koliko lep motocikl), a od automobila Mazda Mx5 old school. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemsy 4 Napisano Mart 25 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko bacio oko mozda na qjmotor atr 300 adv scooter? Cekam ga vec mesec dana da se zavrsi homologacija i carina,pa da ga preuzmem u salonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 291 Napisano Mart 26 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Možda je kinez al izgleda svetski 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7519 Napisano Mart 26 Ne silazi, 5367 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je BMW C400 kinez, Honda Forza 350 je tajlanđanin, Yamaxa Xmax indonežanin, i sve tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4357 Napisano Mart 26 Drug član, 1968 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, dexex je napisao: Možda je kinez al izgleda svetski Čestitam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...