Robi 848 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan @Tumbe Napisao sam to zbog tube type točkova, ne mogu da se nagovorim na iste A baš mi se sviđa. Nije mali, ja sam 190/80. Auspuh je taj standardni tako nisko da bi kupili Akrapovića koji stoji kako treba 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 5053 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 508 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Robi je napisao: stoji kako treba Pošteno, akrap dobro pristaje. Ali mi je ovo sto si visok 190, dalo dobar uvid u veličinu motora. A kako reče @Gliga i težina mora biti takva. Ipak ovo gabaritno uopšte nije mali motor. Vreme će pokazati, ali i dalje mislim da ovaj KLE ima potencijal za dobru prodaju u Srbiji. Jbt, sad videh da je na sivom totalno drugačije sedište. Dobra opcija, u zavisnosti od potreba... Promenio pre 3 sati član Tumbe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8249 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 2788 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovaj video, stvarno mnogo lep motor. Mislim da će mu to biti jedan od glavnih aduta. Nego kada bi uopšte on trebao da se nađe u prodaji, zna li se ? Kod nas ? Promenio pre 3 sati član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 760 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima kako izgleda sa strane polozaj nogu na zemlji. Isto sam visine 189-190 Mene je iznenadio ima dosta mesta. Inace devojka koja je fotografisla mene je 171 i nije mogla sa obe noge da dodirne pod kad je sela(ili je vrhovima prstiju mogla ne mogu da se setim sad...) Promenio pre 3 sati član OgiBG 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21308 Napisano pre 2 sati Integrisan, 6636 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Za nas sto se bojimo tube type pneumatika, moze li da se uplati Atlas24 kao i za auto, ako mi se probusi guma lepo nazovem i iskoristim slepanje zbog toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2122 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Drug član, 1464 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ako ostane na busenju to je extra. Unutrasnja guma zna da pukne kao balon, sto zna dovesti do momentalnog gubitka kontrole. Zadnja i nekako da se iskontrolise ako se vozac ne uspanici pa zabode kocnicu. Prednja felna nema "safety bead" sto znaci da guma sleti sa felne poprilicno lako. Ne mora se desiti nikada ali ja licno ne zelim da vozim 120+km/h i razmisljam o tome... Sto se mene smatra sve sto je predvidjeno da se preko 50% vozi na drumu, mora biti tubeless. Unutrasnje gume na putnim motorima su promasaj i nepotrebno drndanje. Promenio pre 1 sat član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2865 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Andragog, 5442 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan KLR650 se može voziti skoro ceo dan sa probusenom prednjom. Nezgodno je kad izleti unutrašnja ali se išupa i iseče i teraj do kuće ... Mani me Youtube i njihovih zaključaka. 90% njih što nešto priča i popravlja, to radi prvi ili drugi put... Zašto je ovaj tip pao, to je pitanje.... Promenio pre 1 sat član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2122 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 1464 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan O cemu pricas ti, ovo je amaterski video, nikakav influencer, covek ostao bez prednje gume fakticki Ukoliko ne pukne, unutrasnja guma gubi pritisak od 2 do 0 bara kroz 2 sekunde. Svaka cast svakom ko uspe da reaguje za to vreme. Pa imamo ovde i kolega na forumu koju su leteli po drumu zbog unutrasnje gume. Kad se desi pri brzini, mozes samo da se nadas da ti ne ide kamion ili auto u susret.. To je ono najgori moguci scenario. Šbbkbb ali motor je ionako rizicno prevozno sredstvo, sto jos vise rizikovati kad je bespotrebno. Dovoljno da zbog jednog eksera ostanes na drumu na +40 i patis se da skidas tocak, cupas unutrasnju... Zamenis pa ustines unutrasnju pa sve ispocetka Ni na krosevima ih vise ne koriste, kamo li putnim motorima. Promenio pre 1 sat član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2865 Napisano pre 1 sat Andragog, 5442 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tako. Eto Kawasaki nije čuo još, da se to više ne koristi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2122 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 1464 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Jeftinije za proizvodnju. Ionako pola vozaca ni ne zna sta je unutrasnja guma. Skoro sretoh lika sa Afrikom, kaze ima set za krpljenje, a ono set za tubeless... Nije ni znao da mu motor ima unutrasnje gume. Mnogi ce reci da je bolja unutrasnja kad pokrivis felnu ili iseces gumu ali i na tubeless moze da se uglavi unutrasnja pa da se dovuces do servisa... Bilo kako bilo, licno mi se ne svidja taj koncept u 2025toj godini... Nekom nece smetati. Promenio pre 1 sat član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2865 Napisano pre 1 sat Andragog, 5442 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Pa isto ima felnu i žice kao i MT450, samo što ovaj ima po sredini a ovaj sa strane. i nije neka velika razlika u materijalu... valjda će nekada i Kawa to napraviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...