vucko23 1457 Napisano Utorak u 06:19 (promenjeno) Drug član, 420 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan @Tumbe na traktoru Laku noć ili dobro jutro svima! Promenio Utorak u 06:21 član vucko23 15 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5739 Napisano Utorak u 06:19 Drug član, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan 32 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
araS 482 Napisano Utorak u 06:25 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ljubiša Prijavi odgovor kao problematičan Još malo 35 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5387 Napisano Utorak u 06:25 Drug član, 1596 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, ZEMZEM je napisao: Ima li neko klip kad smo dolazili i prolazili kroz masu u 02h. Ja magare umesto na kameru prebacio na time laps Ima moja zena snimala celu voznju sa motora. Oko 10 min... Prosledicu 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5738 Napisano Utorak u 06:31 Drug član, 1413 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, vucko23 said: @Tumbe na traktoru Laku noć ili dobro jutro svima! На старе стазе се враћам, изгубљену срећу тражим... Браво момци и девојке. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 684 Napisano Utorak u 07:44 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ZEMZEM said: Ima li neko klip kad smo dolazili i prolazili kroz masu u 02h. Ja magare umesto na kameru prebacio na time laps 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 877 Napisano Utorak u 07:51 (promenjeno) Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan o prethodnoj noci nemam sta, atmosfere smo svi svesni, a sto se mene tice, evo ga i pobednik sa blokade jer je bobi, pre svega, uvek za bezobraznu ljubav bojim se, ipak, da ovo nije kraj, umesto dokumentacije podmetnuli su falsifikate, pre par sati su ponovo napadnuti studenti u novom sadu, a na autokomandi su od nasih redara primecena i "dva mlada lava sa vrelog beogradskog asValta" da li cemo postati mostobranCi 01.02. u novom sadu, ostaje da se vidi, mi se pitamo, vi se pitate, studentska je izvršna! ziveli svi! Promenio Utorak u 08:35 član bobi_krofna 19 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9650 Napisano Utorak u 07:57 (promenjeno) Drug član, 1964 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Gledam slike od sinoć... Pogledajte poruku na bilbordu.. Dole desno u fluo tregeru, nije manijak koji spopada žene na ulici, već @bdada. Kad sam ga video na pumpi, frapirao me! Ljudina! Promenio Utorak u 08:04 član ProMaster 23 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fika Bg 288 Napisano Utorak u 08:03 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: F 800 gs Prijavi odgovor kao problematičan "...da li cemo postati mostobranCi 01.02. ostaje da se vidi, mi se pitamo, vi se pitate, studentska je izvršna!" Glasam za mostobranioce 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2189 Napisano Utorak u 08:04 Drug član, 831 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ZEMZEM je napisao: Ima li neko klip kad smo dolazili i prolazili kroz masu u 02h. Ja magare umesto na kameru prebacio na time laps 15 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5979 Napisano Utorak u 08:09 Drug član, 2058 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, ProMaster said: Gledam slike od sinoć... Pogledajte poruku na bilbordu.. Dole desno u fluo tregeru, nije manijak koji spopada žene na ulici, već @bdada. Kad sam ga video na pumpi, frapirao me! Ljudina! Ja juče primetih na lajvu od kolege: (sportska) Revolucija je počela ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1958 Napisano Utorak u 08:10 (promenjeno) Drug član, 858 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko je napisati nesto sto vec nije receno, a mnogo toga je tesko reći jer reči za ono juce ne mogu da nadjem...onakva energija, onakva organizacija, gledati one mlade ljude kako upravljaju sa 100k ljudi bez ijednog incidenta, bar u delu koji sam ja mogao da pratim, gledati ih kako po komandi rasciscavaju teren da ne ostane ni papirc, gledati ogroman broj ljudi koji dolazi i solidarise se, donose domace palacinke, pite, rostilj, kolace, vode, sokove i tako 16-17h...nezabelezeno na ovim prostorima...mozda je nedostatak reči dodatno potpomognut zbog svega 3h sna, ali prepunog srca, akumulirane pozitivne energije koja ce me nositi u narednom periodu...nikada mi brze nije proslo vreme, a da sam to vreme proveo na jednom mestu...u 03h, nakon 17 sati smene, morao sam da ustupim finale za ove malo mladje ili malo svezije Zahvalio bih se pre svega nasim studentima, nakon toga kolegama koji su dosli iz NS i drugih gradova, znam da nije bilo lako vracati se jutros nakon toliko vremena na nogama i po niskoj temperaturi...naravno, hvala @severian @Bole37 @Skittles @Hacky @Doctor na dodatno ulozenom trudu da se ovo sprovede u delo i last, but not least, hvala svima koji su bili u bilo kom tenutku i ucestvovali u ovom zaista jedinstvenom dogadjaju i rekao bih istorijskom trenutku kao i onima koji su bili spreceni da dodju ali su nas podrzavali moralno Ako sam nekog zaboravio, nemojte zameriti... Do Novog Sada, 01.02.2025. VIDIMO SE!!! Promenio Utorak u 09:31 član Vaske4s 26 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5739 Napisano Utorak u 08:13 Drug član, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instagram.com/stories/mudrolije_na_motorima/3555191469249864981?igsh=MWtiYTEyM2piODh1cA== 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4874 Napisano Utorak u 08:42 Drug član, 1038 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Jedan veliki respect ekipi koja je dogurala do 6h jutros, a i kasnije ja sam se u 3.15h pozdravio jer mora da se radi danas kad već juče nije, ali jako mi je bilo teško da prelomim i krenem; bauljao sam okolo da produžim put do parkiranog motora i ostanem malo duže Lep odmor noćnim pticama! 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja0906 8 Napisano Utorak u 08:48 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, svaka vam cast stvarno, bio sam sinoc tu nekih sat vremena kao pesak, posto mi motor jos nije registrovan i servisiran nazalost, nadam se da cu uskoro moci da Vam se pridruzim i na dva tocka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
araS 482 Napisano Utorak u 08:51 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ljubiša Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo 38 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale88 25 Napisano Utorak u 08:55 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3356 Napisano Utorak u 09:28 (promenjeno) Drug član, 2365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć su u Novom Sadu napadnuti klinci....ima li kakvih vesti o tome. Promenio Utorak u 09:29 član mick Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5387 Napisano Utorak u 09:31 Drug član, 1596 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, mick je napisao: Sinoć su u Novom Sadu napadnuti klinci....ima li kakvih vesti o tome. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13181 Napisano Utorak u 09:32 Ne silazi, 7480 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam pročitao na Instagramu da su nekome iščašili vilicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 974 Napisano Utorak u 09:36 BJB Maxi Scooter Club, 449 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Imate temu za subotu, otvorena je danas 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 409 Napisano Utorak u 09:52 Svrati ponekad, 495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su na bilo koji način učestvovali ili doprineli! Napad u Novom Sadu upravo pokazuje da je naše prisustvo bilo izuzetno bitno, makar preventivno a moguće i da je dodatno podstaklo policiju da doprinese obezbeđenju skupa. Vidimo se prvom prilikom! 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 67 Napisano Utorak u 09:53 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Juce u 2 smene , neopisiv osecaj i energija. Bravo svima koji su bili i koji su podrzali na bilo koji nacin. 3 sata sna danas je dovoljno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 409 Napisano Utorak u 10:08 Svrati ponekad, 495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan I znam da niste sumnjali, ali moram da podelim sa vama fotku studenata koji čak i metlaju kolovoz na Autokomandi za svima nama, a sve posle neprospavane noći. 34 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjen_Nbg 222 Napisano Utorak u 10:19 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson Street Glide, Ducati Supersport S Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala za noćas, sada je stvarno osecaj “Ko je imao sreće da se jutros probudi u Beogradu, može se smatrati da je za danas dovoljno postigao u životu. Svako dalje insistiranje na još nečemu, bilo bi neskromno”. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...