RankoBg87 2983 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 1749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sreca pa kod mene nije - 3, moracu da malo sacekam da popusti, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17143 Napisano Decembar 28, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pazite se, jutros u 6 je bilo leda na kolovozu, popustice do 10h ali moze ostati na pojedinim mestima. Samo polako i pun gas .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2983 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 1749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Idem maznem malom komsiji pomocne tockice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2983 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 1749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma divno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10049 Napisano Decembar 28, 2024 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ti živiš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2983 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 1749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ispod zavoda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 429 Napisano Decembar 28, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 71 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instagram.com/p/DEHkE2EIeCeUiu2Thf_IkDLGn3moaDFpm8JJ7s0/?igsh=YzVsbTR0bXp0M3g2 Promenio Decembar 28, 2024 član Peppermint 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 136 Napisano Decembar 28, 2024 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Radost u Domu za decu u Sremčici: Deda Mrazevi-bajkeri podelili novogodišnje poklone UNA.RS Deci iz Doma ova manifestacija veoma mnogo znači i iščekuju je tokom cele godine 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8080 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i prvih sličica 21 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 230 Napisano Decembar 28, 2024 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 230 Napisano Decembar 28, 2024 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 356 Napisano Decembar 28, 2024 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Par i od mene... 25 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8207 Napisano Decembar 28, 2024 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Predivne slike..svaka čast.A vreme,kao poručeno. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5532 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 826 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 15 Napisano Decembar 28, 2024 U prolazu, 73 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se koliko je motora bilo? Akcija je bila fenomenalna! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8976 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 1898 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Okramovski je napisao: Zna li se koliko je motora bilo? Akcija je bila fenomenalna! 345, reče neko od redara.. 6 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8976 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 1898 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan 21 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10049 Napisano Decembar 28, 2024 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Par fotki... @Forsberg, @vucko23, @RankoBg87 I jedna baš zanimljiva kreacija motora od kolege: Inače, sam Bog nas je pogledao, i dao nam sunčan i suv dan. Idealna prilika da se ponovo vidimo, i ispričamo. Organizacija je odlična, nikakvih problema usput, osim jednog "nedokazanog" u Železniku koji je kod Lole hteo da preseče kolonu, bez obzira što je policija sa rotacijama bila na čelu kolone. Mislim da je imao sreće ovaj put, kad se povukao unazad, a moglo je svašta da bude. Redari su "leteli", svaka im čast. Drago mi je što sam i ovaj put bio mali deo ove prelepe akcije ! 31 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17143 Napisano Decembar 28, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2378 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Neprocenjivo iskustvo...svaki put... a evo vise od deset godina traje... Stari drugari 18 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3698 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 991 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Bez cenzure @vucko23 5 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6405 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 1822 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan 4 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2617 Napisano Decembar 28, 2024 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Док чекам још фотографија да ми стигне, хтио бих да подијелим два утиска са вама. Први је срећа и радост што се међу оволиким бројем моториста нашла и моја ћерка Макрина и тако учинила овај дан још љепишм. Заслужено је заузела централно мјесто на групној фотографији сједећи на свом мотору Други утисак је туга и бијес због идиота у жутом Сеату који је својим улетањем директно угрозио животе свих нас. Још увијек се питам колико глуп и дебилан мораш бити да због једне минуте чекања улећеш као мазга међу људе. Дуго ћу памтити његов страх у очима када су колеге сишле са мотора и кренули да му помјерају ауто и хвала им на томе. Као што рекох, опширније виђење иде чим стигне још један контигнет фотографија. 20 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15741 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 1790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan U frci sam sa vremenom i čim stignem postavljam i ostale fotografije... Nije mogla sa nama u kolonu, ali je došla da nas isprati - pobedila! PS. Pozdrav i za mamu od koje sam dobio dozvolu da fotografišem ovog anđela. 31 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8976 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 1898 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, yogibear je napisao: U frci sam sa vremenom i čim stignem postavljam i ostale fotografije... Nije mogla sa nama u kolonu, ali je došla da nas isprati - pobedila! PS. Pozdrav i za mamu od koje sam dobio dozvolu da fotografišem ovog anđela. Totalno neopravdano, brza je od tate koji vozi Stroma, to je sigurno.. 3 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2617 Napisano Decembar 28, 2024 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, yogibear je napisao: U frci sam sa vremenom i čim stignem postavljam i ostale fotografije... Nije mogla sa nama u kolonu, ali je došla da nas isprati - pobedila! PS. Pozdrav i za mamu od koje sam dobio dozvolu da fotografišem ovog anđela. Јоги, то је моја Макрина хвала ти на дивној фотографији 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...