mick 4875 Napisano Sreda u 17:16 Drug član, 2982 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Jašim je napisao: Dobijam obaveštenje o prispeću pošiljke Aliexpres i info da treba da platim 434din za frišiping narudžbinu. Ovde (Slovenija) sam pročitao neku vest da će od sredine godine ili početka sledeće godine svaki paket iz kine biti naplacen po 3 i nešto eura. Tako da je moguće da je ta priča kod nas malo ranije došla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22680 Napisano Sreda u 17:52 Integrisan, 7184 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan I za Hrvatsku mislim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1361 Napisano Sreda u 18:06 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odavno se neko nije zapljunuo da je dobio. Meni stigli neki nosaci za srafcigere koje su sami naplatili sa racina i poslali mi. Jbg necu se ljutim,valjace. Al pitam se mogu li da skinu sa racuna i ne posalju nista., Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3514 Napisano Sreda u 18:09 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1153 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu mada nije loša fora za iskoristiti sa ženom za torbe za motor npr. Mamicu im kinesku Promenio Sreda u 18:10 član andrej. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1361 Napisano Sreda u 18:15 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, andrej. je napisao: Ne mogu mada nije loša fora za iskoristiti sa ženom za torbe za motor npr. Mamicu im kinesku Samo sam uvio u celofan ideju i prodao vam dzabe 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1036 Napisano Sreda u 19:08 MK SO Zandarmerije, 759 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan nista ni kod mene.doduse mozda ima veze to sto imam nula kupovina preko app. u telefonu. kupujem preko kompa. nalog isti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 282 Napisano Sreda u 19:32 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx, Hayabusa gen 1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da sam jos i najbolje prosao. Posto su me kinezi zajebali i u kutiju kamere spakovali kablic i bateriju zalio sam se temuu i oni mi daju kredit za kupovinu od 42.000, ja za taj kupon porucim skuplju kamericu (dji nano) i doplatim 4.000. Nakon sto mi je konacno stigao paket, zbog prokletog city expresa, ja udjem na aplikaciju i vidim da je ta kamera na akciji i da je manja cena, kliknem na korekciju cene i oni mi vrate 3.600. Sve u svemu dobio sam bolju kameru za 401 din. 2 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 7567 Napisano Četvrtak u 07:41 (promenjeno) Pana, 750 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, mick je napisao: Ovde (Slovenija) sam pročitao neku vest da će od sredine godine ili početka sledeće godine svaki paket iz kine biti naplacen po 3 i nešto eura. Tako da je moguće da je ta priča kod nas malo ranije došla. Paketi odavno ne dolaze iz Kine . Imaju oni svoja skladišta širom EU i Azije i samo predusmere narudžbinu. Šta vi mislite da u tolikoj naciji i takvoj firmi nema bar neko ko ne razmišlja korak ispred Ne bi me čudilo da osnuju svoju kurirsku službu . Nekada su imperijalne sile vodile trgovinsko opijumski rat protiv Kine . Došlo vreme za poravnavanje računa Promenio Četvrtak u 07:57 član Jašim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6801 Napisano Četvrtak u 07:49 Drug član, 3076 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko okrecu novca nije ni cudo sta rade. Sad smo u firmi uzeli brodski kontejner od 12m za nekih 4k eura, nov 2025g, natovaren, dosao ovamo i ostao, kazu sad tako rade, kupujes ga i pakujes robom i ostaje, negde u Dobanovcima ima plac kazu mozes da biras, dobra stvar za neku vikendicu. Sto se tice ove promocije i igre za 99din, svako vece se igram, evo mozda mesec dana, rekoh do prvog se igram, oni mene tovare reklamama i mejlovima a ja po blokadi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2237 Napisano Četvrtak u 15:37 Drug član, 1662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan ...Sent from my SM-A556B using Tapatalk 5 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1163 Napisano Subota u 01:24 Drug član, 1055 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Stigla i meni kamera danasSve je u redu, sve je na mestu, radi.Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka 10 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 12228 Napisano juče u 10:39 BJB Maxi Scooter Club, 4506 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Nama je stigao tablet onaj 7 inča, ljudi, đubre neviđeno.. ne vredi mi ni tih 99, a ne onih 50ak€ za koliko ga prodaju 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3514 Napisano juče u 16:36 BJB Maxi Scooter Club, 1153 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ti mali tableti su bukvalno neupotrebljivi, nisam mogao da verujem. Ne može YT u 240p Ima onaj od 10" sto daju, on moze biti ok za decu možda, ovaj prvi samo umesto tacne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6801 Napisano juče u 16:46 Drug član, 3076 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh do prvog i tako je, obrisao sam, jos mi samo to fali u životu da klikcem za nešto što će mi možda trebati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 942 Napisano pre 23 sati Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 366 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja malopre probao 3 ista proizvoda (od istih prodavaca) na tri uredjaja i 3 razlicita naloga i na sva tri uredjaja razlicite cene. Sa jednog naloga sam imao ranije nekih narucenih stvari i dva nova naloga bez ikakvih porucivanja sa njih. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 564 Napisano pre 20 sati Zainteresovan, 179 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan U principu je nemoguće utvrditi koliko šta košta na temu. Imaš akcije, popuste, kredite… 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6924 Napisano pre 11 sati Advanced Member, 2385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Košta onoliko koliko platimo. Ono što stoji kao "stvarna cena" pre popusta nema nikakve veze sa realnošću. Čist marketing da se stvori osećaj dobre prilike koja neće trajati. Skoro sve što sam kupovao je makar malo skuplje nego na Aliexpress. Ali, dostava je besplatna i siguran sam da paket neće biti carinjen. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22680 Napisano pre 11 sati Integrisan, 7184 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Gliga said: Košta onoliko koliko platimo. Ono što stoji kao "stvarna cena" pre popusta nema nikakve veze sa realnošću. Čist marketing da se stvori osećaj dobre prilike koja neće trajati. Skoro sve što sam kupovao je makar malo skuplje nego na Aliexpress. Ali, dostava je besplatna i siguran sam da paket neće biti carinjen. Upravo. Jos nesto, nikada ne dodajte stvari unapred u korpu, jedino ako zelite nesto da zapamtite za kasnije. Ako ubacite u korpu artikal koji je npr. 500din, za par sati ce biti 530din, sledeci dan druga cena itd... Nego uvek pred kupovinu pronadjite najjeftiniju opciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 7567 Napisano pre 7 sati Pana, 750 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 2. 2026. at 13:17, Jašim je napisao: Dobijam obaveštenje o prispeću pošiljke Aliexpres i info da treba da platim 434din za frišiping narudžbinu. Nazovem broj iz SMS poruke ( Post exres ) da pitam šta to treba da platim i dobijem odgovor da nema pojma šta treba ali zna samo da treba. Posle reklamacije Pošti Srbije dobio sam obaveštenje da se javim Transferi ( posredniku Ali Ex - Pošta ) Na datom broju operaterka nema pojma sem da je pošiljka vraćena i prosleđena pošiljaocu. Ponovo se obratim Pošti sa zahtevom da mi objasne trošak od 434 din jer je on i nedostatak objašnjenja porekla uzrok vraćanja narudžbine. Ajd da vidim šta će da bude . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 942 Napisano pre 4 sati Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 366 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posta pocela da naplacuje pakete sa aliexpressa to jest ne posta nego drzava valjda je od 1 marta obavezan pdv na sve pa i najmanje posiljke. Upravo danas mi posle mesec dana od narudzbine stigla 2 paketa sa alija prvi placen 19e - drzava uzela 700 dinara. Drugi placen 3.60e - drzava uzela 343dinara. Placa se postaru. Kaze mi postar da sada na svaki paketic kupljen sa alija ide naplata. Imam jos dva narucena paketica koja ocekujem i posle toga kraj moje saradnje sa aliexpressom. Ne znam da li ce ovo sada vaziti i za temu ili ne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4875 Napisano pre 4 sati Drug član, 2982 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Alex74 je napisao: Posta pocela da naplacuje pakete sa aliexpressa to jest ne posta nego drzava valjda je od 1 marta obavezan pdv na sve pa i najmanje posiljke. Upravo danas mi posle mesec dana od narudzbine stigla 2 paketa sa alija prvi placen 19e - drzava uzela 700 dinara. Drugi placen 3.60e - drzava uzela 343dinara. Placa se postaru. Kaze mi postar da sada na svaki paketic kupljen sa alija ide naplata. Imam jos dva narucena paketica koja ocekujem i posle toga kraj moje saradnje sa aliexpressom. Ne znam da li ce ovo sada vaziti i za temu ili ne. EU direktiva do 2028 godine privremena mera na svaki paket koji dolazi izvam EU...kako bi se zaštitili prodavci koji iste proizvode naplaćuju 10x skuplje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 163 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Motorcyclist said: Upravo. Jos nesto, nikada ne dodajte stvari unapred u korpu, jedino ako zelite nesto da zapamtite za kasnije. Ako ubacite u korpu artikal koji je npr. 500din, za par sati ce biti 530din, sledeci dan druga cena itd... Nego uvek pred kupovinu pronadjite najjeftiniju opciju. Bude nekad i jeftinije nego prvobitno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...