Atorn 6259 Napisano April 11 Drug član, 1253 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva dana moj drugar Gruja je dobio kameru. Prvi put , kliktao manje od metar dana. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 943 Napisano April 11 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 367 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odavno odustao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2360 Napisano April 11 Drug član, 1463 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam jedini ja rekorder. Za vrednost pošiljke od 1500 din platio harac drzavi 1950 din. Pa ovo ni u doba hajduka nije bilo. Zajebao me Mita skeledzija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1059 Napisano April 11 Zainteresovan, 440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne shvataj to kao "harač državi", već kao doprinos budžetu naše zemlje, kako bi ona izgradila bolje puteve za našu vožnju 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1722 Napisano April 11 Drug član, 569 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuto sa fejsa: Temu kaciga Zbog velike odusevljenosti u ovoj grupi sa kineskim gadgetima za motor, evo da i ja podijelim svoje iskustvo. Iako nemam bas neku glavurdu(vidi profilnu), a kaciga je XXL, ne pokriva ni usta potpuno pa se u voznji mozes najesti mušica ili čak stršljenova, a najveca prednost je sto u njoj zato nije vruce jer ti je do pola glave. I zato se i lako skida i stavlja cak jednom rukom, sto je vrlo komforno i prakticno. Dolazi sa flip-up, vizirom za sunce i vrlo je lagana mozda 300g zbog tanke plastike te je zato ugodna, a cak unutra ima previdjeno za handsfree, naravno iz istog dobavnog pravca. Isporuka brza nego HPom u istom gradu npr. ZG. Cijena prava sitnica 27,59eur. P.S. bit ce dobra za do ducana zbog muri je 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9749 Napisano April 11 Ne silazi, 2602 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan nisam li rekao vec : 4 metra betona ...na celu Kinu..pa sve iz pocetka... usta ih mala plagijatorska ... to su slepine mrtve 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 234 Napisano April 11 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko lud treba da budeš da naručiš kacigu sa Temu? Pogotovo što košta 27e...Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2360 Napisano Subota u 16:22 Drug član, 1463 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se drndao 2 puna sata. Kupio naravno zastite rucki od vetra i sve zimoce, majku im kinesku svi ti delovi sto su od aluminijuma su tesko nesra. Na kraju cu kupiti Kappa oridjidji i da se sutam u guzicu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9749 Napisano Subota u 16:25 Ne silazi, 2602 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @andrej. Spavas li mirno ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3924 Napisano Subota u 16:50 BJB Maxi Scooter Club, 1265 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Sta sam ja skrivio.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9749 Napisano Nedelja u 20:33 Ne silazi, 2602 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 4. 2026. at 18:50, andrej. je napisao: Sta sam ja skrivio.. Nisi ti, al taj voge u tvom potpisu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...