zaludan 11740 Napisano pre 1 sat 4_tocka_i_karoserija, 2314 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan A ček, znači kad ima taj "flash sale", ne važi nikakav minimum kupovine? Kad sam nekad davno pokušavao da kupim nešto za šta su mi izlazile neke reklamirane sulude cifre, vrlo brzo sam shvatao da jeste to za toliko, ali moram da pokupujem druge robe u vrednosti xxx. Tako da sam brzo izbrisao aplikaciju sa telefona. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2938 Napisano pre 46 minuta BJB Maxi Scooter Club, 1020 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne, vodi te direkt na transakciju od 99din i ide kao poseban order 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3641 Napisano pre 33 minuta Drug član, 1066 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 4. 2025. at 11:26, N.F.S. je napisao: Stigle upravo pa cu javiti hoce li se raspasti, na slici je originalna Lowa Zephyr GTX takticka cipela kojom sam zgazio brdo kilometara, ova nova do nje je kopija sa Temu-a. Original kosta oko 25000dinara ova druga 10% od te cene I, kako si prošao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...