vidakn 1777 Napisano Februar 14 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, bio sam tamo, kupovao drugar kofere za BMW XR, pravio mu društvo, pao na dupe, u onoj selendrači, čovek ima oko 200-300000 evra u motorima, možda i više, ozbiljna priča.Gledaš, otvoriš oči i to je to.Svi motori su mi delovali jako očuvano i svaki od njih bi rado posedovao.Bilo je odokativno 30-40 motora u različitim garažama.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3725 Napisano Februar 14 Astro Puki krsi sva pravila!, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Balvanište je od ove godine ubaceno u medjunarodni kalendar moto sajmova pod nazivom "Chump moto show". Ocekuje se veliki broj posetilaca iz regiona. Nema noviteta samo dobro provereni motori . 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesorsier 84 Napisano Februar 15 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ8 FAZER, FJR1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio od njega jedan motor pre nekoliko godina. I tad je imao gomilu motora. Otisao sam samo da pogledam, i kaparisao sam odmah. Doterao mi ga je kuci sutra dan na prikolici sa svim papirima. Ne znam dal su mu svi motori dobri, ali ovaj moj se odlican pokazao. Posle 15k sam promenio lanac i gume. Samo redovan servis, nista drugo pipnuo nisam. Ni akumulator nisam menjao jos. Preporuka od mene. I kao sto rece neko, ima bolji izbor nego Tehnodrom. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Februar 17 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Boris ima brdo dobrih motora, za novu 2023 sam kod njega kupio zx10 r 2008 god u baš dobrom stanju. Korektan čovek skroz, dozvoljava pregled motora i probu bez da je trazio novac unapred. Od mene + za njega. Postaviću slike kawe za koji dan kad se vratim sa puta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3565 Napisano Februar 17 Malinar u pokusaju, 1703 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Imajte na umu da treba jeftino kupiti, a skupo prodati i zaradati + se zajebavati sa carinom, prevozom i slično. Nije da nekog branim, ali kako da proda taj motor ako sve njegove mane servira kupcu na prvu. Druga stvar je kada se pogleda motor uživo, jbg nekada su mane ogromne i treba zaobići, a nekada su to realni tragovi upotrebe polovnog motora. Ja sam 2012. uvezao x9, maxi skuter iz Italije i rekao da se tom rabotom više baviti neću. Em me je izašlo skupo, em su me naša gospoda carinici "hebavali" mrtvog umornog 3 sata u medjuzoni. Iskren da budem, ne znam šta mi je mrskije, da li prodaja mog motora, da li kupovina novog, natezanje sa ljudima, obaranje cene sa njihove strane, probe, ne probe, a ne volim ni da bijem kilometraže da bih gledao sve i svašta. Najjednostavnija i ujedno najskuplja varijanta je da oteraš staro za novo-ije kod nekog preprodavca, mada uglavnom rebnu fino i ojade te za par stotina evra nego da si se sam cimao. Zato valjda i teram istu ragu 10 godina... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5560 Napisano Februar 22 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Не могу да нађем адекватну тему, па ајде овде да питам пошто је мотор у Баваништу. Другару запао за око БМВ са огласа: BMW R 1200 LT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW R 1200 LT, 2000. godište, Touring, vozilo prešlo 49000 km, Bavanište. Cena 3.700 € - Motori - Polovni Automobili Не разуме се много, па је мене питао. Наравно ја знам још мање. Укратко, какве су машине? Потенцијални поблеми, мане...? Купити, прескочити? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3862 Napisano Februar 22 Ne silazi, 5006 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Marko05 said: Не могу да нађем адекватну тему, https://forum.bjbikers.com/topic/193172-je-li-nekome-poznat-motor-tema-informisanje-pre-kupovine/page/35/#comments Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4178 Napisano Februar 22 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, Marko05 said: Потенцијални поблеми, мане...? Купити, прескочити? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16678 Napisano Februar 25 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li negde online da se moze pogledati celokupna ponuda njihovih motocikala na jednom mestu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3862 Napisano Februar 27 Ne silazi, 5006 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mi je poznato samo na https://www.polovniautomobili.com/motori/pretraga?sort=price_asc&city_distance=0®ion[0]=2548&showOldNew=all&without_price=1&seller_type[0]=persons 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11062 Napisano Februar 27 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan To su svi oglasi,ne samo njegovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Februar 27 Sindikat Samostalni Jahač, 362 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Njegovi su,ako ne grešim,ova garaža sa crvenom štraftom na zidu,i šahovskim podom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano April 27 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ima stvarno mnogo lepih motora i mislim da je najbolje mesto za obići i videti različite tipove motora bez lutanja. Sa moje tačke gledišta, trenutno ima sve što bih želeo da pogledam - GS, Afriku, Multistradu - na jednom mestu. Mada i dalje bih voleo kupiti motor od vlasnika-korisnika istog, lično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...