Jump to content

Moto Zajednica

agolubovic78

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu agolubovic78

  • Rođendan 16.09.1978.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Nis-Svrljig
  • Motocikl
    Honda Vfr1200 DTC

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

agolubovic78's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

13

Reputacija u zajednici

  1. Pozovi Moto Revolution u Nisu imaju LS2 opremu u prodaji....juce kod njih probao Valiant...
  2. Da li je isti filter i za vfr 1200dct( sport tourer)? U hiflo katalogu ima.samo za motor nema za dct....
  3. Prosao juce do zajecara i nazad....doduse kolima....uzas ...nis knjazevac sve ok...od knjazevca do vratarnice (10tak km ispred zajecara) krece pakao....semafori na svakih 5km i krace, kolone ,nema asfalta za putni motor cisto mucenje....prasina i rizla pesak na sve strane ...za izbegavanje...mislim da ima.radova i posle zajecara ali nisam siguran
  4. Pozdrav svim clanovima i kolegama na forumu.... Posle nepunih 9-10 godina od registracije i svakodnevnog ( voajerskog) pracenja skoro svih tema na forumu , vreme je da se predstavim i napisem nesto na stranama ove zajednice.... Ja sam Aleksandar-Aca, imam 42godine , zivim u Svrljigu blizu Nisa 30km , aktivno vozim motore zadnjih 10tak godina - uglavnom sport motore i pratim forum svakodnevno....volim motore i sve sto se desava oko njih....Trenutno vozim vfr1200dct i burgmana 200....nisam pisao do sada ni u jednoj temi .... Zadnjih mesec dana cesto se mi motorasi nalazimo na stranama casopisa, i to ne po lepim dogadjajima. Danas sam bio svedok desavanja zbog koga sam i krenuo sa pisanjem ovde...Desavanja zbog kog mi je prilicno bilo neprijatno , jer sam i sam vozac motora, bajker... Elem, naplatna rampa Nis Istok ok 13h... Iskljucujem se na rampi sa autoputa (autom) cekam u redu da platim putarinu , iz suprotnog smera ulazi grupa motora 5-6 na rampu za ENP -pretpostavka da samo prvi ima TAG- prolaze svi pod punim gasom i cuje se udarac , izlaze iz kucice radnici iz kucica psuju i hvataju se za glavu....Okrecem se gledam sta se desava , rampa odvaljena ,srecom svi 'kolege ' na motorima , grupisu se i pun gas odlaze na autoput....u tom momentu sam ja na redu za placanje , cujem komentar radnika 30god. (koji je spustio rampu tasterom kada je video da prolaze svi u koloni na verovatno jednom tag-u) ”ma.u im jebem kako nisam ranije spustio sve da ih sje.em".... U kolima samnom moja majka, supruga i dete 7 godina.... Propadam kroz sediste u zemlju od besa i stida, supruga kaze vozi napred molim te...produzavam dalje i razmisljam u sebi da li je decko normalan sta je rekao i uradio...onda razmisljam o postupku kolega.. Je.ote vozite motore od par hiljada evra rizikujete glave za je.enih par stotina dinara?! Zasto ?!!? Nemogu da kazem da sam ja bezgresan, vozim i ja preko ogranicenja i sve sto ide uz to....ali glavom kroz zid.... Izvinite na duzem postu i ovakvom predstavljanju, ali morao sam.
  5. Ako mislis na prednji blatobran, meni je brka pravio od f4 ali nisu isti , ja sam uz dosta budzenja i kitovanja smirglanja nekako upasovao ali nije to to... neka ti napravi od horneta isti je kao na f3 pre par dana sam uporedjivao -naleteo samna parkiranog horneta :-)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja