Jump to content

Moto Zajednica

CF Moto 450 MT

Recommended Posts

• Drug član, 2378 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere
8 hours ago, stanko11 said:

@živkekoliko si platio crash bar, meni je reko 200e

I meni je inicijalno rekao od 150 - 200, ali sam ja vec redovan kod Ivice, pa je uz malo pregovaranja ipak bilo na najnižoj procenjenoj ceni.

Možda je doprinelo to što mi je rekao da su kinezi na sve mislili, ostavili lepe pozicije za kačenje ( za razliku od mnogih drugih modela) što dosta olakšava posao.

Nisam merio, mada Ivica kaže da bi trebalo da su 5 - 6 kg, što je podosta, ali šta je tu je.

Iskreno, oem za 120 evra su bile vrhunska ponuda, ali nisu za visoke / krakate ljude, a i nema ih više u ponudi i pitanje je kad će i da li će ih biti.

Tako da sam prezadovoljan ovim što sam dobio.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

6 hours ago, knez.mladja said:

Da javim utiske za vise sediste. Ko se dvoumi kao i ja sto sam se dvoumio da malo bacim negativnog rovca :)

Elem prvi osecaj je jako los. Ja sam uzeo ovo sediste da bi imao vise mesta za noge tj. najvise za kolena i zato sto je fabrika resila da nam baci buve pa ko na sisa. Realno dobar marketing. Ali iskreno osmeha na asfaltu barem za moj subjektivni osecaj je manje. Totalno se izgubio taj osecaj da sedis u motoru i spreman si da ga obaras i tacno osecas sta se desava sa silama i podlogom preko volana i samog motora. Sa ovim sedistem bukvalno sedis na motoru i mnogo vise podseca na dual sport i skoro je izgubljen osecaj kao kada sam sedao na stroma 1000 pa imas "ogroman" motor ispred sebe. Ja iskreno mislim da cu ovo sediste pre koristiti za off a standardno sediste za asfalt. Svako ko vozi off zna da ne mozes stalno da stojis a ako ti nije podesena suspenzija na tvrdja podesavanja naJebao si kad pogodis rupu tj. iskoristices sav hod vila i amortizera i onda ili pad ili tezak udarac po ramu motora. E sad u tom slucaju mislim da je bolje vise sediste jer je kao da sedis na sundjeru i samim tim ce biti lepse ici po tim rupama i trailovima. Ja iskreno nisam jos dirao podesavanja suspenzije. Dok ne stavim rol barove (nadam se da sl. Vikend kacim i ja slike) i skid plate ne diram nista jer ce biti tezi motor jedno 7 kila pa da vidimo kako ce se onda ponasati.

Standardno sediste mi je bilo topinaaaaa za voznju do posla i jednom sto sam napravio 150setak km a ovo nekako bezveze. Malo se previse guzica pomera. Videcemo na offu, mislim da ce biti pun pogodak ali vracam fabricko nazad za asfalt.

I da vizir izgubi kompletno funkciju tako mora veci i svaki drugi put sam morao da namestam jajca jer nekako je osecaj da sedim na njima :)

Elem da sumiram, mnogo mi je bolji osecaj za voznju po asfaltu normalnog sedista. Bolja je pozicija kicme, bolji je usutini celokupni osecaj tako cu istrpeti malo savijenija kolena.

Jureci crvene honde malo sam se zaneo ali ni tada nisu se sabile kompletno vile. Tj. Nisam osetio udarac tako da reci hvale za suspenziju. Nebo i zemlja u odnosu na crf rally.34586d7b23ac5cd697572f694cb2d857.jpg1da72374846c373e0574e03e38e3afc9.jpge0ada66d7adc6148612f3f4046520d23.jpg

Sent from my SM-F926B using Tapatalk

Sličan utisak i razmišljanje sam i ja imao za visoko sedište, potraži u temi. A sada bih prodao fabričko.

Daj mu malo vremena.

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Cfmoto 450mt
Pre 7 sati, knez.mladja je napisao:

Da javim utiske za vise sediste. Ko se dvoumi kao i ja sto sam se dvoumio da malo bacim negativnog rovca :)

Elem prvi osecaj je jako los. Ja sam uzeo ovo sediste da bi imao vise mesta za noge tj. najvise za kolena i zato sto je fabrika resila da nam baci buve pa ko na sisa. Realno dobar marketing. Ali iskreno osmeha na asfaltu barem za moj subjektivni osecaj je manje. Totalno se izgubio taj osecaj da sedis u motoru i spreman si da ga obaras i tacno osecas sta se desava sa silama i podlogom preko volana i samog motora. Sa ovim sedistem bukvalno sedis na motoru i mnogo vise podseca na dual sport i skoro je izgubljen osecaj kao kada sam sedao na stroma 1000 pa imas "ogroman" motor ispred sebe. Ja iskreno mislim da cu ovo sediste pre koristiti za off a standardno sediste za asfalt. Svako ko vozi off zna da ne mozes stalno da stojis a ako ti nije podesena suspenzija na tvrdja podesavanja naJebao si kad pogodis rupu tj. iskoristices sav hod vila i amortizera i onda ili pad ili tezak udarac po ramu motora. E sad u tom slucaju mislim da je bolje vise sediste jer je kao da sedis na sundjeru i samim tim ce biti lepse ici po tim rupama i trailovima. Ja iskreno nisam jos dirao podesavanja suspenzije. Dok ne stavim rol barove (nadam se da sl. Vikend kacim i ja slike) i skid plate ne diram nista jer ce biti tezi motor jedno 7 kila pa da vidimo kako ce se onda ponasati.

Standardno sediste mi je bilo topinaaaaa za voznju do posla i jednom sto sam napravio 150setak km a ovo nekako bezveze. Malo se previse guzica pomera. Videcemo na offu, mislim da ce biti pun pogodak ali vracam fabricko nazad za asfalt.

I da vizir izgubi kompletno funkciju tako mora veci i svaki drugi put sam morao da namestam jajca jer nekako je osecaj da sedim na njima :)

Elem da sumiram, mnogo mi je bolji osecaj za voznju po asfaltu normalnog sedista. Bolja je pozicija kicme, bolji je usutini celokupni osecaj tako cu istrpeti malo savijenija kolena.

Jureci crvene honde malo sam se zaneo ali ni tada nisu se sabile kompletno vile. Tj. Nisam osetio udarac tako da reci hvale za suspenziju. Nebo i zemlja u odnosu na crf rally.34586d7b23ac5cd697572f694cb2d857.jpg1da72374846c373e0574e03e38e3afc9.jpge0ada66d7adc6148612f3f4046520d23.jpg

Ako povišeno sedište kojim slučajem bude na prodaju javi

• U prolazu, 76 postova
  • Motocikl: 450 MT

To to dajem mu vremena sigurno. Prvi utisak je samo prvi utisak ali realno je lepo kad je prvi utisak top ali ajde videcemo..

• Svrati ponekad, 237 postova
  • Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V

Jel neko od vas parkira kod novog Burnouta? Ako bi bio raspoložen da mi da krug oko bloka, da probam kako mi leži. Neki dan kad otopli pa ja dođem motorom. Ja radim u toj zgradi. Hvala! 

• Svrati ponekad, 290 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX

Drugar prodaje CF 450MT . Razlog prodaje je taj sto poseduje jos 2 motocikla ( druge namene ) a inace je pilot u stranoj kompaniji, a kad je slobodan ne stize sve motore da vozi. Inace motor je jako malo koriscen i veoma pedantno odrzavan ( npr. detaljno opran i prebrisan  nakon svake voznje )   

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

CFMOTO 450 MT, 2024. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 1150 km, Vršac. Cena Po dogovoru - Motori - Polovni Automobili

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: Suzuki K5 1000, CFMOTO 450 MT

Na poslednjooj vožnji sam malo jače udario deklom kamnčić na bedemu, pa rekoh da stavim pre Tare, odnosno pred Sore 3 i štitnike dekli. Evo kako izgleda. Na slikama ćete videti i oštećenja nastala baš na mestu koje pokriva štitnik.

20250512_172839.thumb.jpg.859e7815d9bc8e1bd170ca6037d8a32f.jpg20250512_173050.thumb.jpg.e75d55fa6a2b8ce8c631c04b646272e4.jpg

20250512_173043.thumb.jpg.0714d050108913e9d21af9a8bed9f9dc.jpg20250512_172601.thumb.jpg.019c70175c678754f4cf5d03a67bc7a1.jpg

20250512_171736.thumb.jpg.559ac6c0e1aae5e9350628e529908344.jpg20250512_172301.thumb.jpg.8fab59423933bac04f004d2784cf5eaf.jpg

u Gevari sam uzeo 4800 RSD.

Promenio član Duta_91
  • Sviđa mi se 2

• Enduraš, 6456 postova
  • Motocikl: CRF300L
31 minutes ago, VELJA YZ 250 said:

Drugar prodaje CF 450MT . Razlog prodaje je taj sto poseduje jos 2 motocikla ( druge namene ) a inace je pilot u stranoj kompaniji, a kad je slobodan ne stize sve motore da vozi. Inace motor je jako malo koriscen i veoma pedantno odrzavan ( npr. detaljno opran i prebrisan  nakon svake voznje )   

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

CFMOTO 450 MT, 2024. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 1150 km, Vršac. Cena Po dogovoru - Motori - Polovni Automobili

A stiže da odgovara na gomilu poruka "koja je cena". Kako ga ne mrzi da ga ljudi smaraju tim pitanjem, nisu mi jasni ti oglasi bez cene.

• Sviđa mi se 5
  • Haha 2
  • Podržavam 5

• Enduraš, 6456 postova

Eto, jos i nije losa cena, verovatno po dolasku moze bar jos stoja dole, po meni solidna prilika.

• Advanced Member, 2060 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

800 manje od novog, a treba platiti porez na prenos. Šta znam...

• Sviđa mi se 1

• Enduraš, 6456 postova

Taman ga za taj prenos ubiješ za cenu prenosa, plus ne placaš prvi servis koje je bar 100e, plus ne cimanje sa razradom, po meni je ok ušteda. Ja tako nešto lovim, ali trenutno nisam u zemlji do polovine jula inače bi dobro razmislio.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 6223 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Dok se bavim zidanjem na ploči, vredni Kinezi šalju naručene drangulije... 

20250513_131951.jpg

20250513_154026.jpg

• Sviđa mi se 4

• Svrati ponekad, 290 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX

Prodat CF za manje od 24h .  28 poziva imao drugar, a kaze da je samo 3  poziva, poruka,  bilo samo za cenu. Tako da je relativno lako preziveo, iako sam ga i ja kritikovao za ono " po dogovoru " 🫢

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 1

Montiran zaslon, lepo čučnuo. Naravno da prilikom montaže zaslona, obod koji ide na ivice displeja zakači foliju i skemba je <_< tako da je folija u kanti... 

20250513_171737.jpg

• Sviđa mi se 2

Koliko vidim rešenje će biti da se iseče folija na meru i zalepi ovako sa montiranim zaslonom...

.

Promenio član živke

• U prolazu, 6 postova

Izvinjavam se,ako se ponavlja,al može li neko da mi kaže da li drugi servis radimo na ukupno predjenih 5000 ili 6000 km?Buni me jer mi na satu stoji da imam još 1200 km do servisa,a prešao sam do sada 4800?

• Drug član, 902 postova
  • Motocikl: -

Logično bi bilo da je 5000 posle prethodnog servisa, ali mi se čini da je na 5000 ukupne kilometraže, pa tek onda na svakih 5000.

@alexantoje čini mi se imao taj zajeb?

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• U prolazu, 6 postova

Da znam da je imao,čitao sam te postove,samo me buni jer mi je lik koji je radio servis rekao da je sat naštelovao tako da će mi pokazata kolko imam do sledećeg servisa,a meni stoji 1200 km još,što je ukupno ipak 6000 km?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja