Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem letnju moto opremu (192cm/90kg) - preporuke

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: TBD - CFMOTO 800NK

Pozdrav ekipa,

polazem za A i planiram da uzmem CFMOTO 800NK kao prvi motor (ako ugrabim sad na sajmu dobar deal).

Treba mi letnja oprema (kaciga, jakna, pantalone, patike/cizme), moze i novo i polovno ako je ocuvano.

Iz Uzica sam, trenutno BG, vozice se svaki dan (stan-kancelarija) + vikendom malo voznje

Gledam nesto:

• crno, bez sarenila
  • lagano za leto (mesh)
  • jakna da nije bas skroz promaja (naked)

Budzet oko 800e - ako treba da se rastegne za nesto sto stvarno vredi, nije problem.

Ako imate preporuke za konkretne modele ili neko ima nesto na prodaju u tim dimenzijama - pisite

Posebno ako je neko ~190+ cm da kaze sta mu je leglo

I ako imate savet gde da ne bacim pare na pocetku - jos bolje:)

Hvala 🍻

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 665 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Evo pisem opet...Na KP imas ljude koji prodaju opremu  Novu i polovnu sa dobrim izborom a cene veoma povoljne. Jesenas sam obukao zenu od glave do pete sve novo za nekih 650-700e. Dakle sve...kaciga,podkapa,jakna,rukavice,pantalone,cizme...

Evo ti link jednog oglasa od Hadzica iz Cacka(posto si iz Uzica) ,pa pogledaj sve njihove oglase.Dobri ljudi,bajkeri su on i supruga. Pa pogledaj. Na vise stvari ce ti napraviti i popust.

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

SHIMA letnja moto jakna , mech platno , komplet protektovana sa dodatkom postave u vidu membrane i dodatnom...

Promenio član Pedja Ča
  • Podržavam 1

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: TBD - CFMOTO 800NK

Hvala na preporuci 👍 bacicu pogled svakako

Vise me zanimaju konkretno modeli i iskustva za moju visinu, pogotovo jakna i pantalone da ne budu kratke kad sednem na motor.

Ako je neko ~190+ pa da napise sta mu je leglo (brend/model/velicina), to bi mi bas znacilo

Ako neko ima i nesto na prodaju od opreme u tim dimenzijama - slobodno neka se javi:)

• Drug član, 1110 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV

Ja sam 188cm, ali malo kockastije građe i 100kg. Imam Bering mesh jaknu i pantalone u 2xl veličini - udobno, lagano i BAŠ provetreno. Jakna je bila najlakša od svih letnjih koje sam gledao tada.

Imam i njihovu "zimsku" kombinaciju već godinama, motor vozim maltene svakodnevno cele godine (osim ove ružne zime) i nijedan deo opreme nema znakova pohabanosti... 

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja