živke 9101 Napisano Utorak u 20:35 Drug član, 3125 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Čak ima i jedna krivina, ovo je čak i bolje nego što sam ja zamišljao offroad po Vojvodini 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23050 Napisano Utorak u 20:39 Integrisan, 7391 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vojvodina je idealna za mene. Kakvo gore-dole smaranje. Atarskih, sumskih puteva, puteva uz kanale, Dunav itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3736 Napisano Utorak u 20:41 BJB Maxi Scooter Club, 1219 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Jeste lepo, lagana vožnja, iskuliraš se, manje rizično.. ali dosadi brzo. Sad jedva čekam i to, ali već tamo početkom Juna dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23050 Napisano Utorak u 20:44 Integrisan, 7391 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim pogled po planinama ali voznja gore-dole, bljak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9101 Napisano Utorak u 20:53 Drug član, 3125 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj, nikad nisi probao pa tako pišeš. Ima kod nas jedan dobar asfaltni put u blizini. Bukvalno rolerkoster osećaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1792 Napisano Utorak u 21:20 (promenjeno) Drug član, 959 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, andrej. said: Jeste lepo, lagana vožnja, iskuliraš se, manje rizično.. ali dosadi brzo. Sad jedva čekam i to, ali već tamo početkom Juna dosta Ali sa druge strane ravnica moze dosta brzo da se vozi, pa dobija na zabavi i dinamicnosti. Meni je uvek zanimljivo, isli smo malo i zimi pa je dodatno teze kada je mokro, hladnije vreme. Cesto i gledam prosecnu brzinu, pa se s vremenom trkam, da naguram sto vise Promenio Utorak u 21:23 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7116 Napisano Utorak u 21:39 Advanced Member, 2435 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, živke je napisao: Čak ima i jedna krivina, ovo je čak i bolje nego što sam ja zamišljao offroad po Vojvodini Možeš da napraviš krivinu od 90 stepeni svakih par stotina metara ili nekoliko kilometara. Zavisi koliko su velike parcele, koliko ima puteva One stvarne, prirodne krivine su u deficitu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23050 Napisano Utorak u 22:13 Integrisan, 7391 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, živke said: Ma daj, nikad nisi probao pa tako pišeš. Ima kod nas jedan dobar asfaltni put u blizini. Bukvalno rolerkoster osećaj! Bio na Tari, Fruskoj Gori... Ajde jos nekako uzbrdo ali kad se spustam pa me jos gravitacija gura, pa motorno kocenje... nimalo zabavno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7116 Napisano Utorak u 22:15 Advanced Member, 2435 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Naopako, šta to pišeš čoveče! Nemoj samo reći da ni krivine ne voliš. Koliko smo zapravo svi različiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23050 Napisano Utorak u 22:21 (promenjeno) Integrisan, 7391 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja rekao krivine, vec gore-dole krivine. Siroke i ravne krivine volem. A volim i kad su pregledne. Promenio Utorak u 22:21 član Motorcyclist 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 187 Napisano Utorak u 22:36 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Meni je zanimljiv put na kome mogu da zamislim da se održava rally etapa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 127 Napisano pre 20 sati U prolazu, 98 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan A evo i sta Djole kaze za emtejca, skid plejt kaci ali nema veze, nije to japanac pa da places kad ga razbijes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 176 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Danas na NBG oko 13h sretoh jednog emtejca (siva varijanta sa crnim zaštitama za tank). Ne znam da li je član foruma itd, ali ja njemu skidam kapu i naklon do poda. Nisam znao da MT može da se vozi onako. Bukvalno je lik enduro motor vozio kao zujalicu, dizao na zadnji točak itd, filtering kao da vozi biciklu, kao da je motor deo njega. Bio sam WTF. Ave Cezare. A ja sirak tužni vozio 525dsx koji je još u fazi razrade, ne mogu ni ljudski u obrtaje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 216 Napisano pre 18 sati U prolazu, 81 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki KLX 250, CF 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bih 15 zuba prednji lančanik, da ga isprobam i uporedim šta će mi biti bolje i draže Vidim da su neki uzimali "JTF 565" a meni on-line catalog izbaca da ide "JTF 784 RB" za sva godišta MTejca. Moj model je inače "CF 400-8H" ali kako vidim za sve verzije i modele izbaca ovaj prednji lančanik. Stavljam screen shot gde se to vidi a i razlike u merama ova dva prednja lančanika... i recite vi sad meni: koji ja da kupim i koji od ova dva zaista ide na 450 MT? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 176 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedan JT jer imaju lufta na osovini, neprimetno ali vremenom sve više. Originalno su mislim pravljeni za CB500. Imaš na Aliju "genuine cfmoto" kao. Uzi tai i ne brini 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 173 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Već smo pisali ranije o tome. Zubi koji naležu na osovinu imaju lufta i lančanik se brzo istroši. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9101 Napisano pre 9 sati Drug član, 3125 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sad za vikend sam se vozio malo van puta. Ima video u drugoj temi. I smeta mi 15t i veca zadnja guma na manjim brzinama. Moracu da vratim 14. Kako beše jel ima kod nas negde da se nađe zamenski i pošto je ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 173 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I just found this on AliExpress: 15T For CFMOTO 450MT 450mt 450 MT Small Silent Durable Motorcycle Front Sprocket Chain Wheel Front Fly Wheel Pinion https://a.aliexpress.com/_EujwLC4 Ovaj 15t je kod mene preko 10000km i nema nikakvih problema. Jedva da ima tragove korišćenja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9101 Napisano pre 9 sati Drug član, 3125 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Društvo , planiram da uzmem amortizer kormana i tvrđe opruge za prednji amortizer od Wanga. Pročitao sam negde da je amortizer kormana sasvim solidan, međutim sad vidim da je izbacio još neku verziju, pa ne znam koji da uzimam, A ili B. Takođe opruge ne znam koja je čvrstina, poslao sam upit. Ako ste bilo šta slično gledali i razmatrali - pišite šta znate. Da li postoje alternativne opcije itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tihi_ue 22 Napisano pre 9 sati U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 3. 2026. at 21:49, alexanto je napisao: Lagano otvaranje off road sezone... Onako peMzionerski al' zajeba' se pa nadjoh blata kad ga nidje nema Evo i kratki video pa ko hoće nek baci pogled... Svaka čast kako si ga napakovao. Ovako treba da izgleda svaki ADV motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10379 Napisano pre 9 sati BJB Maxi Scooter Club, 6707 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan @tihi_ue Ajaoj, da znaš šta mu juče i danas nameštam Hvala svakako. Biće uskoro jedan sveobuhvatan osvrt posle 2 godine i preko 20K km pa ću detaljno navesti šta sam sve modifikovao na MT-ejcu. Za sad, sve je zaslužio pošteno 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7448 Napisano pre 8 sati Drug član, 1636 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Само да се запљунем. 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9101 Napisano pre 8 sati Drug član, 3125 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Opa bato! Ipak najbrži, plavi ? U zdravlje da se voziš! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7448 Napisano pre 8 sati Drug član, 1636 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, živke said: Opa bato! Ipak najbrži, plavi ? U zdravlje da se voziš! Нису ми дали црни, кажу за робијаше не може црни. Хвала брат, даће Бог. 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10379 Napisano pre 8 sati BJB Maxi Scooter Club, 6707 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Drž-te se drž'te užičke gudure, stiže Marko na svojemu atu da preore sve što se do sad nije moglo Uzdravlju da ga voziš i da ti ne skida osmeh s' lica kad god ga pogledaš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...