MaxiS 3453 Napisano Četvrtak u 17:36 Drug član, 1796 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas do tempa, i videh hondicu. Lep motor Boja vrh. I sam bih izabrao takvu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 665 Napisano Četvrtak u 17:37 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 665 Napisano pre 15 sati Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao sam veceras,nisam probao kakav je u voznji jos uvek,cisto koga zanima da vidi razliku. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6754 Napisano pre 6 sati Nemanja Stojanović, 1837 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja poručio onaj klizni Givi, stiže krajem maja Taman će mi do tada i Srđan završiti sedište i eto novog motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 665 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Javljaj kakav je kada stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1099 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 456 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mišljenje o NX500 posle pređenih 17.000 milja, tj. oko 27.000 kilometara (ne moje, tek treba 10.000 km da dobacim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...