Milanezi 2519 Napisano April 6 Drug član, 1605 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ako je puno staklence, možeš da nagadjaš koliko ga ima viška, to ne možeš znati dok ne istočiš. Rekao bih da si mislio da izvučeš preko čepa za sipanje, teško da može. Ili filter ulja ili šraf na karteru pa polako, zovi nekog iskusnijeg u pomoć, da ne napraviš neko s..nje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16621 Napisano April 6 Integrisan, 4956 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo sranje da odvrne jedan sraf ili filter ulja rukom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 6 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Milanezi je napisao: Ako je puno staklence, možeš da nagadjaš koliko ga ima viška, to ne možeš znati dok ne istočiš. Rekao bih da si mislio da izvučeš preko čepa za sipanje, teško da može. Ili filter ulja ili šraf na karteru pa polako, zovi nekog iskusnijeg u pomoć, da ne napraviš neko Probacu prvo preko cepa ako ne onda kod drugara ima pumpu za pretakanje sa malim crevom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2519 Napisano April 6 Drug član, 1605 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Motorcyclist je napisao: Kakvo sranje da odvrne jedan sraf ili filter ulja rukom? Iz dosadašnjeg pisanja QJ-aca svašta mi pada na pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12560 Napisano April 6 Ne silazi, 7335 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Strom 650, trebalo bi 2.7 sa novim filterom. Verovatno je i kod SVT ta količina. Ja bi se vratio u servis da ponovo provere ili bi sam ispustio ulje i ponovo ga vratio. Samo sad 2.4 jer se filter ne menja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 6 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Alekre je napisao: Strom 650, trebalo bi 2.7 sa novim filterom. Verovatno je i kod SVT ta količina. Ja bi se vratio u servis da ponovo provere ili bi sam ispustio ulje i ponovo ga vratio. Samo sad 2.4 jer se filter ne menja. I ta opcija postoji, probacu prvo polako preko cepa na spric da izvucem ako bude htelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirkee 26 Napisano April 6 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Motor SVT650x Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Motorcyclist je napisao: Nije agregat od Stroma. Jel je ovo konacna i proverena informacija ili? Bas me kopka sta su uradili sa tim agregatom i o cemu se tu radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16621 Napisano April 6 Integrisan, 4956 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, pirkee said: Jel je ovo konacna i proverena informacija ili? Bas me kopka sta su uradili sa tim agregatom i o cemu se tu radi Pa da jeste to bi prvo bilo na naslovnoj strani sajta itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano April 6 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu od koga je...V2 se pravi još od 1880ih godina, nijanse su u pitanju. Nebitno šta je od koga je...bitno je da se utvrdi tačna servisna priča jer se ovde prepliću dve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirkee 26 Napisano April 6 (promenjeno) U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Motor SVT650x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Motorcyclist je napisao: Pa da jeste to bi prvo bilo na naslovnoj strani sajta itd... Iskreno, sto se tice marketinga, mislim da im je trenutna, "limbo", situacija mnogo bolja, pricam generalno za QJ. Jer, javno reci da je preuzet komplet agregat od Suzukija je poprilicno riskantno, a opet ne reci je upitno (jerbo gde kinez da napravi agregat koji valja) itd. E sad, apropo ove price, zivo me zanima da li je preuzet komplet iz Suzukija jer ne znam da li neko ovde prati automobilsku scenu i detalj kada je Geely kupio Volvo, nagadjalo se da je pola komponenata na XC80/90 promenjeno i ubaceno iz Toyote (sto se na kraju ispostavilo kao tacno). Isti scenario je bio kao ovaj sada za SVT-a, s tim sto tu pricamo o mnogo vecem trzistu itd, ali nije bitno jer pattern se primenjuje svuda (ako radi posao). A obzirom da je Geely vlasnik i QJ-a i Volvo-a, Lotusa itd ima logike, bar sto se mene tice. Promenio April 7 član pirkee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirkee 26 Napisano April 6 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Motor SVT650x Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, mick je napisao: Nema tu od koga je...V2 se pravi još od 1880ih godina, nijanse su u pitanju. Nebitno šta je od koga je...bitno je da se utvrdi tačna servisna priča jer se ovde prepliću dve. A s ovim se slazem potpuno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6209 Napisano April 6 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Srki1234 je napisao: Ok A sta cemo sa tim sto zakazu servis u 10h, i odradi ga tek u 14. Pri tom su ubacili dva motora pre mog, a oni se pojavili posle mene. Plus drsko ponasanje ovih iz servisa, zasto stojim ispred i posmatram. E to mi je vise problem nego cena. Autopromet je po ovome poznat. Uzeo sam novog opela kod njih i svaki servis kod njih zbog garancije. Zakazu mi svaki put u 9h, dodje nas 15 u 9h kojima su zakazali, cekam pola sata da predam auto, kada ce biti gotov? “Zvacemo vas do 17h najkasnije”. Ceo dan mi ode zbog njih zato sto sam bez auta, ne znam ni dokle i ne mogu nista da isplaniram. Dobri serviseri i sef servisa za kola ih napustio pre par godina. Vrhunac svega je bilo kada su mi za fablicki plin rekli da sam sam negde ugradjivao i da ne mogu da rese problem, tu sam digao ruke od njih i zavrsio sve sa njima Naravno nisu oni jedini los ovlasceni diler i servis, imao sam probleme i sa auto cackom a i verano motorsom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6043 Napisano April 6 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Najveći špric u apoteci i crevo koje na njega pasuje. Uglavnom može da se dođe do ulja kroz čep za nalivanje. Možda malo da se manevriše, ali uglavnom može. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano April 6 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ma šta da čačka sam.U servis pa neka popravljaju šta su zasrali.Sent from my M2101K9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano April 6 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, sto se tice marketinga, mislim da im je trenutna, "limbo", situacija mnogo bolja, pricam generalno za QJ. Jer, javno reci da je preuzet komplet agregat od Suzukija je poprilicno riskantno, a opet ne reci je upitno (jerbo gde kinez da napravi agregat koji valja) itd. E sad, ja sam poprilicno siguran da je preuzet komplet iz Suzukija jer ne znam da li neko ovde prati automobilsku scenu i detalj kada je Geely kupio Volvo, nagadjalo se da je pola komponenata na XC80/90 promenjeno i ubaceno iz Toyote (sto se na kraju ispostavilo kao tacno). Isti scenario je bio kao ovaj sada za SVT-a, s tim sto tu pricamo o mnogo vecem trzistu itd, ali nije bitno jer pattern se primenjuje svuda (ako radi posao). A obzirom da je Geely vlasnik i QJ-a i Volvo-a, Lotusa itd ima logike, bar sto se mene tice.Nisam baš ukapirao poentu?Siguran si da je Stromov agregat zbog Volvoa i Tojote???Sent from my M2101K9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1394 Napisano April 6 Drug član, 1938 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pirke i ja ne razumem sta si hteo reci. Otkud gore Toyota u priči i otkud geely-u tojotini delovi, i otkud geely-u suzukijev agregat da ga stavlja u svt? Suzuki i tojota nemaju dodirne tačke sa geely Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 6 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan eto sad svi vozite džilija sa kojim ni pokojni alvirović nije bio zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6209 Napisano April 7 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Da sam vlasnik QJ-a ni ja ne bi nigde pominjao da je suzukijev agregat. Hvaljenjem da imas njihov agregat automatski spustas svoj brend ispod suzukija, a koliko sam shvatio kinezi ciljaju i pucaju na visoko, ne verujem da im je cilj da ostanu jeftina solucija i kopija japanaa. Kinezi su videli rupu i priliku na trzistu, napravili motor, nisu stigli da razviju dobar agregat pa kupili agregate od suzukija, ktm-a, kawasakija… da ulete na trziste dok ne razviju svoje. Automatski uliju poverenje korisnicima sa pouzdanim agregatima.. Druga stvar, svugde prica da cf koristi ktm-ov agregat. CF koristi svoj agregat koji se ugradjuje i u KTM, kao sto se i loncin koristi za BMW…. Ovaj suzukijev v2 ne znam gde se pravi pa necu da pametujem 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano April 7 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Sharky - Alex je napisao: Autopromet je po ovome poznat. Uzeo sam novog opela kod njih i svaki servis kod njih zbog garancije. Zakazu mi svaki put u 9h, dodje nas 15 u 9h kojima su zakazali, cekam pola sata da predam auto, kada ce biti gotov? “Zvacemo vas do 17h najkasnije”. Ceo dan mi ode zbog njih zato sto sam bez auta, ne znam ni dokle i ne mogu nista da isplaniram. Dobri serviseri i sef servisa za kola ih napustio pre par godina. Vrhunac svega je bilo kada su mi za fablicki plin rekli da sam sam negde ugradjivao i da ne mogu da rese problem, tu sam digao ruke od njih i zavrsio sve sa njima Naravno nisu oni jedini los ovlasceni diler i servis, imao sam probleme i sa auto cackom a i verano motorsom Meni je servis zaista odradio odmah motor. Ali…zove me momak iz servisa i kaže sve je ok ALI moraš po motor sutra doći jer nije urađen račun! Svi iz kancelarije i naplate su otišli kući. Rekoh ok ja ću uzeti sad motor a sutra plaćam račun. Bi neprijatno serviseru ali je posle bilo sve ok…sutradan(subota). Dolazim, nigde nikog ja jedini klijent. Sede mastiljari i laganica…dobro jutro došao sam da platim servis od juče, ne znam šta se desilo pa niste izdali račun. Kaže čovek evo sad će kolega za 10-15 min. Rekoh molim vas pozovite kolegu dete mi je u kolima idemo na put… Epilog…izdavanje računa je trajalo skoro 40 minuta. A da ne govorim da su isti mastiljari zabranili servisu da mi podesi ogibljenje jer je to stvar koja duže traje i naplaćuje se. Sad ćemo da korespondiramo mejlovima kao kolega prošle nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 7 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Sharky - Alex je napisao: Autopromet je po ovome poznat. Uzeo sam novog opela kod njih i svaki servis kod njih zbog garancije. Zakazu mi svaki put u 9h, dodje nas 15 u 9h kojima su zakazali, cekam pola sata da predam auto, kada ce biti gotov? “Zvacemo vas do 17h najkasnije”. Ceo dan mi ode zbog njih zato sto sam bez auta, ne znam ni dokle i ne mogu nista da isplaniram. Dobri serviseri i sef servisa za kola ih napustio pre par godina. Vrhunac svega je bilo kada su mi za fablicki plin rekli da sam sam negde ugradjivao i da ne mogu da rese problem, tu sam digao ruke od njih i zavrsio sve sa njima Naravno nisu oni jedini los ovlasceni diler i servis, imao sam probleme i sa auto cackom a i verano motorsom Sve bi bilo ok, da su odmah rekli dovezi motor i ostavi zovemo kad bude gotov. Drugacije bih se organizovao. Kad sam kupovao sta god sam pitao sve je moglo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 332 Napisano April 7 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan To je klasičan Srpski mentalitet. Dinar sad, danas, odma, sutra ne postoji, ko ga jebe. Čudan smo narod, generalno.Sent from my CPH2305 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 7 (promenjeno) U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 1.1l izvuceno @mick Promenio April 7 član Srki1234 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 7 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Šta zna fabrika koliko ide ulja ..Valjda Autoapromet i njegovi serviseri to bolje znajuNa-o-pa-KO Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16621 Napisano April 7 Integrisan, 4956 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko je sve serviser... Samo veza i nebo ti je granica u Srbiji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 7 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Gordost je najveći problem u Srba i Balkanaca.Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...