Jump to content

Moto Zajednica

mare95

Članovi
  • Broj tema i poruka

    38
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

mare95's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

11

Reputacija u zajednici

  1. Ista stvar sa serviserima… Stariji gospodin je bio jako neprijatan kada sam samo pitao jel mogu da pogledam kakvo je ulje koje je izaslo iz motora,zaista nisam lik koji im stoji nad glavom i prica sta treba da rade ali na 10 sekundi da pogledam zaista mislim da nije problem… Kod mene na motoru nema opcija da se poveze navigacija, ko zna dal ce ikada i moci jer koliko vidim treba imati wifi modul koji ja nemam u motoru… Evo i mog racuna sa prvog servisa.
  2. Kako se čini ostalim vlasnicima jel osecaju vibracije na fuzasterima iznad 5000 obrtaja? I jel ima neko broj od majstora koji pravi vizire za motore u Bg a da je za preporuku ? Hvala.
  3. Hm interesantno da gume nisu iste. Nisam ni ja nasao opciju za to ali eto ako reklamiraju trebalo bi videti sa njima koji bajalicu i magiju oni umeju.
  4. Na instragram stranici Milano Moto Centar iz Ns navode da motor poseduje i navigaciju koja preko telefona moze da se reprodukuje na ekran. Jel kupio mozda neko tamo motor pa da su mu objasnili oko toga jer ja nisam nasao opciju kako da navigaciju podelim na ekran motora?
  5. Jedan mali update. Iz AutoPrometa je stiglo izvinjenje i obecano da pri sledecem servisu nece biti naplacene ruke.
  6. Juce je odradjen i prvi servis na SVT-u u AutoPrometu koji me je izasao 15652din umesto 9000din koliko mi je receno usmeno da ce sam servis kostati. Razlika u ceni je opravdana time sto sam ih zamolio da mi podese da vesanje bude malo mekse ili da mi pokazu kako se to radi da bih mogao i sam to da uradim. Nisam bio obavesten da ce do dodatne naplate doci niti sam to ocekivao, samim tim sam i bio šokiran kada sam dosao da platim i uzmem motor. Naravno zalicu se pismenim putem ali eto samo da prenesem svoje iskustvo prvog servisa. Takodje pri kupovini motora iako sam motor kupio sa svim pripadajucim koferima niko nije rekao ni reč da ce se koferi cekati nego da ce koferi biti montirani na motor kada dodjem da ga preuzmem, sto naravno nije bio slucaj ali nisam zeleo da pravim problem i svadju nego sam sacekao 15ak dana dok koferi nisu dosli i najzad montirani, ali ovo sa servisom je zaista bilo neprijatno iskustvo. Takodje prvi dan nakon preuzimanja motora sam pitao kako se steluje far (jer je bio zaista nisko) gde mi je receno da je to veći posao koji mozemo da uradimo tek na prvom servisu, da bih mi bilo receno na prvom servisu da je to samo jedan šraf koji mogu i sam da podesim jer ne mora nista da se skida da bi se doslo do njega, to cu pokusati da shvatim kao neslanu šalu sa njihove strane ali svakako nesto sto smatram da nije bilo nimalo profesionalno.
  7. Pozdrav, Kupio sam SVT pre par dana i posle prvih 500km , ovo su neki moji utisci. Samo da napomenem da sam pre toga vozio Keeway speed 125 i to dosta davno tako da je ovo prvi ‘veci’ motor. Far je uzasno nisko postavljen, ispred motora se cak i sa dugim svetlima vidi nekih 10m i to je to (Obecano mi je da ce se to srediti na prvom servisu) . Grejanje rucica je mlako ali zato grejac sedista posle par minuta moze da peče tako da je potrebno paliti i gasiti-hladiti sediste ali na to se covek vec privikne. Prilicno mi je tvrd motor u odnosu na neke koje sam probao, tezinu ne osecam skoro uopste osim kada moram da se isparkiram. Par puta se desavalo da menjac pri menjanju ka manjim brzinama dodje do 3će i nece dole, pa mora opet u 4tu i onda 3-2-1 ali se nadam da ce to kada sve malo ‘nalegne’ da nestane. Cviljenje zadnje kocnice se cuje i kod mene, za zaustavnu moć kocnica samo reci hvale. Potrosnja u prvih 500km je 4.9l (iskljucivo po gradu) Preko bluetooth opcije vidite ko vas zove i mozete primiti i odbiti vezu preko prekidaca na motoru. Vizir kao i da ne postoji jer se sav vetar oseca tako da bi tu trebalo ipak nesto promeniti (ako neko krene u izradu nekog novog neka i nama da neki savet-ideju) . Snage po meni ima i vise nego dovoljno (opet uzeti u obzir moje neiskustvo) , svakako nisam prelazio 5000 rpm tako da kada se malo razradi moci ce da se proba. Da dodam samo da je motor kupljen u Autopromet-u Bg dok sam probnu voznju odradio u Ns, svaka pohvala za ekipe u oba grada kao i za momke iz servisa.
  8. a nzm jel mozda neko probao da stavi rezervoar od etz 251 na etz 250, i kako je to izgledalo? Sada sam u off-u ali ovih dana gledam da kupim neki mz a primetio sam da su etz 250 jeftiniji od 251,a 251 mi se vise svidja,pa ako je neko to probao ako moze da stavi sliku
  9. Nisam razmisljao o sad nekom velikom povecanju snage,npr neki 4t motor od 400-500ccm mi se mota po glavi
  10. Jel neko nekad razmisljao mozda da ubaci drugi agregat u ram od etz-a 250-251? Ako neko ima iskustva ili nekih ideja neka iz izlozi da ih cujemo
  11. ili ako pase sa jos nekog motora? ili ako neko ima kiwija za delove?????
  12. POMOCCCCC trazim svuda ulozak kontakt brave za kiwija ali nigde nema :( gde da ga kupim u beogradu?
  13. Uzas ali uzas.... Danas sam imao pustolovinu katastrofa a odigravala se na potezu od "Brankovog mosta" do "Kineskog trznog centra" i to ovim redosledom:Prvo na sred brankovog mi se kivi ugasi pri brzini od nekih 70(izgubi struju skroz) i ja ga stavim u ler i nekako se dovucem do semafora i tu stanem i pogledam kad ono osigurac i ja lepo lagano ga zamenim i nastavim dalje sav srecan kad ono kod sava centra opet isto,ja nemam vise osiguraca ali odem do servisa najblizeg i trazim neku zicu(da prespojim to da bi se do kuce dovukao) i spojim ti ja to lepo i nastavim dalje kad ono kod kineza odjedanput dim iz fara dim iz sedista i to bas puno dima... Brzo stanem ugasim ga(izvadim kljuc) a on na kontaktu,brze bolje skinem klemu sa akumulatora i kad se dim razisao pogledam ceo motor smrdi na zapaljeno,sacekam tu malo pa odlucim da vratim akumulator i vidim sta ce biti,i kad sam to uradio sve po starom lepo upali i ja nastavim jos 1km koliko mi je do kuce ostalo sasvim normalno i kada sam dosao kuci skinem ja far kad ono tamo sve zice se stopile u jednu,uspeo sam da sredim vecinu njih ili jedan snop zica koji je skroz izgoreo nmg nikako,e sad dal ima neko kivija za delove pa da mi proda samo taj dzek sa zicama ili da ga teram kod elektricara nzm ni ja sam.... izvinite na dugackom postu
  14. Moj kivi je mene i mog druga(svaki po 80kg) i jos 20kg tereta prevezao bez problema 100km voznje oko 80km/h po ravnom i to sa potrosnjom 2,6
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja