Shke 61 Napisano Mart 22, 2024 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan On 3/20/2024 at 10:42 PM, lukaimasa said: Ja sam uzeo motor u Novom Sadu, nema tu opciju, ili ja ne umem da je uključim, poveže se sa telefonom i samo uveze kontakte da možeš da vidiš ko te zove. I da, kod mene su Metzeler Tourance gume, a kod motora iz Autoprometa su Maxiss. Ko zna gde se sve to sklapa i pakuje. I moj je novosadjanin. I na mom su Metzeler gume 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7378 Napisano Mart 22, 2024 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Meni od alu kofera kreće probava.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3262 Napisano Mart 22, 2024 (promenjeno) Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Sve su obrnuli..neznalice! Umesto Bg da dobije Tourance a Ns Maxiss oni obrnuli. Gde će Lalama gumu za brda i doline!!! Iskreno Maxxis mi se ne sviđa...dva puta do sad sam imao situaciju, jednom na mokroj beloj liniji a drugi put pri plelasku preko tramvajskih šina. Te probleme sa TRK i Tourance nisam imao. Promenio Mart 22, 2024 član mick Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shke 61 Napisano Mart 22, 2024 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan Da li je jos nekome rucica kvacila malo "wobbly"? Ima tendenciju da se mrda gore-dole... Ne znam dal treba da podesavam to ili je normalna stvar (Mozda je do toga sto je novosadjanin pa je malko opusten...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3262 Napisano Mart 22, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan U principu ok je da bude malo opuštenije. Mislim...ne treba da se klati ali ok je da malo radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10218 Napisano Mart 22, 2024 Drug član, 1505 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ok je da klati, ne valja baš da ti visi! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Mart 24, 2024 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Impotencija na latinskom..."Meni Vidi Visi"Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Mart 24, 2024 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Sve su obrnuli..neznalice! Umesto Bg da dobije Tourance a Ns Maxiss oni obrnuli. Gde će Lalama gumu za brda i doline!!! Iskreno Maxxis mi se ne sviđa...dva puta do sad sam imao situaciju, jednom na mokroj beloj liniji a drugi put pri plelasku preko tramvajskih šina. Te probleme sa TRK i Tourance nisam imao.Uzmi si Pireli trail 2Pobedila guma za asfalt i makadam ...Za za ozbiljnija malko bespuća Mittas E07+ Enduro...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3262 Napisano Mart 24, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, TAZZ je napisao: Uzmi si Pireli trail 2 Pobedila guma za asfalt i makadam ... Za za ozbiljnija malko bespuća Mittas E07+ Enduro... Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Ne vredi...ogibljenje nije za off! Dok ne probam da sredim to nema ništa od prašine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1329 Napisano Mart 24, 2024 Drug član, 871 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, TAZZ je napisao: Uzmi si Pireli trail 2 Pobedila guma za asfalt i makadam ... Za za ozbiljnija malko bespuća Mittas E07+ Enduro... Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Koliko km se moze izvuci iz E07+ ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Mart 24, 2024 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi...ogibljenje nije za off! Dok ne probam da sredim to nema ništa od prašine!Onda Pireli scorpion trail 2Drži " ko smrt za babu kad ufati....."Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3262 Napisano Mart 24, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, TAZZ je napisao: Onda Pireli scorpion trail 2 Drži " ko smrt za babu kad ufati....." Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Čekaj...prvo ove da se poderu pa idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Mart 24, 2024 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Koliko km se moze izvuci iz E07+ ? Ja mislim lagano oko 15-20kTu je na granici ja mislim.... Sa oko 20k...Mnogi su je proglasili za best buy off gumu u odnosu 50/50 odnosno 60/40Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Mart 24, 2024 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj...prvo ove da se poderu pa idemo dalje Ma nemoj da one puste Mili...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17186 Napisano Mart 24, 2024 Integrisan, 5050 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odustao sam od test voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6422 Napisano Mart 24, 2024 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sto @Motorcyclist? @mick meni su se na cf-u te maxxis bas dobro pokazale, cesto sam po gradu i nijednom nije kliznuo, mozda je neki drugi tip maxxis kod mene i kod tebe. Inace sto se tice guma, nama korisnicima se ne moze ugoditi. CF je na 800MT prvo stavljao te maxxis za asfalt uglavnom, onda su se korisnici bunili, zasto gume za asfalt na adv motor. Cf promeni i stavlja miselin koje su pola - pola, mogu i za off mogu i po asfaltu. Sada se korisnici bune da su te miselin bucne na asfaltu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17186 Napisano Mart 24, 2024 Integrisan, 5050 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima par razloga, al koliko sam cuo ti si odgovoran za test motor tj. nije kasko osiguran sto me je odbilo. Ja imam staza na motoru al kako kazu djavo ne spava. Ne bitno mojom ili tudjom krivicom ostetim motor, ja placam? Neka hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3262 Napisano Mart 24, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, TAZZ je napisao: Ma nemoj da one puste Mili... Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Pa znaš me sve ok...biće to dobro. Nego....subota???? Grindamo kilometražu? Valja spremiti motore za Maj!!! A i moožda uleti drugar sa novim Fortress-om 350cc...i on mora malo da nabaci km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3262 Napisano Mart 24, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Motorcyclist je napisao: Ima par razloga, al koliko sam cuo ti si odgovoran za test motor tj. nije kasko osiguran sto me je odbilo. Ja imam staza na motoru al kako kazu djavo ne spava. Ne bitno mojom ili tudjom krivicom ostetim motor, ja placam? Neka hvala. Pošteno...cenim. Ali nije kao da uzimaš motor sa 200ks pa da je frka. U tom kraju saobraćaj je ok regulisan... imaš dve opcije. Prva iz salona direktno na autoput pa na Košutnjak ili vožnja po Bežanijskoj kosi gde su ulice pregledne i široke...da kažem sve je na ćoške. Ne bih toliko brinuo oko testa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17186 Napisano Mart 24, 2024 Integrisan, 5050 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, mick said: Pošteno...cenim. Ali nije kao da uzimaš motor sa 200ks pa da je frka. U tom kraju saobraćaj je ok regulisan... imaš dve opcije. Prva iz salona direktno na autoput pa na Košutnjak ili vožnja po Bežanijskoj kosi gde su ulice pregledne i široke...da kažem sve je na ćoške. Ne bih toliko brinuo oko testa... Ja sam blize NS, ne Beogradu. Bez obzira, mislio sam da je osigurano tipa auto skola ali nije. Opet posteno od njih sto daju na test ali nisam potencijalni kupac tako da cu preskociti test voznju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Mart 25, 2024 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa što bi uopšte probao ako nisi potencijalni kupac ? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4607 Napisano Mart 26, 2024 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Gledam sam na sajmu model za ~8500e, recimo da je SVT 850 ili tako nešto, baš obećava motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3262 Napisano Mart 26, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Forsberg je napisao: Gledam sam na sajmu model za ~8500e, recimo da je SVT 850 ili tako nešto, baš obećava motor! Misliš na SRT800SX? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4607 Napisano Mart 26, 2024 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, mick said: Misliš na SRT800SX? Tako je. Nisam se baš spremao za ove, manje viđene, proizvođače, pa mi je teško da zapamtim nazive modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2995 Napisano Mart 26, 2024 Drug član, 1759 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...