milosm 67 Napisano Jul 16 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Blaza je napisao: Koliko sam shvatio, ima 5 putarina... Hvala Greska! Ima ih 6! Ipak moje malo skretanje nije uticalo na cenu. Malo su podigli cene, i dodali naplatnu rampu , ima ovde precizan kalkulator: Toll Cost Calculator - Aυτοκινητόδρομος Αιγαίου A.E. WWW.AEGEANMOTORWAY.GR E sad, sa tagom imas 5% popust, pa ukupna cena nije 10.4, nego 9.88e. Na Tasos je jeftinije ici preko Bugarske, i mozda koji minut brze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Jul 16 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles @zlatkojov Hvala drugari, javljam se ako ne stigne do tad Plan mi je da se spustim na Peloponez sredinom avgusta, pa bi mi znacio tag... Zato sam aplicirao mesec dana unapred (mozda sam trebao i ranije). Da malo olaksam putesestvije u odnosu na turu 2022. godinu i cene benzina od 2.5e po litru u Grckoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaBG 29 Napisano Avgust 13 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Na viamichelin.com prikazuje koliko naplatnih stanica imate na putovanju i koliko kostaju, cak pise i ime naplatne stanice. Meni je prikazao samo putarine u Grckoj a u Srbiji i S.Makedoniji jok, dal' sto nismo u EU ili zasto jbm li ga. Bilo bi lepo da moze da se klikne na ime naplatne stanice i da se ona prikaze na mapi, ali i ovako je ok, ja sam nazive kucao u google maps cisto da vidim gde se nalaze. Inace i ja porucih upravo tag, valjda ce stici do 31. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5491 Napisano Avgust 23 Drug član, 819 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sledeci vikend idem na Tasos...Koliko treba da stigne tag kad se poruci.Ima neko na zajam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2007 Napisano Avgust 23 Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mojim kumovima je sada stigao nekih 10ak dana nakon što su završili papirologiju, ali je trebalo Grcima skoro mesec dana da procesuiraju porudžbinu i pošalju papire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Avgust 23 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Bole37 said: Ja sledeci vikend idem na Tasos...Koliko treba da stigne tag kad se poruci.Ima neko na zajam? Imam ja dva komada 0646513718 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4770 Napisano Septembar 27 (promenjeno) Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga Promenio Septembar 27 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2647 Napisano Septembar 27 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 7. 2024. at 0:11, cikamike je napisao: @Skittles @zlatkojov Plan mi je da se spustim na Peloponez sredinom avgusta, pa bi mi znacio tag... Do Peloponeza ima bog otac naplatnih. Msm 45€ u pravcu. Ja bio pre dve godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Septembar 27 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo prosle godine izbrojali 18, moguce da smo se zeznuli. Zato ove godine uze tag i prs u uvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Septembar 27 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, MaxiS said: Do Peloponeza ima bog otac naplatnih. Msm 45€ u pravcu. Ja bio pre dve godine Meni u logu aplikacije stoji 37 prolazaka kroz naplatne rampe u Grckoj (ukljucujuci 2x mostarina na Peloponezu) oko 110e ukupno u novcu. Ali mi smo se i dobro i navozali. Bili smo smesteni u blizini Patre, Monemvasiji, Kalamate i svrckali se po plazama. Grcki Tag se pokazao kao obavezna stvar za ovakve voznje. Jos sam koristio ovaj nas kroz Severnu Makedoniju. Ono kad se od kuce i nazad (preko 3700 km) ne zaustavis ni na jednoj naplatnoj rampi - 'like a boss' 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Septembar 28 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mi bili u Xiropigadu, takodje i Patru i Meteore u povratku. Monemvasija mi bila daleko. Moji roditelji zatvorili ceo krug oko Peloponeza. Tag je zakon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...