tloken 112 Napisano Četvrtak u 15:19 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 625DSX, Tomos a3 Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 4. 2026. at 16:23, mick je napisao: Da li planira neko iz Novog Sada da ide? Da napravimo grupnu voznju do tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4132 Napisano Četvrtak u 16:37 BJB Maxi Scooter Club, 1302 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Idem ja, prijavio se danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 712 Napisano Petak u 07:50 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam i ja, ako se uklopim prijavljujem se.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 30 Napisano Ponedeljak u 13:03 Svrati ponekad, 159 postova Motocikl: vog2 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan pozz aj sad malo ozbiljno pitanje kakvi ste sa potrosnjom ulja?ja sam primetio da moj onako troskari ulje lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markokove 38 Napisano Ponedeljak u 13:38 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 DSX, CF moto NK 300 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam primetio, tj majstor kad je radio servis na 5000. Skrenuo pažnju da proveravam, iskreno, nisam ni gledao pre toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14469 Napisano Ponedeljak u 13:42 Ne silazi, 1464 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Do servisa na 5000 imao blagu potrošnju a posle zamene sad već na pola intervala do sledećeg servisa nema potrošnje čak ni malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 30 Napisano Ponedeljak u 14:40 Svrati ponekad, 159 postova Motocikl: vog2 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uradio onaj drugi servis i reko im da sam primetio da trosi ulje oni uradili servis i napunili ga do vrha znaci prozorce sa strane do vrha puno preko limije max sad sam na nekih 9000 km predjenih ukupno na prozorcetu oko polovine to je bas dosta ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 550 Napisano Ponedeljak u 15:23 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam primetio da trosi ulje... kad god sam kontrolisao bilo je ok.Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihailo02 12 Napisano Ponedeljak u 17:34 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Javljam kakvo ce stanje biti kod mene sto se tice ulja pred prvi servis, posto sam presao samo 250km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 230 Napisano Ponedeljak u 20:24 (promenjeno) Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Prvih 1000 sam pazio zbog razrade, nisam išao preko 5000, nisam primetio da troši. Sad sam na 3500, za vikend sam fino gazio nekih 500+km, opet nisam primetio da troši, ali mislim da do 5000 može i da potroši malo, nije strašno dok sve ne legne kako treba. Mislim da nekih 50-100ml nije velika potrošnja kada je motor već razrađen. Trebalo bi da je prozorče oko 300ml. Bitno je i koje ulje se koristi jer nije svako ulje 10w40 isto, bez obzira na gradaciju, neko će trošiti, neko neće, kao i kod auta. Takođe, primetio sam da kada je na centralnom, malo je nagnut u levo, i moram da ga spustim i stavim u balans da bi proverio kako treba. Kad je na centralnom, pokazuje manje nego što u stvari ima. Promenio Ponedeljak u 20:42 član Rapax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex989 26 Napisano Ponedeljak u 21:26 U prolazu, 25 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Voge ds525x Prijavi odgovor kao problematičan Meni su u servisu sipali ipone katanu polu-sintetičko. Od 1000 do 5000 nivo je pao ispod minimuma. Na sledećem servisu su sipali to isto ulje koje sam ja ispustio i sipao motul 7100 i zamenio filter. Do 10000km jedva da je malo spao nivo. U uputstvu inače piše da ide sintetičko ulje. Ne znam zbog čega nam sipaju ovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 230 Napisano Ponedeljak u 22:18 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je motul 7100, sipano u Vuk Moto (takođe ovlašćeni za Voge). Sipao je to jer sam ja tražio i doplatio sam nešto sitno. Preporuka za taj servis. Sipaju polusintetiku jer je mali interval zamene. Generalno, dobra polusintetika tu isto radi posao. Znam da je Motul 7100 overkill za interval zamene od 5000, ali nekako sam mirniji iznutra 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex989 26 Napisano juče u 04:56 U prolazu, 25 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Voge ds525x Prijavi odgovor kao problematičan U atv nautica servisu na Ostružnici to uopšte nije opcija. Drugar je otišao tamo sa svojim uljem i pitao ih da li mogu da njega iskoriste za servis a da mu naplate sve regularno kao da su sipali njihovo. Rekli su mu da mora da potpiše neku izjavu da svesno i samoinicijativno želi da se sipa neadekvatno ulje u motor i da zna da mu u slučaju komplikacija neće biti priznata garancija. Svakako znam u koji servis sledeći put da idem. Bolje mi je da doplatim nego radim ovo što trenutno radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5071 Napisano juče u 05:54 Drug član, 3115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Alex989 je napisao: Meni su u servisu sipali ipone katanu polu-sintetičko. Od 1000 do 5000 nivo je pao ispod minimuma. Na sledećem servisu su sipali to isto ulje koje sam ja ispustio i sipao motul 7100 i zamenio filter. Do 10000km jedva da je malo spao nivo. U uputstvu inače piše da ide sintetičko ulje. Ne znam zbog čega nam sipaju ovo. Prežvakana tema...pisano je prilično o tome. Dakle...polusintetika se sipa jer tako odgovara dileru i njegovom servisu jer moraš da radiš zamenu na duplo manjim intervalima u odnosu na preporuku fabrike. Ako pronađeš original servisno uputstvo fabrike videćeš da fabrika daje SAMO PREPORUKE oko ulja i servisnog intervala nikako jasno definisano a na samom dileru je da napravi svoje uslove servisiranja. Sve te trice i kučine koje plasiraju dileri su vezani za njihova dupeta. Zato se daju te garancije od 4-5 godina jer se prepolovi servisni interval, plati se duplo veći iznos servisa dakle diler duplo zaradi...većina ljudi izađe iz garancije i dileri zadovoljni jer ne moraju da se mlate sa garancijom koju ONI moraju da daju jer fabrika daje 12 meseci garancije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6994 Napisano juče u 07:33 (promenjeno) Ne silazi, 5080 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bude to malo komplikovanije, bojim se. Pored gradacije i viskoziteta, da li je full ili polusintentika, postoje i 2 standarda - JASO i API, da ne duljim sad. Dešava se da kod nekog proizvođača polusintetika nosi noviji API standard i (teoretski) bolju zaštitu od habanja i čistoću, nego full sintetika, jer tu liniju još nisu sertifikovali. Ako servis prati i te oznake i standarde, nekad sasvim ima smisla da ide polusintetika, pogotovo za zamene na 5.000 km. Ali otpilike, da li je full ili polusintetika, nije to previše ni bitno. Više je to psihološki efekat. Lično, uvek bih pre birao jeftinije ulje i češće zamene, nego neko fensi skuplje i duže intervale. Promenio juče u 07:58 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 30 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 159 postova Motocikl: vog2 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Evo a bio je preko gornje crte i koliko je potrosio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen0202 8 Napisano pre 15 sati U prolazu, 12 postova Lokacija: Niš Motocikl: Voge DS525X Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo sedište od Bobana 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 230 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Oprosti mi Sedište je ispalo odlično. Vidim da je dodo sunđera malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen0202 8 Napisano pre 15 sati U prolazu, 12 postova Lokacija: Niš Motocikl: Voge DS525X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Rapax je napisao: Oprosti mi Sedište je ispalo odlično. Vidim da je dodo sunđera malo. Čuj malo.. Rekao sam mu da ne štedi i trpa sve što stigne Šalu na stranu, odrađeno je blago podizanje sedište jer sam dosta visok pa mi tako odgovara, i naravno gel na sedalnom delu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...