Bole37 5686 Napisano Mart 11, 2023 Drug član, 854 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, bajker71 je napisao: Jbg Sale, "nije lopov onaj koji krade nego onaj koga uhvate". A tebe su uhvatili, tako da... sram te bilo! Sa 30+ godina za volanom platio sam kaznu 2-3 puta, svaki put je to bilo prekoračenje brzine i uvek je rešeno na licu mesta. Naravno, u permanentnom sam prekoračenju... jbg ne mogu da se dogovorim sa kamerom iznad puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5686 Napisano Mart 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 854 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan E pa Markone Pegaz nikad nije prekoracio brzinu cisto da znate. Isus je medju nama. Doduse Isus me ne bi izbacio iz grupe zato sto nisam pravednik... Promenio Mart 11, 2023 član Bole37 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8360 Napisano Mart 11, 2023 Ne silazi, 2164 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo,nije Bole kriv,kriva je nova kaciga,koja dobro dihtuje,pa ne čuje turažu motora,i vizir prelama,pa umesto stvarne brzine pokazuje 30km manje.Po gradu trudim se da poštujem ograničenje,van grada zna se.........gaaaasssssssss. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Mart 11, 2023 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Bole37, druze ,kolega ,imenjace ,razocarao si me kao komunista .Trebao si malo brze ,kad je kazna,nek je kaznaA sto se malera tice ,treba da povalis neku cigancicu da razbijes malerBar se tako pre radilo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5686 Napisano Mart 11, 2023 Drug član, 854 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, gebee&co je napisao: Gospodo,nije Bole kriv,kriva je nova kaciga,koja dobro dihtuje,pa ne čuje turažu motora,i vizir prelama,pa umesto stvarne brzine pokazuje 30km manje.Po gradu trudim se da poštujem ograničenje,van grada zna se.........gaaaasssssssss. Ma uvalio mi Mikele neki Caberg...uzas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8360 Napisano Mart 11, 2023 Ne silazi, 2164 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Bole37 je napisao: Ma uvalio mi Mikele neki Caberg...uzas. Tačno sam znao.A da ne tražim sad onu temu sa komšijom,predložiću ti ovde.Ti pod hitno da izmasiraš komšiju..............pajserom.........možda mu bude bolje. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1632 Napisano Mart 11, 2023 Drug član, 1017 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Bole37 je napisao: Dobih prvi put u zivotu kaznu za prekoracenje brzine(50-ja vozio 84)oko Arandjelovca. Neke kolege su me napale na grupi tvrdeci da oni voze uvek po propisu, dok sam ja tvrdio da je to nemoguce. Pa me zanima da li sam ja zaista olos i kriminalac, i da treba sram da me bude? Ccc, treba brze voziti, bar stotku, ovako na 80 da uhvate, pa greota 90% vozim brze, osim po gradu i u zoni skole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1900 Napisano Mart 11, 2023 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bole37 je napisao: E pa Markone Pegaz nikad nije prekoracio brzinu cisto da znate. Isus je medju nama. Doduse Isus me ne bi izbacio iz grupe zato sto nisam pravednik... Njegovo "postenje" je vece od Isusa... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10463 Napisano Mart 11, 2023 Drug član, 3399 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne smem da vozim po ograničenju ili pak blizu...jer odma' počinjem zverati......tako da... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8360 Napisano Mart 11, 2023 Ne silazi, 2164 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, shoyyka je napisao: Ja ne smem da vozim po ograničenju ili pak blizu...jer odma' počinjem zverati......tako da... Tako jeeee. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 11, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Patriota je napisao: Zato sam ja lepo izasao iz te grupe ima neka novosadska grupa sa soro 30000 članova na viberu.Samo filuju podatke o saobraćajnim patrolama,radarima,zastojima u sudarima i tako to.Bog te mazo dok se nisam priključio nisam ni znao kolko je grad non stop okupiran radarima ,Dobra stvar da se proveri putanja kretanja i njihove sačekuše i prilagodi ponašanje na drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 730 Napisano Mart 11, 2023 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, sasa ns 1 said: ima neka novosadska grupa sa soro 30000 članova na viberu.Samo filuju podatke o saobraćajnim patrolama,radarima,zastojima u sudarima i tako to.Bog te mazo dok se nisam priključio nisam ni znao kolko je grad non stop okupiran radarima ,Dobra stvar da se proveri putanja kretanja i njihove sačekuše i prilagodi ponašanje na drumu Jest samo je problem ako prvi naletis 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8993 Napisano Mart 11, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1957 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Patriota je napisao: Jest samo je problem ako prvi naletis Ma više se ne opterećujem. Gledam da ne prekoračim za oduzimanje dozvole, i ako me uhvate...jbg... Za evo 25 god, 2 puta zabrana po 30 dana, i jednom kazna 5,000 (10,000 ali sam platio u roku od 8 dana). Toliko mogu da podnesem i ubuduće. Na ovo treba dodati i nekih 6-7 god što sam imao crnogorske dokumente, bili smo zajednička država, ovde su mi pisali prijave, ali one nikad nisu stizale u CG. Iskreno ne znam koliko su me puta nahvatali u tom periodu, ali bilo je isključivo na "pederskim" mestima i to noću - ono što svi znamo da tu negde čekaju, pa usporimo, ali me u to vreme nije interesovalo da usporim. Više puta su me zaustavili u Bulevaru JNA (ograničenje bilo 40), na Zrenjaninskom putu (50) i na Rakovičkom putu (50). Najviše što su me ikad "snimili" jednom 109, a uglavnom ispod 100. Dešavalo mi se i da me zaustave, vide crnogorske dokumente i bez reči vrate Moram priznati da mi je to bio period najlepšeg/najbezbrižnijeg vozanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3021 Napisano Mart 11, 2023 Drug član, 723 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Situacija nije prosta, ali su to oni prosto rešili. Podelili sve puteve i deonice u par kategorija i udri po džepu. Sva naseljena mesta 50 km/h. Pa nije isto voziti u gradu od par stotina hiljada ljudi ili kroz neko selo na magistrali od 50 kuća i to na pravcu. I ko je dozvolio kuće, stovarišta, prodavnice, kafane, pored samog puta...A kazne pišu i mere brzinu ne tamo gde je rizično, već tamo gde je nama malo komforno za gas, a njima sigurno tržište. Dakle nema veze sa osnovom bezbednosti. Zato se i trudim da vožnju prilagodim situaciji, osim u većim gradovima ili u zoni škola. Opet gde god ima kuća ili ljudi pored puta pa makar i u tragovima 70km/h ne prelazim. To mi je neki limiter, ne zbog kazni, nego zbog sebe i drugih. Na otvorenom putu se ponašam malo opuštenije, ali ne mnogo. Više puta potvrdio pravilo, naročito od kada sam se olupao, koje mi je davno rekao ćaletov prijatelj, inače bivši reli vozač. Do 100 km/h se vozi i upravljaš situacijom i imaš više opcija, a preko 100 nišaniš i tu već ostaje samo jedna da li ćeš se provući ili ne. Po meni kome je do gasa na auto put ili na stazu, pa udri. Ko na magistralnim ili lokalnim putevima vozi preko 100-110 km/h, pogotovo motor, apsolutno ne vlada situacijom i stavlja sve na kocku, koliko god iskustva imao. 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 547 Napisano Mart 11, 2023 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba im radar.Samo pristup podatcima mobilnog telefona koji imamo u džepu.Nemoraju ni žuriti da navataju.Svaki podatak ostaje na serveru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7789 Napisano Mart 12, 2023 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan A kako ce dobiti taj pristup mobilnom telefonu?Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11317 Napisano Mart 12, 2023 Ne silazi, 2295 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Na 250 kmh radar vise neregistruje brzinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Mart 12, 2023 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, icecool je napisao: Ne treba im radar.Samo pristup podatcima mobilnog telefona koji imamo u džepu.Nemoraju ni žuriti da navataju.Svaki podatak ostaje na serveru. Kako bi se znalo da li si vozio ili bio suvozač, npr? Ili si jedan od 50-ak putnika u busu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Mart 12, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan A možda ti je telefon ispao u taksiju ili kod nekoga tko te povezao ili…… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Mart 12, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Zato ja nemam telefon ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8343 Napisano Mart 12, 2023 Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, travelman je napisao: Zato ja nemam telefon ... Samo fiksni 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 547 Napisano Mart 12, 2023 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Samo tvrdim da je tehnika sposobna da registruje svaki prekršaj.To što se zasad ne kažnjava po tom osnovu je drugo.Pošto su današnji uređaji sinhronizovani vremenski, podatak koji šalje mobilni telefon može da se uskladi sa podatkom bilo koje kamere u realnom vremenu.Mogu znači i sliku (ili video snimak) po potrebi da dodaju.Tu bi se videlo da nisi u busu, da ti telefon nije ispao u taxiju, da nisi suvozač i sve ostale laži. Dokaz da si u određenom vremenskom periodu, vozeći određeno vozilo, učinio određeni prekršaj.Plus kazna, zato što lažeš. I sve ovo automatski, svaki dan kad stisneš gas sa 3 posto jače od dozvoljene brzine. Pošto su ovi podatci zasad pod zaštitom, provajder im nemora dozvoliti pristup. Ali može iz tih preračunatih podataka tačno odrediti mesta koja su po intenzitetu najkritičnija (samim tim i berićetna po pitanju mogućeg iznosa kazne) i proslediti podatak momcima u plavom. Dok je ovaca, biće i vune... Nema lepših para, od onih koji nam uzmu, da nas zaštite od nas samih. Pogotovo u nedelju pre podne, na praznom autoputu, sa ograničenjem brzine na 30km/h, zbog izvođenja građevinskih radova (koji nepostoje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 537 Napisano Mart 12, 2023 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim po ogranicenju i gsxr i brutale. Otpada zadnjica, deru se ledja "gas gas", ruka se trese, znojim se pod opremom, a ja slepo poslusna i odlucna da istrajem. A i papir trpi sve... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2282 Napisano Mart 12, 2023 Drug član, 997 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Moram makar 10-20% preko. Zavisi gde i kako. Nekad vozim i ispod. Ima delova puta u nekom godišnjem dobu i dobu dana kad je nemoguće bezbedno voziti i po ograničenju,mora ispod. Generalno,nije da divljam ali ni ne mogu preko mosta na Adi da vozim 50kmh npr. Pupinov most isto...Generalno, imam glupu naviku da ga složim kroz grad kad to uslovi dozvoljavaju debelo preko,ovo pišem za auto. Skuter dok sam vozio kroz grad sam tu na oko 80-100 kako gde... Magistrala svakim vozilom sam na 100-120. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 152 Napisano Mart 12, 2023 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ko kod tvrdi da vozi po ograničenju bilo gde ili je u zabludi ili je stvarno to onaj "koji koči sve ostale". Ja lično nisam nikakav divljak, ali sam uvek min. 20% u prekoračenju. Kada na magistrali gde zna da bude ograničenje 50, ti voziš 60 izgleda kao da stojiš, a ti si zapravo u prekoračenju 20%. Ja spadam u onu grupu ljudi koja smatra da se u velikom obimu znaci postavljaju kao da još uvek vozimo fiće, kečeve i sl. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...