Jump to content

Moto Zajednica

BaneZ

Članovi
  • Broj tema i poruka

    160
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu BaneZ

  • Rođendan 08.07.1969.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Valjevo
  • Motocikl
    Triumph tiger 1050

Poslednji posetioci profila

1012 profile views

BaneZ's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

131

Reputacija u zajednici

  1. Ma dobro, nisam mislio na nošenje motora , nego se dosta često postavlja ta razlika težak - lak motor. Ovaj moj ima 200 kg, pa me interesuje gde on spada obzirom da se kod izbora guma to uzima u obzir.
  2. Šta se smatra težim motorom, od koje kilaže? Sent from my PGT-N19 using Tapatalk
  3. Pitanje za @Arakis, merenje napona na klemama bez kontakta 12,53, čim se da kontakt pada na 12,13. Da li je to u redu?
  4. Triumph filter bazduha - Prodajem - BJBikers Forum R.TAPATALK.COM Pipercross visokoprotočni, perivi filter vazduha kao K&N za Triumph Sprint ST 1050 i Tiger 1050, filter je nov neotoakovan.50 evra0638282122 Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Sent from my PGT-N19 using Tapatalk
  5. Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★★ · Motorradgeschäft zastupnici za Triumph, kod njih sam uzeo proletos filter vazduha za nekih 40-ak evra. Čeka se neko vreme. Mada mislim da je neko ovde na forumu prodavao neki perivi. Sent from my PGT-N19 using Tapatalk
  6. Nije sporno ni skupo kupovati svaki put 0,5l kočione tečnosti, nego što ne znam šta da radim sa ostatkom, kome dati, pokloniti ili šta već. Najbolje bi bilo organizovati grupno menjanje .
  7. Kad se već priča o tome, da li je neko proveravao ili ima podatak koliko može tečnost za kočnice da zadrži fabrička svojstva ukoliko se otvori ambalaža?
  8. Zaboravih, ostao mi je originalni vizir od njega, pa ako nekome treba nek se javi.
  9. Pa vidi ovako. Ja sam ga uzeo sa ovim Remus-ima, u njima nije bilo db killer-a, mnogo su glasni. Zamenio ih sa originalima koje sam dobio, mnogo lepše je zvučao. Km sat mu nije radio pa je i kilometraža bila nepoznanica. Znam da je drugi vlasnik pre mene išao sa njim par puta do Moskve. Potrošnja je bila 8,5 l/100km. Pokušao sam da je smanjim menjanjem mape i uspeo ali se motor gasio na leru. Čim sam to rešio došlo je do klizanja i pošto sam dugo čekao na osiguranje on je stajao pa nisam uspeo da kasnije proverim potrošnju. Kako sam naplatio štetu njega sam brzo prodao dodao osiguranje i kupio drugi. Problem mu je bila i pumpa goriva koju je sledeći vlasnik zamenio. Svakako mislim da je Caponord odličan motor, ali ovaj moj primerak je bio slabije održavan od strane predhodnog vlasnika. Kako je kasnije bilo ko će ga znati. I vidi se da je i on imao klizanje na desnu stranu. I zamenjen je roll bar.
  10. Ja sam ga uzeo kao prvi motor. Nije mi smetala težina, nisam ni planirao da ga nosam okolo. Što se tiče svetala, bili su ksenoni u njemu i sveleli su za sve pare. Nisam video motor koji bolje osvetljava, kao u autu je osećaj. Imao je svoje mane a i kada sam ga prodao bio je značajno jeftiniji nego sada. Ja sam ga farbao posle manjeg klizanja. Nije bilo neophodno ali mi je radio komšija pa me koštalo samo cena farbe.
  11. Posedovao ga pre nekih 7-8 god. Sent from my PGT-N19 using Tapatalk
  12. Maslenički most - Karlobag, vrhunski asfalt i krivine. Jedna od najboljih deonica za motor.
  13. Ja sam uspevao da sa telefona pokrenem abs, a sada ne znam s obzirom da trenutno nemam bt obd, a i ovu verziju tune ecu nisam probao. Sent from my PGT-N19 using Tapatalk
  14. Hteo bih da uradim kontrolu ventila i podešavanje na Triumph tiger 1050, ima li kakva preporuka za majstora?
  15. Koje su poslednje mape za Garmin-a?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja