Jump to content

Moto Zajednica

Luka94

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Luka94

  • Rođendan 23.02.1994.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Yamaha Fazer 8

Poslednji posetioci profila

325 profile views

Luka94's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

12

Reputacija u zajednici

  1. Luka94

    Suzuki SV 650/s

    Ja sam nosio zicicu u dzepu i palio motor na zicu dok mi nije stigao prekidac. Naravno prekidac sam uzeo nov i vise problema nema. Naravno nemoj paliti motor bez kvacila ako je u brzini.
  2. Kolega moram da priznam da je savet odlican, ako zagusti primenicu ga @balkanlover70 pa ja sam zbog novca pikirao te kineske, znam da nije nesto al radi posao, dok se ne steknu uslovi za malo ozbiljniju komunikaciju.
  3. Luka94

    Suzuki SV 650/s

    Upravo registrovan Bg, izaslo me 21300din. Malo je bilo povuci potegni, auspuh , nosac kofera, vizir ali proslo je .
  4. Koleginice, kolege, Ako neko mozda ima komunikaciju viska da zeli da proda nek mi pusti por. Treba mi jedna komunikacija za nezniju polovinu, ne ide da se vise dovikujemo u toku voznje i ako bi neke iskusnije kolege rekle da ovo nije pametan potez ja bih ipak da malo cavrljamo dok se vozimo. Koristim v6 interphone pa ako neko ima visak i zeli da proda svoju iz nekog razloga nek se javi. Pozdrav
  5. Luka94

    Suzuki SV 650/s

    Nista onda ne trazim dalje, uzimam exide. Dada obavezno ide provera punjenja. Iskreno se nadam da je samo aku, to mi najlaksa u suprotnom je sve maltretiranje. Hvala
  6. Luka94

    Suzuki SV 650/s

    Da li neko ima preporuku za akumulator? Na kp sam snimio exide. U subotu imam voznjicu, tako da sutra mora da nabacim neki. Ovaj moj se naduo, nema mu spasa.
  7. Luka94

    Suzuki SV 650/s

    Jeste vece, al se nadam da ce resiti problem sa klizanjem i padanjen ka meni. Planiramo dosta km u paru ove godine, pa je bitno da oboje uzivamo.
  8. Luka94

    Suzuki SV 650/s

    @_milosh Pozdrav, Upravo tako, Srdjan je radio. Ima jos par momaka za koje mislim da dobro rade ali sam se odlucio za Srdjana. Stvarno je dobro i brzo odradio. Vredi para definitivno.
  9. Luka94

    Suzuki SV 650/s

    Malo sam podmladio sv-a. Bolje receno obradovao sam guzicu Palo je novo sediste sa (ne)klizajucim mat. i mem. penom nisam hteo da ga kitim sa savovima ili nekim vezom tako da je klot. Juce je bilo vatreno krstenje, tura od oko 300km i moram reci da sam prezadovoljan. Razlika je drasticna i sad je jos vece uzivanje u voznji, nema nikakv pritisak na guzicu. Sediste za suvozaca je dodatno malo podignuto, da devojka ne bi klizala ka meni. To nisamo jos isprobali, ali mislim da ce biti zadovoljna.
  10. Luka94

    Suzuki SV 650/s

    Kako su krenuli da maltretiraju na tehnickom svi cemo voziti neregistrovane motore
  11. Luka94

    Suzuki SV 650/s

    @Alekre Hvala za savet. Citam sad i vidim da hvale silkolene ulja i pored tog comp4 ima i pro4. Definitivno cu zameniti motorex da probam neko drugo. Inace ne zalim se ja na agregat, stvarno mislim da malo pije ulja i da radi kako treba samo bih da odaberem pravo ulje da mu pomognem da bude jos bolji
  12. Luka94

    Suzuki SV 650/s

    @abarth_maniac pozdrav, To je mastor po iskustvu sipao. Tek sam uzeo motor pa nisam ni znao da li trosi ili ne. Odvezao sam ga kod majstora da ga pregleda i sredi sta treba. Ovaj put cu sam menjati ulje i filtere. Pa se zato i raspitujem sta bi valjalo sipati, mozda je pametno da ga vratim na 10w40 pa da vidim kako se ponasa. Ovo mi je trosio tipa za pola god 1.5 dl. Isao sam i na lepu turu do kotora i nazad, bez dosipanja. Znam da nije kod ulja bitna samo potrosnja, kao sto rekoh nemam iskustva da uporedim kako radi motor sa drugim uljem.
  13. Luka94

    Suzuki SV 650/s

    Ekipo, stize vreme za zamenu ulja. U glavi konfuzija, sto vise citam o tome po forumu to mi je teze da se odlucim koje da uzmem. Razni su saveti i iskustva. Izbor je ogroman, proizvodjaca ima dosta, razlicitih gradacija itd... . Motorex Motul Bardahl Yacco Elf Ipon Castrol Ako vam nije tesko napisite ovde koje ulje sipate u svog Sv, zasto bas to i kako se pokazalo. Takodje pisite ako imate i iskustva sa nekim drugim uljem ( dobra ili losa) . Znam da ima u temi vec price o ovome , cini mi se davne 2013 pa ne bi bilo lose ponoviti gradivo. Kod mene se trenutno nalazi Motorex power synt 10w60. Znam da po manual-u ide 10w40, majstor je predlozio gusce ulje jer je masina malo starija (2002). Deluje mi da je ulje dobro, menjac lepo radi, masina je mirna i ne srce puno. Medjutim prvi motor, prvo ulje pa nemam iskustva da uporedim.
  14. Luka94

    Suzuki SV 650/s

    Hvala na predlozima Odlicna ideja je ovo sa spanerima, probacu u park da ga uteram i da ga vezem za ljuljasku Valjda nece komsije da me gadjaju jajima
  15. Luka94

    Suzuki SV 650/s

    Eh problem je sto nemam kako da dignem prednji kraj motora, imam zadnji stender ali za prednji deo nemam nista. Moracu nesto da smislim kako da poduprem prednji deo i da skinem tocak da vidim sta se tu desava. Konektor je kod mene spakovan u kuciste fara. Kazem merio sam deo ka brzinometru i radi ali donji deo ka senziru nista ne pokazuje. Ne znam kako bih jos mogao da proverim. Hvala na odgovoru Overpressure.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja