BaneZ 227 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1250 GS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam polomio jezičak na providnom viziru, a posedujem crni koji je došao kao dodatna oprema menjao bih ga za providni ako neko ima višak. Pretragom sam našao da je svojevremeno @BokyBoy tražio crni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24360 Napisano pre 21 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2960 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, BaneZ je napisao: Pošto sam polomio jezičak na providnom viziru, a posedujem crni koji je došao kao dodatna oprema menjao bih ga za providni ako neko ima višak. Pretragom sam našao da je svojevremeno @BokyBoy tražio crni. Imam providni koji nikada nisam stavio, ako ga nadjem, imas ga na poklon, kacigu sam olupao o beton, bas zbog tog jezicka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...