drmilan_ 5524 Napisano Decembar 15, 2022 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @malitomicnama twingo 8v zakucana potrosnja na 6.5l sad zimi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3584 Napisano Decembar 15, 2022 Malinar u pokusaju, 1709 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Skyrunner said: Pa druže, ako ti je glava u torbi 10 sati dnevno, 6 dana nedeljno, nemaš nikakvu sigurnost u poslu, svi iznosi su bruto, nema zdravstvenog osiguranja a ni penzije, nema odmora, dobiješ šipak ako se razboliš i tako živiš, onda je to sigurno pun pogodak jel da? Samo se zapitajte da li bi bili ok sa tim da vam deca rade posao koji o vi radite/podržavate. Ja bih recimo bio sasvim zadovoljan da mi sin radi posao kojim se ja bavim, pa i sa poslom koji radi njegova majka. Ovo je privremena tezga, tzv.mekdonalds posao Sve se slažem, ali ako tuku preko 100 000 mesečno, neka odvoje 30 000 za doprinose i mnogi će ih prijaviti fiktivno u firmi, eto i penzije (kakve-takve) i zdravstvenog. Zašto je glava u torbi, zato što sami jure, mnogi taj posao rade normalno, ima dinamike i nema rastezanja, ali ne mora vrat da se slomi da bi bio dobar dostavljač. Ja nisam ni rekao da je posao za duge staze, ali kako ga ti predstavi, da se ja bavim tim poslom, našao bih prvi most da skočim s njega i rešim agoniju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Decembar 15, 2022 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, drmilan_ said: 1 dan slobodan kao i svuda Bez nocnog rada placeni godisnji odmori, bolovanja, ide staz.. Nisi me razumeo, odnosno ja nisam bio dovoljno jasan. Mislio sam u odnosu na tog direktora/menadžera kog tučeš u visini plate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Decembar 15, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, drmilan_ je napisao: @malitomicnama twingo 8v zakucana potrosnja na 6.5l sad zimi Naš je 16vznaci 8l po Bg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Decembar 15, 2022 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, malitomic said: Naš je 16vznaci 8l po Bg Ne mora da znaci, imao sam i ja 16v, al sam ga normalno vozio isto nije prelazio 6.5l al ajd nek bude 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5704 Napisano Decembar 15, 2022 (promenjeno) Drug član, 2007 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, drmilan_ said: al uvek mi slatko bilo kad mi se neko k*rci kad mu nosim hranu u firmu ili nesto, direktor ovaj onaj, menager i slicne stvari, a tucem duplu njegovu platu, sto je tuzno al tako je Sve na stranu, ali takvo ponašanje ne mogu da shvatim ? Zašto bi se neko k*rčio čoveku koji mu donosi hranu? Jel se to često dešava? Da se nešto zakačim sa dostavljačem - nikad više ne bih smeo da naručim hranu tu gde radi ... (kao što oduvek važi i za konobare) Promenio Decembar 15, 2022 član antir3ality 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1064 Napisano Decembar 15, 2022 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Dostavljaci vecinom voze kao manijaci ali nije ni njima lako. Malopre, Decanska, pre tunela, momak na bajsu vozi stvarno uz ivicu kolovoza a na tocku mu neki manijak sa mazdom, na 20cm od tocka. I ovaj se mucenik okrece i pokusava da mu se skloni ali nema gde . A ovaj ne odustaje, oce da ga zgazi. Ne kapiram te likove. Pa taj momak ,ako ga samo dodirnes branikom po tocku, ima da se razbije i eto ti, natovario si sebi bedu na vrat... Krivicna prijava, sudovi, troskovi, zabrane... a jos imas i na savesti sto si povredio nekog momka... Sto ljudi tako izazivaju sudbinu, ne znam sto su debili... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2028 Napisano Decembar 15, 2022 Drug član, 806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, milomir22 je napisao: Sve se slažem, ali ako tuku preko 100 000 mesečno, neka odvoje 30 000 za doprinose i mnogi će ih prijaviti fiktivno u firmi, eto i penzije (kakve-takve) i zdravstvenog. Zašto je glava u torbi, zato što sami jure, mnogi taj posao rade normalno, ima dinamike i nema rastezanja, ali ne mora vrat da se slomi da bi bio dobar dostavljač. Ja nisam ni rekao da je posao za duge staze, ali kako ga ti predstavi, da se ja bavim tim poslom, našao bih prvi most da skočim s njega i rešim agoniju. Razlika između Neto zarade i ukupnog troška plate (Bruto 2) je 60ak % (može biti i nešto više, ali i dosta manje u zavisnosti od visine zarade). To znači da je na 100000 dinara neto zarade, ukupan trošak te plate oko 162500 RSD, odnosno na 100000 Bruto 2, Neto zarada je oko 62300. U slučaju minimalca je razlika između Neto i Bruto 2 oko 20000 RSD. Znači nekome ko zaradi 100000, a prijavljen je na minimalac, ostaje oko 80000. Ovo se sve odnosi za puno radno vreme, moguće je plaćati i kraće radno vreme. Problem kod minimalca je što od penzije neće biti ništa, ali bar ide zdravstveno osiguranje za ne daj Bože. Inače, koliko se sećam priče drugara koji vozi za Wolt, upravo je svrha tog posrednika da zapošljava radnika na neku vrstu minimalca, tako da bi trebalo da ide staž i osiguranje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Decembar 15, 2022 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, antir3ality said: Sve na stranu, ali takvo ponašanje ne mogu da shvatim ? Zašto bi se neko k*rčio čoveku koji mu donosi hranu? Jel se to često dešava? Da se nešto zakačim sa dostavljačem - nikad više ne bih smeo da naručim hranu tu gde radi ... (kao što oduvek važi i za konobare) Veruj mi da se desava cesto. Kao da sam mu sluga kad mu donesem hranu. Od toga da nisu kuci pa e brate aj me sacekas, bez kulture tipa izvini druze da li bi me sacekao, pa udji unutra do praga, pa aj stavi mi ovo tu ono tamo, do otvaranja u gacama i cackanja muda dok mi placa i tako. Velika vecina ne kaze ni dobar dan nego koliko sam duzan, neki da mogu bacili bi mi pare da se dokazu koliko su vazni i nadmeni al nemaju gde pa moraju u ruku da mi daju, al se vidi taj pokret ruku i trganje hrane iz ruke kao da sam mu nesto kriv. A to su sve neki kvazi frajeri koji mozda imaju neku saku para ili su u kreditima do guse ali je sve markirano na njima pa e batice znas ti ko sam ja. A baksis ne ostave jer im je to ispod ponosa, dok neki koji ostave stoju se ponose kao da su ostavili 100e. Da ti ne pricam kakvi su carinici kad im nosis hranu, dal kuci dal na granicu, pa to samo sto ne traze da im popusimo pizda li im materina nabedjena, cast izuzecima, al takvih je jako malo. Najpoznatiji batinasi grada su najkulturniji prema nama, sa njima nikad ni jednu scenu nisam imao, niti se kurce niti ista. A isto sam kulturan i isto se ponasam prema svima. Tako da da, kurcenje u velikoj vecini al sve je to malogradjanstina na koju sam oguglao. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3584 Napisano Decembar 16, 2022 Malinar u pokusaju, 1709 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Jadan je onaj koji mora da unizi drugog da bi sebe uzdigao. Najbolje se vidi ko je kakav u odnosu prema konobaru, čistačici u firmi, radniku u prodavnici, dostavljaču,... Meni samo nije jasno što se bogati ljudi tripuju da zaslužuju poseban vid poštovanja samo zato jer imaju pare. Imaju ih za sebe i svaka čast, ali ja od toga nemam ništa i ne vidim zašto bih morao da ih poštujem više od drugih. Posle 40ak godina staža na minimalcu, koleginica iz bivše firme je dobila rešenje za penziju na oko 17500 rsd. Ima dosta faktora koji utiču, ali ako si na minimalcu, više od 18 000 rsd ne možeš da imaš, pa makar imao 100 godina staža. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3584 Napisano Decembar 16, 2022 Malinar u pokusaju, 1709 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Mr_Wolf said: Inače, koliko se sećam priče drugara koji vozi za Wolt, upravo je svrha tog posrednika da zapošljava radnika na neku vrstu minimalca, tako da bi trebalo da ide staž i osiguranje. I ja tako mislim, inače bi sve ostalo bilo protiv zakona, samo mi nije jasna pojava omladinskih zadruga, nešto što je ispod radara, a ova kvazi država (inspekcija rada) ih ne dira još uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Decembar 16, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, milomir22 je napisao: I ja tako mislim, inače bi sve ostalo bilo protiv zakona, samo mi nije jasna pojava omladinskih zadruga, nešto što je ispod radara, a ova kvazi država (inspekcija rada) ih ne dira još uvek. Nema staza ni osiguranja, bar meni niko nista pomenuo nije. Nije ovo posao na duge staze, bude se neko vreme dok se ne snadje pa se ide dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7360 Napisano Decembar 16, 2022 Drug član, 3058 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, drmilan_ said: Veruj mi da se desava cesto. Kao da sam mu sluga kad mu donesem hranu. Od toga da nisu kuci pa e brate aj me sacekas, bez kulture tipa izvini druze da li bi me sacekao, pa udji unutra do praga, pa aj stavi mi ovo tu ono tamo, do otvaranja u gacama i cackanja muda dok mi placa i tako. Velika vecina ne kaze ni dobar dan nego koliko sam duzan, neki da mogu bacili bi mi pare da se dokazu koliko su vazni i nadmeni al nemaju gde pa moraju u ruku da mi daju, al se vidi taj pokret ruku i trganje hrane iz ruke kao da sam mu nesto kriv. A to su sve neki kvazi frajeri koji mozda imaju neku saku para ili su u kreditima do guse ali je sve markirano na njima pa e batice znas ti ko sam ja. A baksis ne ostave jer im je to ispod ponosa, dok neki koji ostave stoju se ponose kao da su ostavili 100e. Da ti ne pricam kakvi su carinici kad im nosis hranu, dal kuci dal na granicu, pa to samo sto ne traze da im popusimo pizda li im materina nabedjena, cast izuzecima, al takvih je jako malo. Najpoznatiji batinasi grada su najkulturniji prema nama, sa njima nikad ni jednu scenu nisam imao, niti se kurce niti ista. A isto sam kulturan i isto se ponasam prema svima. Tako da da, kurcenje u velikoj vecini al sve je to malogradjanstina na koju sam oguglao. Ko god je radio u kafani zna ovaj osećaj. To su druže kompleksi i ono što nosi iz kuće kako su majka i otac vaspitali. Bakšiš sam dobijao uvek od "sirotinje", od ljudi sa sela, i od ljudi koji su nekad bili radili u kafani. Oni što su ispred parkirali najskuplja kola, nikad ni dinar... Čeka 5 dinara kovanicu da mu vratiš.. neka. I ne treba mi. I zato uvek ostavljam bakšiš, i u kafiću i čak i pljeskari, gde ljudi nemaju običaj to da rade. I nije ni reč o parama već dal nekog gledaš kao čoveka... 5 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2028 Napisano Decembar 16, 2022 Drug član, 806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, milomir22 je napisao: I ja tako mislim, inače bi sve ostalo bilo protiv zakona, samo mi nije jasna pojava omladinskih zadruga, nešto što je ispod radara, a ova kvazi država (inspekcija rada) ih ne dira još uvek. Omladinske zadruge su postojale oduvek. I ja sam prvih godina radio preko omladinske zadruge, iako je u pitanju bila ozbiljna firma, a ja radio relativno ozbiljan posao. Zaposlenje preko omladinske zadruge može da se primenjuje do 26. godine ako se dobro sećam, a preko toga idu agencije za zapošljavanje. E sad, zakon o radu se promenio pre nekih 10ak godina, pa je bilo moguće preko jedne agencije za rad raditi samo dve godine, a ukupno preko agencija za istog poslodavca nije moguće raditi duže od 4 godine, ali mi je nešto u glavi da se i to promenilo kada su uveli zabranu zapošljavanja u državnim preduzećima. Realno, ništa oko toga nije neobično niti nelegalno. Problem za radnika je što nema ugovor o stalnom zaposlenju, pa će teško dobiti npr. kredit, a pogotovo stambeni, ali osim toga (ukoliko poslodavac poštuje zakon) ima sva prava ista kao i stalno zaposleni. Ukratko - ima sve osim sigurnosti. Moram da se ogradim unapred, nisam se bavio ovim stvarima od neke 2016. kada sam promenio firmu, ali je otprilike ovako bilo do tada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5704 Napisano Decembar 16, 2022 Drug član, 2007 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, drmilan_ said: Veruj mi da se desava cesto. Kao da sam mu sluga kad mu donesem hranu. Od toga da nisu kuci pa e brate aj me sacekas, bez kulture tipa izvini druze da li bi me sacekao, pa udji unutra do praga, pa aj stavi mi ovo tu ono tamo, do otvaranja u gacama i cackanja muda dok mi placa i tako. Velika vecina ne kaze ni dobar dan nego koliko sam duzan, neki da mogu bacili bi mi pare da se dokazu koliko su vazni i nadmeni al nemaju gde pa moraju u ruku da mi daju, al se vidi taj pokret ruku i trganje hrane iz ruke kao da sam mu nesto kriv. A to su sve neki kvazi frajeri koji mozda imaju neku saku para ili su u kreditima do guse ali je sve markirano na njima pa e batice znas ti ko sam ja. A baksis ne ostave jer im je to ispod ponosa, dok neki koji ostave stoju se ponose kao da su ostavili 100e. Da ti ne pricam kakvi su carinici kad im nosis hranu, dal kuci dal na granicu, pa to samo sto ne traze da im popusimo pizda li im materina nabedjena, cast izuzecima, al takvih je jako malo. Najpoznatiji batinasi grada su najkulturniji prema nama, sa njima nikad ni jednu scenu nisam imao, niti se kurce niti ista. A isto sam kulturan i isto se ponasam prema svima. Tako da da, kurcenje u velikoj vecini al sve je to malogradjanstina na koju sam oguglao. Strašno! Nikad ne bih pomislio da se ovakve stvari tako često dešavaju i da smo takvi ljudi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Decembar 16, 2022 (promenjeno) Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Andrej_Hotstepper said: Ko god je radio u kafani zna ovaj osećaj. To su druže kompleksi i ono što nosi iz kuće kako su majka i otac vaspitali. Bakšiš sam dobijao uvek od "sirotinje", od ljudi sa sela, i od ljudi koji su nekad bili radili u kafani. Oni što su ispred parkirali najskuplja kola, nikad ni dinar... Čeka 5 dinara kovanicu da mu vratiš.. neka. I ne treba mi. I zato uvek ostavljam bakšiš, i u kafiću i čak i pljeskari, gde ljudi nemaju običaj to da rade. I nije ni reč o parama već dal nekog gledaš kao čoveka... Isto ti i ja radim. Ali u mnogim radnjama taj "baksis" ne ide radnicima nego ide za minus ako ga bude, pa su mi vec na vise mesta rekli da im ne ostavim jer to ili ode u deo za minus ili gazda uzme na kraju smene kad dodje po obracun. U jednoj pekari mi kaze zena ne daj boze da gazdi precute da su imali baksis, reko vazi...... pa sam prestao da ostavljam na drugim mestima, koje nisu kafana uglavnom Promenio Decembar 16, 2022 član drmilan_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Decembar 16, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, antir3ality je napisao: Strašno! Nikad ne bih pomislio da se ovakve stvari tako često dešavaju i da smo takvi ljudi Takvi smo ljudi vec decenijama, ja sam kao klinac-pre nekih 16-17 godina radio kao dostavljač za jedan restoran (nisu postojali ni Wolt ni Glovo ni ništa slično), i tad su se isto tako ponašali, beogradski krimosi su uvek bili kulturni, častili, a ova malogradjanština, što kaže kolega, čeka kusur od 5 dinara, što nije problem, njegove su pare, problem je ponašanje. Iščudjavao sam se tada više puta, što na bezobrazluk nekih sitnih duša, što na kulturu nekih od koga to ne očekuješ. Promenio Decembar 16, 2022 član Igor86 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Decembar 16, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, drmilan_ je napisao: Isto ti i ja radim. Ali u mnogim radnjama taj "baksis" ne ide radnicima nego ide za minus ako ga bude, pa su mi vec na vise mesta rekli da im ne ostavim jer to ili ode u deo za minus ili gazda uzme na kraju smene kad dodje po obracun. U jednoj pekari mi kaze zena ne daj boze da gazdi precute da su imali baksis, reko vazi...... pa sam prestao da ostavljam na drugim mestima, koje nisu kafana uglavnom I meni je vlasnica kioska uzimala sav bakšiš na kraju smene. Ne daj Bože radnik da se počasti... Jednom je čak i pokušala da mi smesti manjak na kraju dana, a na primopredaji smene je uradila presek stanja bez mog prisustva + nisu dozvoljavali da kontrolišemo kasu tokom smene. Svakakvih neljudi ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Decembar 16, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, malitomic je napisao: Bio danas kod ovih u posrednickoj firmi da ostavim depozit. Ostavlja se 12500din i podiže po prekidu sa poslom. Kako sam razumeo to se ostavlja kao osiguranje jer se radi sa Woltovim kešom, pa da ne otperlijas negde sa tim. Inače svakodnevno se keš pazar uplaćuje na nekim posebnim uplatnim mestima. Presek je svakih 15 dana i tad uzimaš zaradu. Njihov deo je 5500din Sutra nas primaju i imamo obuku negde na Vilinim vodama. Insistiraju da se uzme nova oprema, mislim da je I to oko 12000(polovan komplet je 5-6k). Tu se ne daje keš nego kreće sa minusom na računu, pa je kroz rad isplatis Kažu mi da dosta ljudi radi sa kolima, cak i iznajmljenim od njih. Nisu obeleženi pa i nisu uocljivi. Vozim Twinga ovih dana i mogu reci da je odličan mali autić. Nemam predstave koliko troši, nadam se da nece preko 7l Srecno Taman javi potrosnju iz prve ruke Obucavas se sam kroz aplikaciju, odgleda se par videa, nesto malo procita odgovoris na neka pitanja i to je to, oni ce samo da ti aktiviraju aplikaciju. Ako imas mogucnosti uzmi torbu i za kola i za skuter, da posle mozes da prebacujes sa cime ces da vozis Postavio sam cene na prvoj strani ali evo opet da ne trazis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Decembar 16, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Alexandra995 je napisao: meni je vlasnica kioska uzimala sav bakšiš na kraju smene. Ne daj Bože radnik da se počasti... Ovi su najgori, ja sam tacnu naucio da radim u hotelu i hotelskoj sali. Vlasnik hotela prokletnik koji bi ti i 5 para uzeo iz oka, samo da ih baci psu u boks. Samo da ti nemas. Imao je para da ne zna gde ce sa njima. Vecito na kraju meseca imao manjke koje je odbijao od plata. Otimao ljudima baksis. Dok se nismo pobunili, pa mi koji smo dolazili povremeno, nismo placali manjke. A onda su se pobunili i redovni pa kad to nije proslo, poceli su da ga potkradaju. I na kraju nikad nije oformio normalnu ekipu za rad. Posteni dali otkaze, navukao barabe u lokal, koji su radili, potkradali ga i bez problema placali njegove "manjke". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Decembar 16, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, mrmiki je napisao: Srecno Taman javi potrosnju iz prve ruke Obucavas se sam kroz aplikaciju, odgleda se par videa, nesto malo procita odgovoris na neka pitanja i to je to, oni ce samo da ti aktiviraju aplikaciju. Ako imas mogucnosti uzmi torbu i za kola i za skuter, da posle mozes da prebacujes sa cime ces da vozis Postavio sam cene na prvoj strani ali evo opet da ne trazis Hvala drug, počeo sam da radim, imao tri dostave Tamo u Woltu na Vilinim vodama Je haos. Danas je primanje novih pa je i gužva poveća. Očekivao sam neku kulturniju priču, a ono ledara od magacina i grejani sobicak sa nekoliko operatera. Mislio sam biće neka učionica gde ćemo i praktično videti ono što smo već on line prošli. Ma jok Ovaj posrednik nam je u dve rečenice objasnio, ja nista nisam shvatio, rastasmo se, i.... ja počeo da radim Reko bas me boli kića sad cu da prihvatim prvu pošiljku pa cu se snaći. Tako i bi.. Jedna druga, treća i dosta.. pauza. Izlazim opet večeras, sad već imam iskustva ihajj O 21 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10050 Napisano Decembar 16, 2022 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Decembar 16, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Blaza je napisao: Srećno !!! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Decembar 16, 2022 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam jos koju info. Uzeo sam kod njih torbu za auto I jaknu. To je obavezno i startujem sa 8000din u minusu. Pitao sam da mi daju moto torbu, ona se nosi kao ranac, ali ne moze, jer sam sa kolima. Od nas 13 primljenih kod ovog posrednika, samo jedan je dvotockas, bajser. Posrednik nas je savetovao da se ne razmislja mnogo,, nego samo prihvatamo sve posiljke. To bi još i moglo kad bi dodeljivane posiljke bile bas u blizini, ali nije bas tako. Ja grad znam dobro i neću se upecati na zajebane adrese. Parkiranje je problem čak i sa Twingom, jbg. Gorepomenuti nam ladno savetuje da ne brinemo za prijave jer njegov"tim advokata" to rešava rutinski. Opet sam cuo reč 'zastara', mal'da se slogiram. Ja cu ovo da radim onako kako procenjujem da je najbolje, hladne glave. Efikasnost neće biti najbolja, ali neće biti ni previše stresa Planiram da radim dvokratno 4+4sata pa kolko bude bice. Odoh da radim 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SugarMan 14 Napisano Decembar 16, 2022 U prolazu, 17 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Kymco Downtown Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom brate. To je nova stvar koji je Wolt uveo posrednicima da ti uzimaju depozit za opremu. Samo pakuj više dostavi to je jedino isplativo kolima. A za parking nek ti je bog u pomoći. Drži se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...