N.F.S. 21595 Napisano Januar 9 Integrisan, 9422 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daily Rider je odusevljen transalpom, prvi na listi za 2023... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano Januar 10 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 583 Napisano Januar 11 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan To je to, takav sam i imao osecaj da je Transalp, iako su svuda u pocetku pisali kako je razocarao jer je ok prvenstveno po putu, sto nema smisla. Bas je to sto treba i da bude, komfor i univerzalnost na prvom mestu. Kao i prvi Xl600V. Kod ovog je bonus sto je veoma brz. Probacu ga uskoro pa cu moci da uporedim sa XL600V, CB500X, i T7. Je l' ima nekih novina oko tubeless tockova, postoji neka varijanta? Video sam da spominju da je moguce uzeti tockove od Africa Twin Adventure Sport ali ne znam da li je to pouzdano... Promenio Januar 11 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2678 Napisano Januar 11 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Da ide bolje i od Nc ide, udoban za sve pare, nisam imao nesto mnogo vremena da se vozim al mi se bas svidja, nekih 15-20kg je laksi TA od mog Nc pa i to daje drugi utisak u voznji, dok se on malo opremi lepa cifra ispadne, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 583 Napisano Januar 11 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan NC nije bas za poredjenje, XL750 je preko 50% jaci i jos je laksi, ogromna razlika, a i cena. NC je dosta blizu Cb500x po performansama. Odnosu mase i snage: XL750 - 0.435 hp/Kg NC750X DCT 0.259 hp/Kg CB500X 0.236 hp/Kg Promenio Januar 11 član Blackened 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano Januar 30 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 225 Napisano Februar 4 U prolazu, 48 postova Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Februar 5 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ter'o si u blato da se slikas. Ubicu se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 225 Napisano Februar 5 U prolazu, 48 postova Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Da, tako izgleda motor posle 530km zimske dnevne voznje a jutro pocelo sa kisom. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Februar 9 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Kada se kocke slože - danas postao vlasnik transalpa, i odstupio moj NC750X.Natankao 16l, i provozao 15km.Prvi utisci upravljiv, jako agilan, trazi šaltanja, digao nekih 103° ?!? jeste gužva petak, 16h ali mi je ovo nešto što me iznenadilo pošto ipak je napolju 14°, a ne 40°.U Makedoniji nema RoadSync na android app storu. Našao sam je, ali sa nekih sumljivih sajtova. Dali je ta - ta aplikacija i kako ste je vi preuzeli.Bacite neku preporuku za crash barove i ostalo... Cene su lude u Hondi. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3972 Napisano Februar 9 (promenjeno) Drug član, 905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke na kupovini! Imaš u temi o ADV 350 kako se skida RoadSync - prebaciš telefon na drugo područje i skineš APP sa sajta. Meni nedostaje jako, jer super čita poruke u vožnji kao i odgovaranje na njih speech-to-text. Beleženje vožnje je isto super. Ima sve u toj temi, postovi od aprila-maja 2023. negde. Pozdrav Promenio Februar 9 član QmBGD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2678 Napisano Februar 9 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Sad ste poceli da me nervirate, ti si drugi koji je presao sa NC - a na TA 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Februar 9 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, godovic said: Natankao 16l, i provozao 15km. Ma to je previse, vracaj to odmah :)) . Nek ti je sa srecom. PS planiraj i stitnike rucica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Februar 9 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Petre je napisao: Ma to je previse, vracaj to odmah :)) . Nek ti je sa srecom. PS planiraj i stitnike rucica Hvala ti! Sa zadovljostvom bi opeglao neku krivinu u tvoje društvo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 225 Napisano Februar 9 U prolazu, 48 postova Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da preporucim hepco&becker uzeo kod distributera u HR uz dobar rabat. Kvalitetni su i sto meni negde bude potvrda sve pase na sraf bez natezanja, prepravki itsl Set donji i gornji. Suspleh je preskup kod njih, to cu od drugog dobavljaca.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Februar 9 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, a na šta se kači skid plate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 225 Napisano Februar 9 U prolazu, 48 postova Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Na donji crash bar, ima urezana mesta za srafove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 341 Napisano Februar 18 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/9/2024 at 5:13 PM, godovic said: Kada se kocke slože - danas postao vlasnik transalpa, i odstupio moj NC750X. Natankao 16l, i provozao 15km. Prvi utisci upravljiv, jako agilan, trazi šaltanja, digao nekih 103° ?!? jeste gužva petak, 16h ali mi je ovo nešto što me iznenadilo pošto ipak je napolju 14°, a ne 40°. U Makedoniji nema RoadSync na android app storu. Našao sam je, ali sa nekih sumljivih sajtova. Dali je ta - ta aplikacija i kako ste je vi preuzeli. Bacite neku preporuku za crash barove i ostalo... Cene su lude u Hondi. Jos jedan NC koji ide dalje Neka ti je sa srecom!!! Kakav je utisak nakon NC? Sto se tice barova, ja sam stavio Heed. Lepo su legli. Jos cekam neki dobar i legalan vizir da izleti i spreman za sezonu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Februar 18 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan U par kilometara osmeh i zadovoljstvo. Nemogu sad ništa da dodam, osim da sam preokupiran sa prelistavanje oglasa i foruma da nađem povoljno kofere i nosače.Ne znam kako voze ljudi bez "franka" i bez kofere?!? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5263 Napisano Februar 18 Drug član, 1871 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @godovic čestitam, u zdravlju se vozio! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 341 Napisano Februar 18 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, godovic said: U par kilometara osmeh i zadovoljstvo. Nemogu sad ništa da dodam, osim da sam preokupiran sa prelistavanje oglasa i foruma da nađem povoljno kofere i nosače. Ne znam kako voze ljudi bez "franka" i bez kofere?!? Ou da....zaebano bez franka! Ja sam uzeo Shad sh40. Meni sasvim dovoljno. Kofere nikada nisam imao, ne trebaju mi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Februar 19 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Kljun? Side Wind Deflector Front Windshield For Honda XL750 Transalp 2023 WWW.EBAY.COM FOR: Honda XL750 TRANSALP 2023+. Material: ABS plastic. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3972 Napisano Februar 19 Drug član, 905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče, kljun je možda i glavni razlog što nisam uzeo V-Strom npr. Svaki motor sa njom mi je bljak... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 462 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, QmBGD je napisao: Što se mene tiče, kljun je možda i glavni razlog što nisam uzeo V-Strom npr. Svaki motor sa njom mi je bljak... Apsolutno sam istog misljenja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 225 Napisano Februar 24 U prolazu, 48 postova Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsio prvi prototip suspleha. Nesto osmislio, uradio sablon probno od kartona pa od 3mm alu lima. Jedino nisam vario alu, taj proces radi drugar koji inace izradjuje alu camce, svako svoje.. Sve je iz jednog komada, savijano i 4 vara. Motor je izgubio samo 1cm klirensa tako da sam prezadovoljan merama i kako je ispalo. Ostaje mi jos koji lufter da otvorim i fina obrada. Juce testiran na Povlenu, milina. 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...