Boba Vet 72 Napisano Februar 1, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Napario sam oci i sta sad? Da sedim kod kuce i placem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Februar 1, 2013 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ala oni to brzo sastavljaju...ne cudi me sto se ljudi zale na verzije koje nisu proizvedene u Japanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Februar 1, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Wish you where here Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano Februar 1, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, je l´ ima kod nas da se kupi nova sajla kvačila za Transalp PD10? Malopre mi pukla... Staru bih odneo na reparaciju, da imam za rezervu, ali u obzir dolazi samo nova... Ili jedini način je da kupim preko? deltaauto.rs ja je kupio pre neki dan 3000din naravno original Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 1, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Reklama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam danas Transalpa i trebalo bi hitno promeniti disk prednje kočnice i pločice. Jel zna neko gde bih mogao to da nabavim? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po drugi put oko cele Amerike sa TA http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=684537 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam danas Transalpa i trebalo bi hitno promeniti disk prednje kočnice i pločice. Jel zna neko gde bih mogao to da nabavim? Da li si siguran da su za menjazu? Da li si uporedio izmerene velicine sublerom sa onim u manuelu? Ukoliko service manuel kaze da moze jos da se tera, i da velicina nije pala ispod crte vrednosti, teraj U Guevari imaju sve, samo treba naruciti http://www.motooprema.eu Prednji disk TA za 87-96 god 76 evropskih (upravo videh za NG diskove da daju i set plocica uz kupljeni disk) Za plocice bi trebalo nazvati, ali racunaj, prednje 30 evra, zadnje isto tako nesto. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Februar 2, 2013 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovih se ja... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam danas Transalpa i trebalo bi hitno promeniti disk prednje kočnice i pločice. Jel zna neko gde bih mogao to da nabavim? Da li si siguran da su za menjazu? Da li si uporedio izmerene velicine sublerom sa onim u manuelu? Ukoliko service manuel kaze da moze jos da se tera, i da velicina nije pala ispod crte vrednosti, teraj U Guevari imaju sve, samo treba naruciti http://www.motooprema.eu Prednji disk TA za 87-96 god 76 evropskih (upravo videh za NG diskove da daju i set plocica uz kupljeni disk) Za plocice bi trebalo nazvati, ali racunaj, prednje 30 evra, zadnje isto tako nesto. Hvala!Sigurno je za menjanje jer je baš doooobro istanjen.Vidim da imaju i prodavnicu u Novom Sadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ponovih se ja... Posto skupa, da li ima neki zimski popust?? I ja bi isto uzeo Heidenau k60, imaju odlicnu ocenu, dug vek trajanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Februar 2, 2013 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ove su K60 Scout...sve komplet sa unutrasnjim gumama je 20.000din.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Februar 2, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovih se ja... Posto skupa, da li ima neki zimski popust?? I ja bi isto uzeo Heidenau k60, imaju odlicnu ocenu, dug vek trajanja. To cemo da vidimo... @Marre Pisi kilometrazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ponovih se ja... Posto skupa, da li ima neki zimski popust?? I ja bi isto uzeo Heidenau k60, imaju odlicnu ocenu, dug vek trajanja. To cemo da vidimo... @Marre Pisi kilometrazu. I jas mislio da kupim te gume,sad si me malo zabrinuo.Kolko sam uspeo da nadjem na netu su prezadovoljni odnosom cena - hvalitet !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 2, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na info-u za sajle, gledaću da naručim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Evo danasnje radne akcije farbanja auspuha na mom TA Prvo rasturanje Onda farbanje Susenje I konacno namontirano 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Februar 2, 2013 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovih se ja... Posto skupa, da li ima neki zimski popust?? I ja bi isto uzeo Heidenau k60, imaju odlicnu ocenu, dug vek trajanja. To cemo da vidimo... @Marre Pisi kilometrazu. I jas mislio da kupim te gume,sad si me malo zabrinuo.Kolko sam uspeo da nadjem na netu su prezadovoljni odnosom cena - hvalitet !!!! Nemoj se sekiras...izdrzace...ako nista drugo sigruno 12k kilometara (koliko i predjem godisnje). Ljudi sa drugih foruma su zadovoljni gumom i smislu dobrog prijanjanja. Problemi koje sam video jeste da dobijes felericnu gumu sto se da srediti ili ljudi voze po kamenju sa malim pritiskom pa se izdere.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16967 Napisano Februar 3, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3637 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre neki dan kupio Heidenau K76. Nisam ih još namontirao (voziću sa starim gumama još par meseci), a utiske o ovim gumama preneću kad ih namontiram i isprobam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Februar 3, 2013 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde ima da se kupe varta baterije za nase trandze? 134mm x 80mm x 160mm kontakti sa prednje + pa - i izdusak sa desne strane. 120A snaga verglanja. Kapacitet 12Ah Ili neki drugi proizvodjac? Ja sam juce uzeo u kit komercu za 3880 din vartu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1932 Napisano Februar 3, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovih se ja... Posto skupa, da li ima neki zimski popust?? I ja bi isto uzeo Heidenau k60, imaju odlicnu ocenu, dug vek trajanja. To cemo da vidimo... @Marre Pisi kilometrazu. I jas mislio da kupim te gume,sad si me malo zabrinuo.Kolko sam uspeo da nadjem na netu su prezadovoljni odnosom cena - hvalitet !!!! Objasnjenje: Ja nisam mislio da su nekvalitetne i da kratko traju, vec sam rekao da @Marre zapise kilometrazu, pa da vidimo koliko traju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Februar 4, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandar67 kakvo ti ono postolje za motor? a i masina ti izgleda bas si ju dobro okrecio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 4, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandar67 kakvo ti ono postolje za motor? a i masina ti izgleda bas si ju dobro okrecio To ti je V stender koji je zamena za centralni stender, a moze i da se sklopi pa da se ponese na put. Detalje mozes da vidis Ovde, a ja sam napravio dva komada pa mi zamenjuju centralni stender, i koristim ih za servisiranje i zimovanje. Inace moj TA se dobro odrzava i vodi racuna o higijeni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandar67 kakvo ti ono postolje za motor? a i masina ti izgleda bas si ju dobro okrecio To ti je V stender koji je zamena za centralni stender, a moze i da se sklopi pa da se ponese na put. Detalje mozes da vidis Ovde, a ja sam napravio dva komada pa mi zamenjuju centralni stender, i koristim ih za servisiranje i zimovanje. Inace moj TA se dobro odrzava i vodi racuna o higijeni.. Svaka cast majstore extra stvar !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5857 Napisano Februar 5, 2013 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kako je čovek proklet, samo svojoj gu*ici da napravi ćeif moj TA se ponovio Bobanovim sedištem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan e i ja bi da obradujem zadnjicu izgleda super a koliko to zadovoljstvo kosta, jel samo skines sediste i posaljes ili .... da vidim dal cu i ja da obradujem sedoguz Aleksandar67 hvala za onaj link ima i crtez a izgleda jednostavno za napraviti, a reko bi i jako funkcionalno narocito sto mozes poneti sa sobom radi podmazivanja lanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...