Jump to content

Moto Zajednica

GhostMile

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4841
  • Pridružio se

Profile Information

  • Pol
    Muškarac

Poslednji posetioci profila

8941 profile views

GhostMile's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

4,6k

Reputacija u zajednici

  1. Prodaje li neko ili zna nekoga ko prodaje (moze i sajt ili prodavnica u Srbiji) ovaj pin (za DID alat za lanac):

     

    image.png.7a724a0446aac4bea688dddd6d807b4a.png

    KM500R "replacement pin". Dakle, ne komplet alat nego samo ovaj pin (za zvm-x varijante).

    Ponude i informacije moze i preko pp ili ovdje. Hvala.

     

    (Odavde je slika iznad, kao i vise informacija: did tool info)

  2. Odbetonirao sam vam malo velikog vracha, izveo ga malo i tako.. Upali ubudjali benzin iz prve.
  3. Ljuba, rijetko pozitivan i odmjeren lik. Sto se desi njemu, moze se desiti svakom od nas. Zbogom druze.
  4. Ja se divim tim bajkerima (askurdjelima) koji ne izlaze iz tih prsluka, ne silaze sa motora i ne ispustaju pivo iz ruku. Kao da ih je sveti Petar pitao sta bi htjeli. Jedino ne mogu da dokucim od cega zive tako, jer motor nije bas medju najjeftinijim hobijima. (ne mislim na krimi varijante (to je jasno), nego ove dobre i postene, sto pivo pretvaraju u krv, koju redovno daju). Ili se taj prsluk ipak nabaci posle firme, pa krene igranje do sledeceg jutra i kucanja kartice?
  5. Pa ako ne zelis, onda nemoj. Pitanje za tebe bi moglo biti sta je onda uzrok ovakvih (mnogo cescih) identicnih nesreca, pri cemu je umjesto ® motocikla automobil sa mrtvim konjem ispod haube? Jesi upratio ono "mnogo cescih" u zagradi? Em ne ide s mjesta, em se bolje vidi. Sta je tu "najvazniji imenitelj"? Moram da se extra pojasnim. Naravno da je vozacu koji skrece teze uociti motor, a jos teze motor koji ide brze. Naravno da su i posledice vece ako dodje do udesa pri vecoj brzini. Naravno da ne treba stavljati zivot u tudje ruke i da treba prilagoditi brzinu kako situacija nalaze. Ali cijenim da nije primjereno pausalno iznositi tvrdnje bazirane na predrasudama, ako je neko vec poginuo ili se tesko povrijedio, a kao zrtva propusta druge strane. Ako ja idem 70 pravo, a ti skrenes i ubijes me, pa valjda si ti kriv? A ja sam glavom platio sto nisam uzeo u obzir da ti nemas vremena ni zivaca da dobro pogledas.
  6. Motivi su kao svemir, beskonacni. Inace, ljudi su skloni da krive druge ljude, sta god da je u pitanju. Ja prelazim relativno puno km (posao), i svega se nagledam, ali bahatost je stvarno u ogromnoj manjini. Naravno da ima pacijenata da ti mozak stane, ali puno vise frke prave "obicni ljudi", bez namjere. U proslu srijedu mi zena udje u traku, ja u autu, idem oko 120, srednja traka, ona nesto sporija, iz desne, na metar ispred mene krene da se prestrojava. Ja cimam volan da mi se zadnji kraj mrvicu zanijeo... prepadoh se da cu se zavrtiti. Kad mi se dupe smirilo, izmedju 2 trake, svirnem i odmah skontam da je kasno za to i da sam svirao da se "odserem" (posto sam se upravo usrao), pogledam desno, zena 40-50, nema pojma sta se upravo dogodilo, izgubljena, vraca se nazad i odvaja se desno... Vjerovatno je pratila znakove kuda treba da ide. Moje sledece misli su konfuzne o tome "koliko je do mene sve ovo bilo"... "da li sam ja nesto zajebo, u smislu da nisam dovoljno pazio, blejao"... "da li je nerealno da se ovo moze predvidjeti" ... i tako... samo od toga moze biti neke vajde.
  7. Ne govorim ja o manjku regularanosti, nego o visku optimizma. (ko bi reko da i to nekad ne valja ) Meni je tako prosao Volvo karavan. Vrlo slicna situacija. Ja u lijevoj, blejim u grmlje (ucini mi se radar) i pustio gas... kad on izmedju mene i ograde... zuuuummmm. Rekoh odmah "uhh majmune", ali sebi.
  8. E jbga dzeni, ti pustas gas u lijevoj traci, testiras bez retrovizora i onda se cudis ko putari snijegu u januaru. Pa nisi na zatvorenom aerodromu. Umjesto da mu kazes hvala na dzabe skoli, ti drvlje i kamenje.. tztztz ps. ne opravdavam njega, on je ipak ludji, da se razumijemo pps. ovaj ps mora da me ne satru
  9. Mislis da baba u zapadnoj evropi bolje vidi od babe sa istoka? Ili lik na telefonu? Ili neki ushikani kreten? Ili obicni vozac kojem se sakrijes ispred kamiona?
  10. Nije lose da analiziras, ali s obzirom na rubriku, treba voditi racuna o tonu... da ne zvuci kao da krivis decka za nesto sto nisi siguran da je kriv. Obrni, okreni, brzinu ne znas. Benefit of the doubt, kolega. A ako ti se tako cini, onda tako i kazes, da ti se cini, a ne da "ne treba biti pandur da bi nesto skontao" (paradoximoron) S druge strane imamo jasno razvaljenu desnu stranu automobila i male udaljenosti izmedju motora, tijela i auta. To u mojoj optici upucuje na neki drugi, statisticki mnogo cesci, scenario. U narodu znan kao smidsy (izvini nisam te vido). Daklem plus za skretanje paznje da u raskrsnicu treba "dovoljno polako", ali minus za tehniku prenosa misli..
  11. Vjesta ruka moze da zatvori lanac i cekicem, ali ajd znaj koliko je majstor vjest. Ako imas povjerenja / znas majstora... slobodno. Sansa je da ce dobar majstor bolje s cekicem, nego amater sa tim alatom. Preporuka i za kolegu Khana je da zatvori lanac, jer i zatvoreni pucaju, a gdje prodju trava ne raste. Zapitaj se npr. zasto se 530 lanci ne zatvaraju sa onim zabicama (osiguracima)?
  12. I onda kazu ne treba zadnja kocnica na stazi.
  13. uh uh... pa ti to dobro prosao, a vamo zalbe neke ulazes. Da je jbga, jeste, ali s druge (optimisticne) strane, ipak je bolje kod plasticara, nego kod hirurga (kojeg nadam se nisi gledao). Sve ce to plasticari pozlatiti, samo nek je (citavih) kostiju.
  14. U mom nema ulja. Zapio se. Koja kocnica ti je poslala masku kod plasticara?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja