Arakis 5848 Napisano Mart 3, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Do sad sam za ove 3 sezone koje vozam TA potrošio 3.5 pari guma i svaka zadnja je bila 130. Juče mi je Peđa u Labosu namontirao Anakee zadnju i to 140 širine, baš da vidim kako će se ponašati pa javljam utiske čim negde iskrivinarim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16960 Napisano Mart 3, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3636 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Arakis Postavljeno Danas, 08:14 AM Do sad sam za ove 3 sezone koje vozam TA potrošio 3.5 pari guma i svaka zadnja je bila 130. Juče mi je Peđa u Labosu namontirao Anakee zadnju i to 140 širine, baš da vidim kako će se ponašati pa javljam utiske čim negde iskrivinarim Rajko samo pripazi da negde ne "prekrivinariš"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5848 Napisano Mart 3, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan penzos sam ja stari, osim kad me malo ponese ...onda me ne stiže niko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano Mart 3, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan OK, hvala na odgovorima. Znači da izbegavam 140-icu. A da li neko ima nekog iskustva sa ovim Bridgestone Trail Wing gumama? Čitao sam na nekim stranim forumima i uglavnom su loši komentari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Mart 3, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Provozah se danas jedno 100km i imam problem sa prvom i lerom. Kad spustam brzine pred semafor spustim u drugu..prvu ali kad hocu u neutral nece da radi. I ne desava se stalno...uglavnom radi lepo al me nekad zajebava. Ulje nisam menjao otkad sam uzeo motor ali je u planu narednih dana (ako ovo ima neke veze). Sta bi moglo biti...zna li neko?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moze lako da bude do ulja u motoru, jer je zajednicko i za menjac. Mozda je gusto ili "istroseno" zbog starosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod ulja.Dosad sam koristio IPON 15-50, sad sam se odlucio za Bardahl XTC C 60 iste gradacije i jedno i drugo polu sintetika,pa me bas interesuje hoce li biti razlike u radu menjaca i motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Mart 6, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Do sad sam za ove 3 sezone koje vozam TA potrošio 3.5 pari guma i svaka zadnja je bila 130. Juče mi je Peđa u Labosu namontirao Anakee zadnju i to 140 širine, baš da vidim kako će se ponašati pa javljam utiske čim negde iskrivinarim Au bre Rajko, steta, najbolja guma u pogresnoj dimenziji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5848 Napisano Mart 6, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Priča mog života...nemere biti idealno nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Priča mog života...nemere biti idealno nikako Da je sve idealno bilo bi dosadno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Provozah se danas jedno 100km i imam problem sa prvom i lerom. Kad spustam brzine pred semafor spustim u drugu..prvu ali kad hocu u neutral nece da radi. I ne desava se stalno...uglavnom radi lepo al me nekad zajebava. Ulje nisam menjao otkad sam uzeo motor ali je u planu narednih dana (ako ovo ima neke veze). Sta bi moglo biti...zna li neko?? Procitaj: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/12327-problem-sa-menjacem-na-transalpu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Mart 10, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa prvom sam resio zamenom ulja i ubacivanjem u ler iz druge a ne iz prve Ali ne lezi vraze... Danas otisao sam dragom do avale i primetim da mi nesto lupka (kao da srafcigerom neko lupa po aupuhu) kad predjem preko rupe ili generalno na neravnom putu. Ono sto me buni jeste sto sam isao i po savrseno ravnom putu i opet zna da lupka oko 3.000-4000obr. Lupkanje nije konstatno nego lupne 2-3 puta pa nestane...u mestu motor lepo radi lepo pali...Ima li ko slicnih problema ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Mart 10, 2012 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene isto tako lupne kao sto si opisao, ali samo kada udari u rupu ili neku neravninu na putu i to kada se ide malo brze, na asfaltu. Van puta pri sporijoj voznji nista. Nema problema pri gibanju pri bilo kakvim neravninama, vec samo kod udarca zadnjeg tocka pri nekoj brzini malo vecoj( preko 50-60 na sat). Mislio sam da centralni stender udari u ram, da je lanac labav i sl. Nista nisam nasao da fali i o vozim tako vec tri godine, nista se ne desava. Isti zvuk kao kod tebe, samo nije iz motora nego nesto metalno udara u metal??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Mart 11, 2012 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Isti zvuk kao kod tebe, samo nije iz motora nego nesto metalno udara u metal??? Nisam ni ja siguran da je iz motora...cujem da je ispod mene ali ne mogu da provalim gde. Kad se vozim sam tog zvuka nema...nesto sam sad trazio po raznim forumima i kazu da moze da se opusti neka plastika ispod rezervoara...dal je plastika od air-boxa ili cega je nemam pojma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Čukni po auspuhu mozda je korodirao iznutra pa neka pregrada lupka i zvekeče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije sigurno iz motora, nesto izmedju vozaca i zadnjeg tocka. Kao sto sam ti rekao, vozim tako i ne obracam vise paznju. Mislim da nije auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atirudra 56 Napisano Mart 12, 2012 Sir, 147 postova Lokacija: Subotica Srbija Motocikl: Honda Transalp XL 600 iz 95te Prijavi odgovor kao problematičan Postovani TA bajkeri, trebo bi malu pomoc , konkretno pokvario mi se puz ( mehanizam - tacnije plasticni zupcanik sa dva zuba ) koji se nalazi u Honda Transalp 1995 proizvodnja u prednjem tocku pored amortizera , a pokrece sajlu brzinomera!Da li neko zna tu u Srbiji gde bi mogo to nabaviti ili ko bi mogao imati delove nekog rasturenog transalpa 95 godiste, ili u Madarskoj ili Bec Austrija , znaci interesuje me Ime tel i E mail coveka koji bi mogao da ima ovaj deo , ili samo plasticni zupcanik ili celi mehanizam sa kucistem! Za sve informacije ako ga imate molim vas prosledite direktno na moj mail atirudra@gmail.com ili kratak sms na 0628443476 pa cu te nazvati nazad ! Unapred hvala svima Jozef Kujundzic Subotica Honda Transalp 1995 XL600V ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Mart 12, 2012 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan Dejan, mislim da je iz tvoje okoline koji donosi sve polovne delove za TA, ali ja sam izgubio njegov mobilni. Vrlo je korektan i od reci. Nadam se da kolege znaju o kome se radi, pa neka dodaju samo njegov telefon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Mart 12, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan Dejan, mislim da je iz tvoje okoline koji donosi sve polovne delove za TA, ali ja sam izgubio njegov mobilni. Vrlo je korektan i od reci. Nadam se da kolege znaju o kome se radi, pa neka dodaju samo njegov telefon. To je ovaj lik...zvao sam ga par puta, zvuci korektno. http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/dejan-kanjiza-plac-49/ Tel: 063 636 156 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Mart 12, 2012 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Postovani TA bajkeri, trebo bi malu pomoc , konkretno pokvario mi se puz ( mehanizam - tacnije plasticni zupcanik sa dva zuba ) koji se nalazi u Honda Transalp 1995 proizvodnja u prednjem tocku pored amortizera , a pokrece sajlu brzinomera!Da li neko zna tu u Srbiji gde bi mogo to nabaviti ili ko bi mogao imati delove nekog rasturenog transalpa 95 godiste, ili u Madarskoj ili Bec Austrija , znaci interesuje me Ime tel i E mail coveka koji bi mogao da ima ovaj deo , ili samo plasticni zupcanik ili celi mehanizam sa kucistem! Za sve informacije ako ga imate molim vas prosledite direktno na moj mail atirudra@gmail.com ili kratak sms na 0628443476 pa cu te nazvati nazad ! Unapred hvala svima Jozef Kujundzic Subotica Honda Transalp 1995 XL600V ! Treba ti plasticni zupcanik brzinomera. Preporuka je da kupis nov Delta na Novom Beogradu, Hondin servis. Oko 2200 din, stize za 7-10 dana. Ili u Centru S, oko 2.800 din, imaju po nekad i na stanju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano Mart 12, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Jel može neki telefon ili mail tog Hondinog servisa u Delti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5848 Napisano Mart 12, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan http://www.deltaauto.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano Mart 12, 2012 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Arakise, za sve te majka rodila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Mart 13, 2012 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Jel može neki telefon ili mail tog Hondinog servisa u Delti? Naravno Kontakt info Honda prodajni salon Tel: +381 (0)11 20 10 915, 20 10 900 Fax: +381 (0)11 217 80 36 Omladinskih brigada 33a, 11070 Novi Beograd radno vreme: radnim danima od 8 do 19h, subotom od 9- 15h. Prodavnica rezervnih delova Tel: +381 (0)11 20 10 933, 20 10 935, 21 78 033 Fax: +381 (0)11 20 10 945 Omladinskih brigada 33a, 11070 Novi Beograd Radno vreme: radnim danom od 8:30 - 16:30, subotom od 9-14. Servis Tel.: +381 (0)11 20 10 928, 20 10 984 Fax: +381 (0)11 20 10 946 Omladinskih brigada 33a, 11070 Novi Beograd radno vreme: radnim danom od 8:30 - 16:30, subotom od 9-14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemir 226 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam akumulator, 1. prodavac kaze: sipas kiselinu, posle pola sata dolijes ako treba i stavis ga na punjac - nemam punjac - 2. serviser kaze: sipas kiselinu stavis u motor i vozis se (moze i na punjac al ja sad zatvaram) 3. drugar kaze: ja sam moj nasuo uvece, celu noc je stajao i tek ujutru sam ga ubacio u motor i sta sad ja da radim ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...