tibor 458 Napisano Decembar 23, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi odustaje od prevoza jer svi dizu valutu placanja na 60 dana Promenio Decembar 23, 2022 član tibor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7185 Napisano Decembar 23, 2022 Drug član, 2997 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, tibor said: Drugar mi odustaje od prevoza jer svi dizu valutu placanja na 60 dana To samo kod nas ima. Da prevoz kreditira trgovce. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Januar 2, 2023 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege srecna nova 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano Januar 18, 2023 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano Januar 21, 2023 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Naked truck 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 21, 2023 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije kamion već bus ali je dobar svakako prava zamjena za harli 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2161 Napisano Februar 10 Drug član, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Dobili smo jedan niski udarac pa dok se oporavimo nastavljam pisati..inače svi smo zdravo : ) ovo se odnosi na finansije pošto se u jednom momentu uključila rođena mi sestra da pomogne sa predlogom nekog "poštenog" lika iz njenog kraja. Skaniju još nisam otvorio, malo sam se olenjio.Kako ide? Odustalo se od biznisa ili krenulo pa se nema kad pisati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...