aleksandar andric 355 Napisano Avgust 19, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Dugo razmisljam da svoju hondu cbf 600 s (2005-to godiste )zamenim za nesto jace samo ove godine 2 "duza putovanja" - od Beograda preko CG do Istre I letos na ohrid, Albaniju i Crnu goru Nas dvoje sitnih na motoru i recimo - dosta ptrljaga: dva bocna, top case, roll torba na top caseu i mala tank torba Sve mi se cini kao da bi mi trebalo nesto jace, da ne opterecujem motor od 600ccm sa toliko tereta...sve mislim tesko je nasoj slatkoj hondici Naravno, sve nas kopka uvek takva muka, da li jaci motor, da li nesto novije..... A hondica skockana kao sunce....kao iz fabrike sa putnim dodatcima I na kraju skapiram TO je samo prokletstvo ovog kapitalistickog mentaliteta Kupuj novo menjaj...samo da se trose parice Sumo sumarum: Hondica ostaje kod nas i nadam se da cemo se dugo vozati i uzivati Jer je predivna, vozljiva, i sasvim dovoljna..... CAk je i moja zena ljubi na kraju svakog putovanja Promenio Avgust 19, 2022 član aleksandar andric 17 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18579 Napisano Avgust 19, 2022 Integrisan, 5554 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 748ccm, 101ks V4 agregat idealno. Link oglasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8260 Napisano Avgust 19, 2022 Drug član, 1732 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Počela VFR-ka da iskače iz frižidera! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18579 Napisano Avgust 20, 2022 Integrisan, 5554 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/19/2022 at 6:34 PM, DraganNS said: Počela VFR-ka da iskače iz frižidera! Zamisli Vucka da ga utera u studio Pinka, telefon bi se usijao! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 156 Napisano Avgust 20, 2022 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratimo na naslov teme .Ljudi iz Češke,slikano u Čačku,pre mesečak dana.Znači nije sve u kubicima i konjskim snagama,dovoljna je luda glava i .uda veeeelika 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1850 Napisano Avgust 20, 2022 Drug član, 663 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Lepi mopedi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Novembar 19, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nesto sto idem na vece snage i kubikaze, sve vise mi se trazi xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7334 Napisano Novembar 20, 2022 (promenjeno) Drug član, 3094 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Hm... kubikaža? Snaga? Samo to? A gde je uživanje, druženje, lepota svega što donose motori? Guzzi Falkone (Ljilja i ja), BMW R25 (rajković), Guzzi V35 (Bane). Svuda smo stigli, uživali, meračili. Godinama tako. Šole je imao CX 500 (nije na slici). Ljubav prema putovanju je važnija od bilo koje tehnike, snage, opreme. Sve se to kupi, sem ljubavi i istrajnosti. A putovati se mora, makar i sa slomljenom nogom... Juga. Promenio Novembar 20, 2022 član misa-pei 33 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 91 Napisano Novembar 21, 2022 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan To je kraj 80-tih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5244 Napisano Novembar 21, 2022 Drug član, 1112 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Štaka je pobedila! Podsetila me kako sam ja, kad sam počeo da vozim, vezivao kišobran sa strane da mogu da se vratim peške kući s posla ako udari nevreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7334 Napisano Novembar 21, 2022 Drug član, 3094 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, zoleprole said: To je kraj 80-tih? Ne, druga polovina '90-ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 853 Napisano Novembar 22, 2022 Drug član, 879 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan @misa-pei Kako su ove slike lepe za videti, svaka cast . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2526 Napisano Novembar 22, 2022 Andragog, 5094 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Krenemo 1990 u CG na more. Stigli do Čačka i ja tu tek primetim da sam poneo kacigu bez vizira. CB900F Bol Dor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6041 Napisano Novembar 23, 2022 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam citao, ali obecevam da hocu pa cu da udarim EDIT. Elem, sa 15 god sednem na Simson SR50. Drug 16 god na CTX koji smo noc ranije sklopili sa 48mm klipom (90ccm). Do BG, na voz, pravac Bar. Od Bara do Krašića opet vozanje na 2 tocka. Smestili se kod njega. Za 11 dana 1700 km po primorju. Spizdili pare, nazad za bar na voz (kupili povratne karte), motore u vagon i ajd nazad. Naravoucenije: Moze da su putuje cime god koliko god. Ja sam poneo delova i alata da 2x uradim generalnu, ali sam i spremio motore bombona pre puta. Jedini defekt bila probusena guma od vozanja po zabitima. I jedna skembana svecica na CTXu kod drugara. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13735 Napisano Novembar 23, 2022 Ne silazi, 7621 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sve može samo se čovek razmazi. Pretovarimo ER5, sa blokadom na 25kw i nas dvoje idemo na more. Sad da uradim to isto gurnuo bih ga u jarak posle 100km. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23389 Napisano Novembar 23, 2022 Integrisan, 9888 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan MZ250 je meni bio dovoljan za do C. Gore i to su mi jedne od drazih uspomena! Sada mi smeta nizak vizir, noge su previse u nazad, moram da saltujem jednu nize kada preticem.... Nisam imao ni kacigu ni dozvolu (fals jesam ako se racuna ), dvotaktol u ranac i idemoooo! 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7815 Napisano Novembar 23, 2022 Drug član, 3224 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, Alekre said: Sve može samo se čovek razmazi. Pretovarimo ER5, sa blokadom na 25kw i nas dvoje idemo na more. Sad da uradim to isto gurnuo bih ga u jarak posle 100km. ...i nikad srećniji nisi bio! Priznaj?! Lepota nije u stvarima, u gvožđu i gumi, već u doživljaju, sećanju, emocijama. Stalno to pričam, jurimo svi brže bolje jače, a izgubimo iz vida šta je suština, šta je najveći užitak - vozanje i uspomene. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10807 Napisano Novembar 23, 2022 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7460 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan 400ccm je najmanja kubikaža s kojom sam putovao, u pitanju je bio Suzuki RF400R-59 konja, potom 500ccm sa Hondom CB500-58 konja, i to je neki minimum bar što se mene tiče, pogotovo ako se vozi sa suvozačem, ispod toga nebi išao. Promenio Novembar 23, 2022 član Disko Nindža 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4247 Napisano Novembar 23, 2022 Drug član, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Standardna priča, moglo je i Fićom porodično da se putuje, ali lepše je pod klimom sa 200ks... Bitno da je ispravno vozilo i da si svestan čime raspolažeš, volja da je tu i idemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6406 Napisano Novembar 23, 2022 Drug član, 1428 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo mladi bili... Do 3 ujutru popravljam motor, da bi ga posle probao. Zelja drzi. A i skromnije se zivelo. Danas su mladi bez kompasa, vecina po ugledu na stanje glumata neke probisvete. Nekada na moru zurka na plazi, spontano, ili nocno kupanje bez ista. A danas sve uobrazeno, devojke Soraje , Stanije, nos u nebo. Momci Kikiji i ostali... Tako da kubikaza za put nije vazna, ta ljudi idu peske il biciklom u pohode. Ali i znaci. Pogotovo jer je saobracaj gust i bahat, bolje da mozes da uteknes nekom kamiondziji ludaku, nego da ides za njim. Il jos gore on tik iza tebe. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Novembar 23, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, QmBGD je napisao: Standardna priča, moglo je i Fićom porodično da se putuje, ali lepše je pod klimom sa 200ks... Bitno da je ispravno vozilo i da si svestan čime raspolažeš, volja da je tu i idemo a jos lepse sa 600ks. Veliku ulogu igra i na kakav je standard odredjena osoba navika. Onaj ko godinama vozi litre, verovatno je za njega nezamislivo da je 400-500 kubika dovoljno za putovanje. Dok onom sto godinama vozi 125 kubika bi 500 kubika bila raketa i vise nego dovoljno jak za putovanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10798 Napisano Novembar 23, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Nekad sam sa MZ 250 ts putovao i bio ubeđen i srećan što imam veliki motor Sent from my Mi A3 using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3144 Napisano Novembar 23, 2022 8-bit, 1912 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Nemanja Petrovic je napisao: Onaj ko godinama vozi litre, verovatno je za njega nezamislivo da je 400-500 kubika dovoljno za putovanje. Treba probati, dođeš do neke granice i dalje nema, samo dole Ja sam sa litre prešao na dva ipo deci i nikad se lepše nisam vozao. Jedino što nije za dvoje, za to kontam jedno 390... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3708 Napisano Novembar 23, 2022 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1737 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Putovao sam više od 200 km u jednom pravcu sa x9 od 180 kubika, bilo je negde oko 420 km za dan u cugu. Manje motore sam terao lokalno, ali ne dalje od 50ak km od kuće. Može se putovati hiljadama kilometara i sa biciklom, neki i to rade, ali za mene lično je ići na duži put nečim manjim od 500 kubika i makar nekih 40-50 konja, mučenje. Sve preko toga mi je ok. Verujem da bi mi honda cb 500, kawa er5, kle 500 ili trk 502 završili posao. Nekih 100-120 km/h putne brzine je sasvim ok, po meni. E sad, zna se šta je bolje, lakše, lepše, brže, udobnije, pa i bezbednije. Promenio Novembar 23, 2022 član milomir22 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Novembar 23, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, mradomir je napisao: Treba probati, dođeš do neke granice i dalje nema, samo dole Ja sam sa litre prešao na dva ipo deci i nikad se lepše nisam vozao. Jedino što nije za dvoje, za to kontam jedno 390... Upravo tako. Nego ako imas u planu da menjas CRF 250 za KTM 390 preporucujem ti da se raspitas malo vise o tom motoru. Nisam ga vozio ali sam od mehanicara gde servisiram motor, cuo da je jako nekvalitetan. Ne mogu da se setim detalja zbog cega ali uzmi ovo pod rezervom. Cisto da te upozorim da se raspitas pre nego sto ga kupis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...