Pirotehnicar 2032 Napisano Jul 17 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, SlobodanR1 said: Naravno da je bitno, ali ja sam komentarisao stav "SAMO MOJE je bitno.." Tako parkiraju, kao da su sami na parkingu, tako voze kao da su sami na putu, tako se ponašaju u stanu/dvorištu kao da su sami na tom mjestu..Vodiš računa o svome, ali moraš voditi računa i o drugome, ako si čovjek i socijalno biće, ako ne, onda si životinja i tako te treba tretirati.. (ne ti lično, nego se izražavam u drugom licu, da ne bude zabune ) Razumijem i slazem se, skromnost iznad svega, skromnost i tolerancija. Da je toga malo vise ovaj svijet bi bio mnogo ljepse mjesto za zivot. Jedino me ljuti kad neko nadje za shodno da nipodastava ono za sta sam licno krvario da steknem. Imao sam slicnu situaciju kao i kolega, kad sjedim u kolima na parkingu, magarac sa starijim vozilom parkira izlazi i udara svojim vratima al bas jako u moja suvozaceva. Moj auto u to vrijeme placen oko 20K eura koje sam ja krvavo zaradio, odricuci se zivota sa porodicom i vremena sa sopstvenom djecom. Nije me skontao u autu dok nisam izasao i pitao ga sta radi vidno ljut, naravno izvinjavanje i tako ta sranja. Opet ponavljam, skromnost i tolerancija. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 212 Napisano Jul 17 (promenjeno) Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, RankoBg87 said: Farbao sam auto sad vec ima 10 god, radio sam ga god i po dana, kostalo sacuvaj boze, sklanjao sam ga sto dalje od drugih, trazio normalan parking i na kraju mi neko oguli pola auta, sreca bio neki mekan branik i blago isao preko auta tako da se poliranje resilo sve. Vise mi smeta parkiranje na mestu invalida i na ulazu negde nego na dva parking mesta. ja sam tako kupila prvi auto koji je bio kao casa ocuvan bez i jedne ogrebotine.. Parkirala ispred kuce i posle 5-6 dana ga neko zveknuo iza zadnje leve gume i napravio liniju niz oba leva vrata..Crn auto bio sve se videlo.Bio je parkiran na mestu gde osim ako se ne potrudis ne mozes da ga udaris..Ali ga je neko zakacio jer eto Promenio Jul 17 član PetraBG 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2733 Napisano Jul 17 Drug član, 1634 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne trebamo biti robovi auta, motora al opet sto neko napisao iznad, svoj zivot sam zrtvovao da nesto ustedim i neko dodje to mi unistava bez malo osecaja krivice. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12537 Napisano Jul 17 Ne silazi, 7326 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A jbg Ranko, svi mi imamo nešto što volimo, evo automobile i motore. Neko voli pecaljke i čamce, kočije... Ma neka bude i to na stranu, mora da postoji poštovanje prema tuđoj imovini. Zato što je sve sa čime imamo kontakt neko platio, bilo lično ili je platila država a opet od naših para. Nešto je prethodna generacija izgradila i ostavila meni, sad ja moram to da čuvam i ostavim narednoj. Uvek sam se pitao koja komponenta nedostaje kod čoveka da sve ono što je van njegovog praga ne poštuje. Okej, nije u mojem dvorištu ali je u mojoj ulici. Ako nije u mojoj ulici onda je u mom gradu, ako nije u mom gradu onda je u mojoj državi. Valjda je to vaspitanje iz kuće... Mene su kao dete vodili svuda. Pa kad odemo u komšiluk ili kod neke familije, posade me da sedim i ne smem da taknem ništa. Ne daj Bože da polomim čašu, da mrvim kolač ili tako nešto. Pre par zima neka ženturača na prethodnom autu mi polomi branik. Kaže: "Evo ti dvajes evra za branik, voziš Klija a ne Mercedes". Ma jebo ti pas mater. Nema trunku osećaj krivice ili bar da joj je neprijatno. A taj auto je bio kao čaša evo i dan danas pratim oglase i nema takav. Auto bio atrakcija skoro pa salonsko stanje. A nije fora što je to Klio, što je moj auto, meni je fora što je u takvom stanju. Pa nema lepše kad vidiš nešto staro a kao novo. To kad čovek nešto održava sa ljubavlju, pa to prevazilazi vrednost koja se meri u vrednošću vozila. Taj vlasnik ima set vrednosti i one su nemerljive. Jel, kad vidiš oldtajmera ne čestitaš autu nego kažeš vlasniku "Svaka čast što ste ga očuvali". Nego džabe sve, nemamo mi tu finesu, sve radimo polovično, na foru, na prečice i da zajebemo vrednosti. Snašao se. Eto ta ženturača, da sam bio budala i uzeo 20 evra, ona bi se hvalila kako me odjebala za sitne pare. Moroni. 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8442 Napisano Jul 18 4_tocka_i_karoserija, 1879 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Nije realno živeti i voziti auto u (velikom) gradu i očekivati da ne bude sitnih ogrebotina. Oldtimeri su priča za sebe, i ako neko parkira oldtimera u garaži tržnog centra, zaslužuje da mu isti bude olupan (naravno da preterujem) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3867 Napisano Jul 20 Drug član, 463 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 7. 2024. at 23:45, Alekre je napisao: A jbg Ranko, svi mi imamo nešto što volimo, evo automobile i motore. Neko voli pecaljke i čamce, kočije... Ma neka bude i to na stranu, mora da postoji poštovanje prema tuđoj imovini. Zato što je sve sa čime imamo kontakt neko platio, bilo lično ili je platila država a opet od naših para. Nešto je prethodna generacija izgradila i ostavila meni, sad ja moram to da čuvam i ostavim narednoj. Uvek sam se pitao koja komponenta nedostaje kod čoveka da sve ono što je van njegovog praga ne poštuje. Okej, nije u mojem dvorištu ali je u mojoj ulici. Ako nije u mojoj ulici onda je u mom gradu, ako nije u mom gradu onda je u mojoj državi. Valjda je to vaspitanje iz kuće... Mene su kao dete vodili svuda. Pa kad odemo u komšiluk ili kod neke familije, posade me da sedim i ne smem da taknem ništa. Ne daj Bože da polomim čašu, da mrvim kolač ili tako nešto. Pre par zima neka ženturača na prethodnom autu mi polomi branik. Kaže: "Evo ti dvajes evra za branik, voziš Klija a ne Mercedes". Ma jebo ti pas mater. Nema trunku osećaj krivice ili bar da joj je neprijatno. A taj auto je bio kao čaša evo i dan danas pratim oglase i nema takav. Auto bio atrakcija skoro pa salonsko stanje. A nije fora što je to Klio, što je moj auto, meni je fora što je u takvom stanju. Pa nema lepše kad vidiš nešto staro a kao novo. To kad čovek nešto održava sa ljubavlju, pa to prevazilazi vrednost koja se meri u vrednošću vozila. Taj vlasnik ima set vrednosti i one su nemerljive. Jel, kad vidiš oldtajmera ne čestitaš autu nego kažeš vlasniku "Svaka čast što ste ga očuvali". Nego džabe sve, nemamo mi tu finesu, sve radimo polovično, na foru, na prečice i da zajebemo vrednosti. Snašao se. Eto ta ženturača, da sam bio budala i uzeo 20 evra, ona bi se hvalila kako me odjebala za sitne pare. Moroni. E onda uzmes njen branik i mir u glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Jul 20 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan On 7/17/2024 at 11:45 PM, Alekre said: Ne daj Bože da polomim čašu, da mrvim kolač ili tako nešto. Hm...nastavite..(zapisuje nešto dok namešta naočare) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11035 Napisano Jul 20 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 3,568 likes, 199 comments - moj_beo_grad_ on July 20, 2024: "“Upozorenje svima na izlazu iz Bg na Milos Veliki, grupa ovih da ih ne vredjam zbog grada je blokirala sve kolovozne trake... Jel ovo bahato ili glupo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1497 Napisano Jul 20 Drug član, 574 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan I jedno i drugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8415 Napisano Jul 20 (promenjeno) Drug član, 1863 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan To je za ustanovu! Glupi su koliko su teški. Vrednija im kola od života njihovih i porodice koju voze, grupa govana. Malo pre video iznervirao se , sad opet... Kakav mentol moras da budeš jbt.. Promenio Jul 20 član ProMaster 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2154 Napisano Jul 20 Drug član, 970 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pa dok ne naleti jedan mentol ravan njima ali malo suprotno, jedan od onih što cepa 150+ kmh u takvim uslovima a malo blene u telefon a ni ne očekuje da se neko jednostavno zaustavi po sred AP.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11035 Napisano Jul 20 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Bolje neki sleper,samo da ukljuci brisace. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Jul 20 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Taman pomisliš da nema dalje kad ono pojavi se majstor(i), i granica gluposti se pomeri. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15509 Napisano Avgust 3 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ima veze sa parkiranjem, ali coveku su skinuta (ukradena) vrata - Beograd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6596 Napisano Avgust 3 Ne silazi, 6523 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 7. 2024. at 18:46, cezarpa je napisao: MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 3,568 likes, 199 comments - moj_beo_grad_ on July 20, 2024: "“Upozorenje svima na izlazu iz Bg na Milos Veliki, grupa ovih da ih ne vredjam zbog grada je blokirala sve kolovozne trake... Jel ovo bahato ili glupo? To je odraz naše sirotinje. Kada se dâ poslednji dinar i uđe u kredit za gomilu gvožđa, onda se ono čuva kao malo vode na dlanu...umesto da se osigura, naplati šteta i baci kao iscepane čarape. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1228 Napisano Avgust 3 prisutan, 1124 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ooo majko... svasta!! Ko onomad kad su se kasetasi krali iz Stojadina i Yugica!! Drpilo mom staom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Avgust 3 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 7. 2024. at 18:46, cezarpa je napisao: MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 3,568 likes, 199 comments - moj_beo_grad_ on July 20, 2024: "“Upozorenje svima na izlazu iz Bg na Milos Veliki, grupa ovih da ih ne vredjam zbog grada je blokirala sve kolovozne trake... Jel ovo bahato ili glupo? Baš sam ja naleteo na njih. Pljuštalo je baš baš, ništa se u nekim trenucima nije videlo. Ja sam gledao odmah ispred, a sin u daljinu. Videli smo mnogo migavaca i mislili da je sudar. Kada smo prišli i stali (srećom za nama su išli u koloni pa su i oni stali) videli smo o čemu se radi, krajnje levo je moglo da se jedva provuče. Sin je snimio budale i poslao je snimak na neki od ovih kanala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3867 Napisano Septembar 11 (promenjeno) Drug član, 463 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Lidl parking S Palanka, vise nema auta neg sto ima. Budale sa taxijem i yugo bez teksta . Mama bez deteta da se ne seta fufa Promenio Septembar 11 član vex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3994 Napisano Septembar 11 Drug član, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jedini ulaz u školu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8442 Napisano Septembar 12 4_tocka_i_karoserija, 1879 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, vex je napisao: Lidl parking S Palanka, vise nema auta neg sto ima. Budale sa taxijem i yugo bez teksta . Mama bez deteta da se ne seta fufa Ovo je već praksa kod svih Lidla koliko ja vidim. Na dva parkinga redovno dolazim, i uvek neko ima tako parkiran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6035 Napisano Septembar 12 Ne silazi, 1809 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zaludan je napisao: Ovo je već praksa kod svih Lidla koliko ja vidim. Na dva parkinga redovno dolazim, i uvek neko ima tako parkiran. Ja bih stvarno voleo da cujem objasnjenje od parkiranog,nema veze nek kaze "boli me k...c,moze mi se",al da cujem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12537 Napisano Septembar 12 Ne silazi, 7326 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Smederevo takođe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11035 Napisano Septembar 12 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nema ko da ga kazni ,pa mu se fuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 108 Napisano Septembar 12 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Samo do trafike sekundu jednu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3994 Napisano Septembar 18 Drug član, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako auto stane kako treba, nema prolaza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...