Jovan Ristic 5798 Napisano Maj 21 Ne silazi, 5018 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, živke je napisao: @Jovan Ristic toplo preporučujem da je isprobaš, olakšaće ti merenja puno, a možeš da dodaš i međuubrzanja kao standard recimo - to je zapravo ono što nam je najbitnije u svakodnevnoj vožnji. Pozdrav Probaću, dodatne informacije nikad nisu na odmet. Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1727 Napisano Maj 22 Drug član, 320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/20/2025 at 9:50 PM, Motorcyclist said: Odg su mi detaljno na fb poruku, opsirno i uverljivo Moze slanje, moze poseta u Zr i rad na licu mesta, o materijalima itd. To mi se najviše dopada, dođeš do njih i za četiri sata završe sedište. Prošetaš po gradu i gotovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 69 Napisano Maj 22 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu nabavim delove za kawasaki vulkan vn800 tacnije zadnje paknove...ima li kod nas...znam da ima u Lousu ali.mislim.na kod nas ovde u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11075 Napisano Maj 22 Hronični Motociklopata, 7570 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Imaš taj potrošni materijal u svakoj radnji u Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 69 Napisano Maj 22 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Disko Nindža je napisao: Imaš taj potrošni materijal u svakoj radnji u Srbiji Kojoj to svakoj..ne trazim plocice nego paknove..al hajd nema veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11075 Napisano Maj 22 Hronični Motociklopata, 7570 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Takodje imas gomilu radnji koje rade ferodiranje pakni, odneses i urade ti. Pogotovo tamo u i oko BG-a , Google je majka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 199 Napisano Ponedeljak u 20:29 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zastita za menjac sa temuaStiglo danas, pa me interesuje da li neko koristi ovo, vredi li da secem staru sa menjaca, ne mogu da je skinem nikako?Mislim da sam negde procitao da neko od kolega koristi, ali ne mogu da se setim.Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12098 Napisano Ponedeljak u 20:48 (promenjeno) Drug član, 1689 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim na Banditu godinama i fenomenalna je! Nsam sekao originalnu gumu nego sam je svukao uz pomoć sapunice, malog šrafcigerčića i malo strpljenja... Promenio Utorak u 07:52 član bajker71 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7863 Napisano Ponedeljak u 21:04 Drug član, 3160 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Čemu to služi, osim da ostavi veću fleku na patici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8470 Napisano Ponedeljak u 21:07 Drug član, 1766 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja. Ne prlja obuću, a i udobnije je šaltanje naviše. Placebo je čudo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 158 Napisano Ponedeljak u 21:19 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Postoje li neke dobre gume za Keeway Speed 125? Da nisu Kendine, jer imam traume od njih još dok sam ih na bajsu imao. Za motor nisu ništa bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7412 Napisano Ponedeljak u 21:27 Drug član, 2102 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi skinuo katalizator i stavio protocnu cev da motor prodise, da li bi imao problem na tehnickom sa izduvnim gasovima i sa policijom kako kod nas tako i u inostranstvu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16237 Napisano Ponedeljak u 21:46 moto merkat °°, 4995 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex kod nas ne jer se ne mere izduvni, inostranstvo zavisi, istok ili zapad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 236 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 119 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cesto citam kako su serviseri/proizvodjaci osjetljivi na kilometrazu prilikom redovnih servisa u garanciji, tipa toleriraju ~ 100km gore dole. Ako celer (speedometer) uglavnom krade/prikazuje oko 5km vise nego je stvarna brzina kretanja, znaci li to da je i ukupna kilometraza (odometer) takodjer neprecizan? Ili je brzinomjer drugacije kalibriran od odometra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3109 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 5189 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi skinuo katalizator i stavio protocnu cev da motor prodise, da li bi imao problem na tehnickom sa izduvnim gasovima i sa policijom kako kod nas tako i u inostranstvu?Немој да преправљаш, отвори лонац где је катализатор, испразни и опет завари прецизно. Ја обично отварам на део где се не види, или најмање види. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 890 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Zainteresovan, 514 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, balinjera said: Cesto citam kako su serviseri/proizvodjaci osjetljivi na kilometrazu prilikom redovnih servisa u garanciji, tipa toleriraju ~ 100km gore dole. Ako celer (speedometer) uglavnom krade/prikazuje oko 5km vise nego je stvarna brzina kretanja, znaci li to da je i ukupna kilometraza (odometer) takodjer neprecizan? Ili je brzinomjer drugacije kalibriran od odometra? Moguce da je slicno i da krade i ukupna kilometraza- vecina motora koristi isti senzor u menjacu, moze biti samo da je drugacije kalibrisan sto kazes, pa je precizniji odometar i potrosnja. Ali greska nije u km nego u procentima cesto, obicno 2-3%. Najbolje izmeri preko GPS-a pa vidi tacno sta se desava. Promenio pre 8 sati član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 513 Napisano pre 8 sati TVRD RAD, 266 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/26/2025 at 11:27 PM, Sharky - Alex said: Ako bi skinuo katalizator i stavio protocnu cev da motor prodise, da li bi imao problem na tehnickom sa izduvnim gasovima i sa policijom kako kod nas tako i u inostranstvu? Tehnički nisam siguran, ali kod nas buka sa druge strane može da prođe, pod uslovom da ne “smetaš” previše. Ukoliko te zaustave, policija ima pravo da te pošalje na vanredni tehnički pregled, što može povući za sobom dodatne komplikacije. U inostranstvu je situacija drugačija – postoje zone i regioni u kojima se buka meri precizno, i vrlo lako možeš dobiti kaznu ili čak biti isključen iz saobraćaja. Naravno, ovde govorim o jačini u decibelima (dB). Radio sam decat na prethodnim motorima, a poslednji je bio KTM 690 Duke – nikada nisam imao problema. Međutim, kolega sa istim motorom je završio na vanrednom tehničkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...