Mikeli.pg 701 Napisano Novembar 1 Zainteresovan, 840 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Stigla Yamaha u Podgoricu Zamijenjen stator Sve radi 1/1 Motor kao nov 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9545 Napisano Novembar 1 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Novembar 1 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Mikeli.pg je napisao: Stigla Yamaha u Podgoricu Zamijenjen stator Sve radi 1/1 Motor kao nov Bravo Mikeli! Pričah ja od početka... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Никола Пантовић 11 Napisano Novembar 6 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li postoji neka tabela sa komparacijom između Bosninih i NGK svećica kratkog navoja? Na primer da li je Super Bosna F100 isto što i NGK B8HS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 799 Napisano Novembar 9 (promenjeno) Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Je l generalno moze da se skine karter sa masine, a da ne poispada sve iznutra dole? Ozbiljno pitam. Ako je bitno, CBF 600 je u pitanju. Promenio Novembar 9 član Hacky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10986 Napisano Novembar 10 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kod CBF 600 ne znam,ali u principu svi karteri skida se donji poklopac.Samo ulje ispadne. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6574 Napisano Novembar 10 Ne silazi, 6512 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 11. 2024. at 23:09, Никола Пантовић je napisao: Pozdrav, da li postoji neka tabela sa komparacijom između Bosninih i NGK svećica kratkog navoja? Na primer da li je Super Bosna F100 isto što i NGK B8HS? Naravno da postoji..i upravo se taj model navodi kao "zamena" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomyTKD 12 Napisano Utorak u 20:20 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB500X 2023. Prijavi odgovor kao problematičan Helou ljudi Planiram da vozim motor preko zime. Evo blic pitanja: 1) Da li voziti kad temperatura padne ispod nule ako imam dobru opremu i vreme je suvo? 2) Da li je potrebno promeniti nešto na motoru da bi bolje podnosio hladno vreme? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2669 Napisano Utorak u 20:26 Drug član, 1618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i na - 10 ali ces za koju godinu da se setis i kazes sta mi je ono trebalo. Voze ljudi i ne misle na posledice, neki dan sam sreo lika vozi na - 2 i ne prelazi 30 na sat. Gume tu posao ne rade, izložen si dosta vetru. Skuteri su nekako drugačiji, imaju one suknje i svasta nesto. Motor kao motor ako upali moze da se vozi. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1555 Napisano Utorak u 21:03 Drug član, 1301 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, ShomyTKD je napisao: Helou ljudi Planiram da vozim motor preko zime. Evo blic pitanja: 1) Da li voziti kad temperatura padne ispod nule ako imam dobru opremu i vreme je suvo? 2) Da li je potrebno promeniti nešto na motoru da bi bolje podnosio hladno vreme? Hvala! Mani se ćorava posla. Imaš sigurno 9 meseci lepog vremena godišnje da vozis. Prvo dobićeš upalu sinusa garantovano a mnogo je gadna stvar ( ne pitaj kako znam) drugo gume ne drže na ispod 5c a sto je hladnije sve manje imaju gripa.. Parkiraj motor i iskoristi zimu da planiraš gde ćeš na proleće.. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12484 Napisano Utorak u 21:23 Ne silazi, 7293 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš dva dobra teksta o tome na sajtu polovni automobili. Na kraju krajeva to je lični izbor. Ja lično delim mišljenje sa Gajom. Imam opremu i za zimu specifično i vozio sam nekad zimi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3350 Napisano Utorak u 21:24 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Oni Norvežani nisu normalni, samo po zimi voze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomyTKD 12 Napisano Utorak u 22:02 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB500X 2023. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima Auto sam prodao pa sam osuđen na javni prevoz, a tome se baš i ne radujem Svakako ću vas poslušati i parkirati motor u nadi da će zima trajati što kraće 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12484 Napisano Utorak u 22:34 Ne silazi, 7293 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Atorn said: Oni Norvežani nisu normalni, samo po zimi voze. Ma da. Imam dobrog drugara, originalni finac. Veli on meni da ja dođem kod njega u goste pa ima ideju: Da deremo alkohol u sauni pa posle saune da skačemo u sneg. To im je fora neka. Pa ja bih krepao odmah u taj sneg da to uradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1556 Napisano Sreda u 07:27 Drug član, 985 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Gajo Sevojno je napisao: Mani se ćorava posla. Imaš sigurno 9 meseci lepog vremena godišnje da vozis. Prvo dobićeš upalu sinusa garantovano a mnogo je gadna stvar ( ne pitaj kako znam) drugo gume ne drže na ispod 5c a sto je hladnije sve manje imaju gripa.. Parkiraj motor i iskoristi zimu da planiraš gde ćeš na proleće.. Glava je zimi zbog kacige najususkanija, vrat je problem. I prepone.. oladi se sve i posle problema sa zadnjim trapom. Slažem se da zima nije za motor. Klizavo i opasno. Pa čak ni za GS koji ima grejače guzice i šaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 360 Napisano Sreda u 11:11 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Skoknem i na oko 5c, kad je suvo, motorom do grada, da se ne bih maltretirao u kolonama i trazio parking, al to mi je voznja od 10-15 minuta maksimum. Natrontam se odecom i vozim dosta sporije nego inace + ostavljam dosta vise prostora za kocenje. Van grada sam probao par puta na oko 8c, i nije bilo neko uzivanje jer pri vecim brzinama se uvek nesto smrzne + oseti se na gasu da guma ne prijanja najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1186 Napisano Sreda u 11:31 Zainteresovan, 761 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Evo tabela da otprilike imate uvid kakav je "subjektivni" osecaj dok se vozite zimi pri odredjenim brzinama(bez čeonog vetra): 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4716 Napisano Sreda u 12:11 Drug član, 3605 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su nam zime bile poslednjih godina, ono je moglo da se vozi bar pola dana. Problem je, ako ideš na posao motorom, što je hladno ujutru, hladno i mrak kad se vraćaš, može biti leda, vozači automobila ne očekuju motore, pa je još i opasnije nego obično... Sve u svemu, bolje ne. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 186 Napisano Sreda u 12:53 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Rider000 said: Evo tabela da otprilike imate uvid kakav je "subjektivni" osecaj dok se vozite zimi pri odredjenim brzinama(bez čeonog vetra): Ja juce polagao za punu A kategoriju na 4-5 stepeni. I pored pune opreme nisam znao za sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3965 Napisano Sreda u 12:55 Drug član, 895 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam od "idiota" koji vozi u gradu u svim uslovima osim po snegu, ove zime je minimalna jutarnja kada sam vozio bila 2 stepena. Od opreme nosim moto jaknu sa zimskom postavom, zimske moto rukavice, (kaciga bez potkape) zaštita za vrat ili rolka, Pontis grejače za noge i duboka obuća civilna, kao i civilne pantalone. Imam 10-12km vožnje, zavisno od puta. Na autoputu su i brzine veće od 130 kada može. Malo osetim na butinama da mi je hladno, za ostalo nemam problem sa hladnoćom. Nisam sitan tako da mi vetar udara u noge, ruke, ramena, glavu, telo od grudi na gore... Asfalt je klizaviji po kiši nego sada pa ni tu ne vidim problem. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6125 Napisano Sreda u 13:32 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, boza_kg je napisao: Kakve su nam zime bile poslednjih godina, ono je moglo da se vozi bar pola dana. Problem je, ako ideš na posao motorom, što je hladno ujutru, hladno i mrak kad se vraćaš, može biti leda, vozači automobila ne očekuju motore, pa je još i opasnije nego obično... Sve u svemu, bolje ne. Tu vec nije problem do motora i hladnoce nego do radnog vremena 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 25 Napisano Sreda u 16:08 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li negde u zemljama EU mogu da cimaju policajci za nehomologovan auspuh? I ako da, da li je samo kazna i teraj dalje ili nesto drugo? Za motor iz SRB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1027 Napisano Sreda u 16:19 (promenjeno) Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan @nikaragva U DE bi te sigurno iskljucili iz saobracaja i naplatili kaznu, za ostale zemlje ne znam Promenio Sreda u 16:20 član rus022 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6125 Napisano Sreda u 16:51 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan I u turskoj ces dobiti kaznu i iskljucenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3459 Napisano Sreda u 16:53 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan U Austriji mislim da cak i tablice skidaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...