Blaza 9536 Napisano Jun 3, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega vozi Kawu gpx 750 iz 87.god. ima neka budža sa šrafom na prednjem desnom amortizeru. Ne zna čemu služi, a ne znam ni ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jun 3, 2022 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan dinama 1 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5919 Napisano Jun 4, 2022 Drug član, 2771 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Blaza je napisao: Kolega vozi Kawu gpx 750 iz 87.god. ima neka budža sa šrafom na prednjem desnom amortizeru. Ne zna čemu služi, a ne znam ni ja... Pa to je jedna od stvari koja ih je odvajala od konkurencije. Kako moze da vozi takav motor bez predznanja? Neka kolega malo googla, naucice bolje jer ce istrazivati, nego da sad neko od nas napise odgovor. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Jun 4, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da je jedna od varijanti anti-dajv sistema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9390 Napisano Jun 4, 2022 Drug član, 1452 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Blaza je napisao: Ne zna čemu služi, a ne znam ni ja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1875 Napisano Jun 5, 2022 Zainteresovan, 737 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki AVDS, Honda TRAC... Da viljuška ne "potone" previše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2634 Napisano Jun 5, 2022 Drug član, 4742 postova Prijavi odgovor kao problematičan Или, какве гуртне вози овај модел?Sent from my SM-N960F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Jun 5, 2022 (promenjeno) Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pločice,samo su diskovi oklopljeni.I da dodam,svi ti motorcikli su pravljeni da traju,a ni dizajn nije za podcenjivanje,i posle toliko godina. Promenio Jun 5, 2022 član gebee&co 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Jun 5, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Krokodilo je napisao: Или, какве гуртне вози овај модел? Sent from my SM-N960F using Tapatalk Imao sam ovaj model. Bio je kao nov ali je menjana radilica pre nego sto sam je uzo. Posle nekog vremena i meni je crkla. I lose je kocio. Zato upravljivost, izgled, zvuk, snaga je nesto sto mi se mnogo svidjalo kod ovog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2634 Napisano Jun 5, 2022 Drug član, 4742 postova Prijavi odgovor kao problematičan Имао сам и 400 и 550 као на слици и 750. 400тка малтретирана за све паре и без проблема, 550 пролупала на радилици исто 3чи летечи, а 750 још се вози без проблема. Једноставно префорсирана кубикажа јер доњи део агрегата је ист као код 400, и греје превише.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5817 Napisano Jun 5, 2022 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Krokodilo said: Или, какве гуртне вози овај модел? Sent from my SM-N960F using Tapatalk Odavno ne videh bolje mesto za regler, ima i prinudno hladjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2634 Napisano Jun 5, 2022 Drug član, 4742 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ево како су дискови решени, разлика измеџу 550 и 400 је у томе што 400 има само један напред а 550 два.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Jun 5, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Znači,pločice.I........šta sam dobio za tačan odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2634 Napisano Jun 5, 2022 Drug član, 4742 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znači,pločice.I........šta sam dobio za tačan odgovor. иSent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 10, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Može neko da mi demistifikuje čemu služe ova creva? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Jun 10, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sa cepom, odusak kutije vazduha, ispusta se eventualna emulzija ako se po hladnom vozi, drugo (krace) preliv goriva, kada otvoris rezervoar ima m8 rupica pored cepa, ako gorivo fljusnes tuda ode ispod motora, trece (dugacko) odusak rezervoara (sprecava vakuum unutar istog). 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Jun 10, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za ta creva sam se i ja pitao, pretpostavljao sam da su neki odušci u pitanju, hvala na postavljenom pitanju i datom odgovoru.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 10, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Sa cepom, odusak kutije vazduha, ispusta se eventualna emulzija ako se po hladnom vozi, drugo (krace) preliv goriva, kada otvoris rezervoar ima m8 rupica pored cepa, ako gorivo fljusnes tuda ode ispod motora, trece (dugacko) odusak rezervoara (sprecava vakuum unutar istog). Hvala puno na informacijama! Ne bih za 3 života saznao šta je šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Jun 10, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa vuckas jedno po jedno i pratis Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Jun 10, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemamo svi "skila", što bi rekli mladi, da kupusamo motore da bi videli gde koje crevo završava, ja sam odustao od promene svećica kad sam video da moram da skidam rezervoar, neka, ide dobro, ne diram :-D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Jun 10, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Gledam ti avatar i pitam se gde je i šta radi umetničko delo sa slike, a relano imam dva pitanja: Jel to beše za CBF 1000 i da li će da pasuje na novu mašinu. Pošto se plašim da je odgovor na oba pitanja ne, izvinjavam se unapred što smaram. Čitajući ovde o RACE auspusima rodila mi se velika želja za istim, ali avaj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Jun 10, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je CBR1000F koju sam vozio 11godina, presao njome 130000km, i dalje je u Kg sa dupliranom kilometrazom. Auspuh je radio nas Robert, komplet grane (prohrom) i karbon top sa duplim zidom. Prodao sam je 2016 godine ako se dobro secam. Kaaakav je to motor, kao voz! Sent from my EML-L09 using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Jun 10, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako je verovati datumu sa slike, izduvi su stigli 2012 godine, pre njih sam bar 5 komada izmenjao na istom motoru. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Jun 10, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Gordak985 je napisao: da bi videli gde koje crevo završava Motocikli kod kojih je predvidjen kiselinski akumulator (sa tecnim elektrolitom) ima jos jedno crevce dole! Pogadjas, odusak akumulatora 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6120 Napisano Jun 10, 2022 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Zakljucak: motor mora da diše 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...