Bratislav 1973 440 Napisano Jul 28, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 409 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Nordkapp je napisao: Šta je normalno je pitanje, do kojog broja si došao, jebo te kako ti samo to uspjeva, meni u ljetna doba kad je roštilj i pivo ti dođe ko"misija nemoguće"... Trenutno imam 91,6kg a imao sam prosle godine 120 kg pocetkom januara. Teretana 4 dana pa 1 dan pauze, kardio vezbe. Ne jedem posle 19:00h, dorucak voce, rucak normalno bez hleba a vecera voce ponekad i nesto slano, nema alkohol (popijem ponekad ali retko bas), limunada i voda od pica. Lako je samo treba volje. Jedem i kolace ali onda pojacam trening isto vazi ako sam pio alkohol. Evo veceras idem s drustvom na klopu( biftek "Kod Mite"-Vidikovac) ali zato sutra pola sata duzi trening i intezivnije vezbanje s vise ponavljanja. A sta je normalno, e to kako za koga meni sad ovako normalno Promenio Jul 28, 2022 član Bratislav 1973 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Jul 28, 2022 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Bratislav 1973 je napisao: Trenutno imam 91,6kg a imao sam prosle godine 120 kg pocetkom januara. Teretana 4 dana pa 1 dan pauze, kardio vezbe. Ne jedem posle 19:00h, dorucak voce, rucak normalno bez hleba a vecera voce ponekad i nesto slano, nema alkohol (popijem ponekad ali retko bas), limunada i voda od pica. Lako je samo treba volje. Jedem i kolace ali onda pojacam trening isto vazi ako sam pio alkohol. Evo veceras idem s drustvom na klopu( biftek "Kod Mite"-Vidikovac) ali zato sutra pola sata duzi trening i intezivnije vezbanje s vise ponavljanja. A sta je normalno, e to kako za koga meni sad ovako normalno E pa svaka ti čast majstore, skidam kapu, ja verovatno ne bi izdržao ovakvo, mada bi rado imao tvojih ovih 91 kg. Kad čitam tvoj redosled nema mesa samo neko voce i eto kao vegetarijanci ili nešto slično. Za trening nema ja vremena pošto radim ko crnac svaki dan od 6.30 do negdje oko 17.00 posle podne pa ako sam dežuran onda nastavim skroz, tako, da možda bi išlo ali težko, samo ako se seks ne broji u trening onda nešto radim. Ali moraču, samo još nemam volje, pa i jelenskog ne mogu nikako ostavit. Još jednom svaka ti čast, ali da ne smetimo ovdje gdje je priča o stromu pa eto neka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Jul 29, 2022 Svrati ponekad, 409 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Nordkapp je napisao: E pa svaka ti čast majstore, skidam kapu, ja verovatno ne bi izdržao ovakvo, mada bi rado imao tvojih ovih 91 kg. Kad čitam tvoj redosled nema mesa samo neko voce i eto kao vegetarijanci ili nešto slično. Za trening nema ja vremena pošto radim ko crnac svaki dan od 6.30 do negdje oko 17.00 posle podne pa ako sam dežuran onda nastavim skroz, tako, da možda bi išlo ali težko, samo ako se seks ne broji u trening onda nešto radim. Ali moraču, samo još nemam volje, pa i jelenskog ne mogu nikako ostavit. Još jednom svaka ti čast, ali da ne smetimo ovdje gdje je priča o stromu pa eto neka. Ima i mesa naravno a nismo zaboravili Stroma, sad i on uziva vise . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Avgust 1, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Momci, samo da lupim save gameVrtimo dalje. I krivo mi što se ove godine nismo organizovali za druženje.. Sent from my M2002J9G using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Avgust 1, 2022 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Opasno me stizes (ova je iz aprila) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Avgust 1, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Opasno me stizes (ova je iz aprila) Čuš stižem... Da ti nije mene ovu sliku bi napravio 2025, ili možda i nikad... Sent from my M2002J9G using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Avgust 2, 2022 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan 20k za koliko vremena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Avgust 2, 2022 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da priupitam tu... Da li je Strom 650 dovoljan za mene i zenu i nesto prtljage ili da odmah kupim 1000? Nije neka razlika u cijeni, ali cujem da je 650 dosta kultiviraniji i mirniji, a i manja potrosnja nije na odmet. Nije mi do snage jer mi je i 650 vjerovatno dovoljno sto se toga tice, nego radi prvenstveno ovjesa pa onda i kocnica i ostalog. Imao sam Versysa 650 i u solo voznji sam mogao na kraj svijeta sa njim, a kad jos i zena sjedne onda se sav nekako uvijao i plesao po cesti. I nemojte sad da pomislite da imam debelu zenu. Ja sam taj koji je debeo kod nas (195cm, 120kg). Njenih 60kg je samo bila kap koja je jadnom Versysu prelila casu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Avgust 2, 2022 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Avgust 2, 2022 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bez problema 650 iskustvo koje imam Strom 650 je odličan za dvoje. Mada, sve zavisi od stila vožnje i od samog vozača. Pojedini bi rekli da je i 1000 malo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Avgust 2, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan 20k za koliko vremena Zeru manje od 10 meseci. Sam se vozi, znaš već sve Sent from my M2002J9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Avgust 2, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dosta "agresivnije" vozim, daleko je to od nekog prženja, ali kad imam suvozač(icu), obično su tu i koferi, ali i kad nisu, dosta je kulturnija vožnja, pa se ti "nedostaci" vešanja ne primete, a slične smo ti i ja građe (meni fali 20centi, al kilaža je tu, nisko težište). Kočnice, da, mogu biti bolje, toga nikad dosta, ali meni posle stare diverzije sa jednim diskom, strom zakiva kako koči, jednostavno sam razvio taj stil ranijeg kočenja i ne primećujem toliko. Moraš se i ti prilagoditi motoru malo. Što se malog tiče, odlična mašina ako imaš korektnu predstavu za šta se koristi. Veliki, da super je za autoput, ima snage i sve kad je natovaren ko mazga, al mali kroz grad vozam često, to ne bi mogao zamisliti na hiljadarci, stani kreni, 40kg više+ uvek kofer pun nekih gluposti. Dovoljno mi je to da mu oprostim "mane"Sent from my M2002J9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Avgust 2, 2022 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, nafetS je napisao: Zeru manje od 10 meseci. Sam se vozi, znaš već sve Sent from my M2002J9G using Tapatalk Šta bi tek bilo da možeš da izađeš iz Srbije i BiH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Avgust 2, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da priupitam tu... Da li je Strom 650 dovoljan za mene i zenu i nesto prtljage ili da odmah kupim 1000? Nije neka razlika u cijeni, ali cujem da je 650 dosta kultiviraniji i mirniji, a i manja potrosnja nije na odmet. Nije mi do snage jer mi je i 650 vjerovatno dovoljno sto se toga tice, nego radi prvenstveno ovjesa pa onda i kocnica i ostalog. Imao sam Versysa 650 i u solo voznji sam mogao na kraj svijeta sa njim, a kad jos i zena sjedne onda se sav nekako uvijao i plesao po cesti. I nemojte sad da pomislite da imam debelu zenu. Ja sam taj koji je debeo kod nas (195cm, 120kg). Njenih 60kg je samo bila kap koja je jadnom Versysu prelila casu 1000 od 2014 i novijiSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Avgust 2, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi tek bilo da možeš da izađeš iz Srbije i BiH Vidim dogodine, pa javim ne znam šta me čeka tamo, živo me interesuje! Sent from my M2002J9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Avgust 2, 2022 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, nafetS je napisao: Vidim dogodine, pa javim ne znam šta me čeka tamo, živo me interesuje! Sent from my M2002J9G using Tapatalk Čitaj u putopisima, a onda doživi i sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Avgust 2, 2022 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, nafetS said: Vidim dogodine, pa javim Ajde ajde, bice to i pre. Kad budem isao negde prosfercovacu te u koferu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Avgust 2, 2022 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, vidakn je napisao: 1000 od 2014 i noviji Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Da, da, definitivno. Ne kupujem vise motor bez ABS-a ni slucajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvic 93 Napisano Avgust 5, 2022 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650, Honda Crf 300l Prijavi odgovor kao problematičan On 8/2/2022 at 10:02 AM, wragg said: Samo da priupitam tu... Da li je Strom 650 dovoljan za mene i zenu Moje misljenje da je i vise nego dovoljan, putovao sam dosta sa zenom, cesto pretovareni i nisam jos nijednom osetio da mi fali snage... Vozio takodje Versysa 650, meni iskreno Strom dosta bolji, upotrebljiviji i kvalitetniji motor. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Avgust 5, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo, jedno strucno pitanje za sve znalce. Sa vremena na vreme, javlja mi se u voznji neko pistanje slicno kao na autu kad se cuje pistanje kaisa ( najslicnije je tom zvuku). E sad, prvo sam mislio da je u pitanju neko strujanje vetra, jer se izgubilo kad sam vratio zadnji amortizer u najnizi polozaj, ali evo vratilo se danas. Pa sam sad posumnjao na lamelice kvacila, jer mi se cini da zvuk dolazi negde iz masine. Da li neko ima neko iskustvo sa tim i da li je moguce da su lamelice pri kraju pa se tako cuju? Nisam uspeo da provalim da li se to javlja u nekoj odredjenoj brzini, jer mi se javljalo prvo na 60km/h, a jutros je culo na 100km/h i da li ima veze sa brojem obrtaja ili veze sa bilo cim? Hvala svima unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Avgust 5, 2022 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko može da razvije. Možda pumpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Avgust 5, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nisam probao, ali nisam primetio da je promenio ubrzanje ili da ima nemirniji rad. Sad cu za par minuta do carsije pa cu da ga probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Avgust 5, 2022 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Nesasavage je napisao: Nisam probao, ali nisam primetio da je promenio ubrzanje ili da ima nemirniji rad. Sad cu za par minuta do carsije pa cu da ga probam Prijatelju radi bih ti bio uz pomoč ali na tehniku ja se ne razumijem baš najbolje ipak mogu ti reći došlo vreme za promeno bika, kao što si mi več rekao. Pa eto malo se šalim, ako ne doznaš, ču pitati mog mehanika pa ti javim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Avgust 5, 2022 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Stromaši, danas je svetski dan piva, pa eto navali narode... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Avgust 5, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sad stvarno nemam pojma u cemu je problem. Kad sam krenuo pocelo je da se cuje na 100, pa sam polako pustao gas i culo se i dalje, pa onda kratka i brza dodavanja i pustanja gasa, opet se cuje sa svakim pustanjem gasa. Pa je prestalo da se cuje i vise nema nikakav zvuk. A uspeo sam zbog gustine saobracaja i radova na putu da ga izvucem na 140,vuce bez ikakvih problema,odrzava brzinu bez problema i nema nikakvog pistanja. Malo me hvata frka jer za dve nedelje idem za Austriju na MotoGP, pa da bar probam da izbegnem neku nemilu situaciju sa majstorima po CRO, SLO ili A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...