bdada 14168 Napisano Decembar 22, 2021 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, zemunac72 je napisao: Ali ljudi moji,neka pokusa neko da mi objasni zasto mi drugu godinu za redom smanjuju po jedan dan duzinu registracije! Greskom sam uradio tehnicki skoro 2 meseca pre isteka reg,odem danas da produzim reg koja vazi do 21.01.2022 i dobijem nalepnicu 20.01.2023 Ako su vam ovakva iskustva onda zaista nemam reci. 1. Tehnicki za produzenje reg. moze samo, jedino i iskljucivo do 30 dana pre isteka reg! Moze i ranije da se obavi tehnicki ALI na sopstveni zahtev i dobijete potvrdu o tehnickoj ispravnosti NIKAKO registracioni list. 2. Sistem sam ispravlja ako se pogresi datum, "skidanje" dana ide kada istekne reg. pa na dan kada registrujete tj uradis polisu upisuje se prethodni dan na nalepnicu. Ako poredis datume na polisi osiguranja i reg. nalepnici - validan je datum sa nalepnice i ako registrujes ponovo pre isteka mora se poklapati nalepnica/nalepnica nikako drugacije. Meni recimo istice reg. 02.01. ako uradim ranije opet ce biti 02.01. ako uradim 03.01. opet ce biti 02.01. jer sam "zakasnio", da se radi 02.01. i da tada registrujem bilo bi 02.01. iako sam prosle god. uradio 03.01. pa mi "skinuli" dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14168 Napisano Decembar 22, 2021 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam, kako god okrenem 02.01. ja k'o Alvirovic, gde god krenuo stize u Predejane. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6183 Napisano Decembar 22, 2021 Drug član, 1781 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @zemunac72 sledeci put registruj 2.1. Ovim tempom ces za 365 godina imati jednu registraciju vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7649 Napisano Decembar 22, 2021 Drug član, 2927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan "Meni recimo istice reg. 02.01. ako uradim ranije opet ce biti 02.01. ako uradim 03.01. opet ce biti 02.01. jer sam "zakasnio", da se radi 02.01. i da tada registrujem bilo bi 02.01. iako sam prosle god. uradio 03.01. pa mi "skinuli" dan."Ja sam motor prvi put registrovao u februaru ali mi nije pasao taj datum bas sto ga ne mogu srediti za teh, pa sam svake godine odgadjao za 15-20 dana. Sada mi je ista registracija 10 aprila cini mi seПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Decembar 22, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bdada je napisao: Ako su vam ovakva iskustva onda zaista nemam reci. 1. Tehnicki za produzenje reg. moze samo, jedino i iskljucivo do 30 dana pre isteka reg! Moze i ranije da se obavi tehnicki ALI na sopstveni zahtev i dobijete potvrdu o tehnickoj ispravnosti NIKAKO registracioni list. Kazu ovako,moze 60 dana ranije. Ja sam ga uradio 57 dana pre isteka reg. Dobio sam papir o tehnickoj ispravnosti i morao sam da zavrsim reg cim je doslo na 30 dana pre isteka,stim da ne prodje vise od 30 dana nakod tehnickog pregleda. Ako mi ne verujete,sutra cu vam slikati staru i novu nalepnicu i polisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14168 Napisano Decembar 22, 2021 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @zemunac72 nema sta da ne verujemo nego su kolege napravile dve radnje koje se drugacije obelezavaju. pre 45 minuta, zemunac72 je napisao: Dobio sam papir o tehnickoj ispravnosti i morao sam da zavrsim reg cim je doslo na 30 dana pre isteka,stim da ne prodje vise od 30 dana nakod tehnickog pregleda U prevodu oni su vanredni preinacili u redovni, nije mi jasno sta su ovim dobili, u slucaju kontrole R.L. se ne moze vezati za ID broj jer se drugacije obelezava u registru, samim tim u tvom dosijeu imas nevazeci RL uz vazecu polisu i uplatnice, mogu opozvati registraciju. Ne znam sta bih rekao, takodje datum na RL se logicno mora poklapati sa datumom u registru a tu je evidentno da je radjen vise od 30 dana pre isteka registracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7690 Napisano Decembar 22, 2021 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan A mozda i moze da se tumaci tako propis 30 dana mozes pred istek mozes da odradis novu registraciju. A tehnicki mozes 30 dana pred registraciju... I tako dodjosmo na dva meseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Decembar 22, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da se javim sa "zavrsenim poslom"... Odradio sam tehnicki danas ("po novom") i prosao bez problema zahvaljujci radniku koji radi tamo (inace bajker), covek sa malo vise razumevanja. Ako nekom treba info koji je TP, neka se javi na PP. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4250 Napisano Decembar 22, 2021 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Jack Sparrow je napisao: Ajd da se javim sa "zavrsenim poslom"... Odradio sam tehnicki danas ("po novom") i prosao bez problema zahvaljujci radniku koji radi tamo (inace bajker), covek sa malo vise razumevanja. Ako nekom treba info koji je TP, neka se javi na PP. Nije zabranjeno da napises koji je TP, a nije na odmet da napišeš koliko si platio. Takođe, u kakvom stanju ti je motocikl sto se tice prepravki i dodatne opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Decembar 22, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Neko od kolega je napisao u ovoj temi da ne navodimo naziv TP koji su liberalniji da slucajno ne bi imali probleme. Skuter nije imao nikakve prepravke sem izduva, cista fabrika, jedino sto sam imao je nosac kofera. Cena 5.000 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21691 Napisano Decembar 23, 2021 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa zasto si prosao zahvaljujuci radniku? Je li merio buku pa si van zakonskih granica?Je li radjeno sta ili kao meni, valjci i slikanje.Hvala.P.s. Doveli su nas do toga da budes zahvalan kada ispravnim vozilom prodjes. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15818 Napisano Decembar 23, 2021 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Recimo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Decembar 23, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Slikanja nije bilo, jer se snimalo.Tehnicki pregled je bio prilicno detaljan(pratio sam preko video nadzora u cekaonici) i da bio je na valjcima...Video sam da su i merili jacinu buke, verovatno je bila u okvirima dozvoljenog, nisam pitao, bitno mi je bilo da prodjem. Hvala radniku, jer se kod nas u Leskovcu svi drze toga da "mora fabrika" i tacka, mogao je i on da uradi isto, ali nije.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4580 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Jack Sparrow je napisao: Slikanja nije bilo, jer se snimalo. Tehnicki pregled je bio prilicno detaljan(pratio sam preko video nadzora u cekaonici) i da bio je na valjcima... Video sam da su i merili jacinu buke, verovatno je bila u okvirima dozvoljenog, nisam pitao, bitno mi je bilo da prodjem. Hvala radniku, jer se kod nas u Leskovcu svi drze toga da "mora fabrika" i tacka, mogao je i on da uradi isto, ali nije. Sent from my iPhone using Tapatalk Da li su ti tražili homologaciju na loncu? Ja imam neku kopiju Leo Vince, ne znam kako ću da prođem dogodine. Sad sam uhvatila zadnji voz pa prošla samo sa fotkanjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Decembar 23, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je onaj broj na topu od presudnog znacaja za prolaz na tehnickomSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Decembar 23, 2021 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, štampar said: У ЛО их је било више од тридесет,нисам чуо да је неко затворио... Drugar iz kluba drži tehnički...pre neku godinu u vezi sa nekim kaznama, od 14 tehničkih, kažnjeno 12. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4580 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Jack Sparrow je napisao: Mislim da je onaj broj na topu od presudnog znacaja za prolaz na tehnickom Sent from my iPhone using Tapatalk Baš to. U najgorem slučaju ću da kupim drugi top, ko će sad i za to da se nervira. Mirna sam do avgusta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21691 Napisano Decembar 23, 2021 Integrisan, 9458 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo idi da ti neko ugravira "e" i neki broj pored, jos malo nekih cifara i slova... Onako, da izgleda znacajno. Mislis da tamo zna neko nesto? (na tehnickom) U vecini slucajeva moras pokazati gde se sta nalazi, otvarati sam plastike da ti ne polome zabice i ostave oziljke kojekude. P.S. Zamoljavam , ljude koje postujem i cije reci vrednujem da se ne nadju slucajno prozvani! Besan sam zbog gluposti, teraju me da skinem fabricki nosac i kofer?!? Mozga bez... A suzanu sam registrovao kod istih sa pravljenim nosacem i koferom na njemu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4580 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, N.F.S. je napisao: Ma samo idi da ti neko ugravira "e" i neki broj pored, jos malo nekih cifara i slova... Onako, da izgleda znacajno. Mislis da tamo zna neko nesto? (na tehnickom) U vecini slucajeva moras pokazati gde se sta nalazi, otvarati sam plastike da ti ne polome zabice i ostave oziljke kojekude. To si se dobro setio, samo ne znam ko bi mogao da mi uradi. Ja sam namenski za tehnički pregled kupila prvu pomoć "Tip A", da ga na kraju ne bi ni pogledali, a jedva sam ga smestila pod suvozačevo sedište. Samo su ga slikali, pogledali broj šasije, dimenzije guma - dođi u 14h po papire. Ali će zato dogodine da bude zanimljivo, pošto su već spremili liniju za motore (u isto vreme sam sa kontrolorima polagala za A). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8447 Napisano Decembar 23, 2021 4_tocka_i_karoserija, 1881 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ovo što @zemunac72 opisuje za skidanje dana se i meni desilo na prošloj registraciji. Nisam ni bio primetio odmah (nisam gledao), već kasnije, kad sam skidao staru nalepnicu, i stavljao novu - stari datum bio 12. jul, novi 11. jul (ili možda 13. i 12. nisam siguran, a mrzi me da sad idem da proverim). I da, tehnički sam uradio 20-tak dana pre isteka registracije. Isto sam se zapitao, i rešio da sledeće godine tražim objašnjenje... @bdada aj potvrdi pls - da li postoji ikakav osnov za ovo skraćivanje za dan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14168 Napisano Decembar 23, 2021 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Datumi na nalepnici se moraju poklapati ako se registruje ranije, polisa se skenira i sistem sam upisuje datum na nalepnicu, moguce je da pogrese pri izradi polise i upisu vreme (kada istekne reg.pa da dobijes odma sa -1 dan) ali opet radnik koji izradjuje nalepnicu nebi smeo tu polisu da prihvati ako je izradjuje pre isteka reg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14168 Napisano Decembar 23, 2021 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kako god ne postoji osnova za skracivanje ako se reg. ranije, samo moze biti greska i zalite se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 23, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Dokle smo došli da nam i dane kradu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14168 Napisano Decembar 23, 2021 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pa lopovima je profesija da kradu, nece poklanjati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5857 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, X8 Vračar said: Dokle smo došli da nam i dane kradu... Sta dane, mladost, detinjstvo oni kradu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...