Jump to content

Moto Zajednica

bdada

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4769
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

3 Pratilaca

O članu bdada

  • Rođendan 19.08.1974.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Šid
  • Motocikl
    Yamaha TDM 3VD

Poslednji posetioci profila

20587 profile views

bdada's Achievements

Ne silazi

Ne silazi (5/6)

12,7k

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav kolega (sreli smo se na jezeru ali sam bio civil) Sve na jezeru su gradjani sami sredili o svom trosku, sada se skuplja za traktor kojim bi odrzavali, malo dalje niz obalu postoji Strumpf selo, prelepo mesto za malu decu. Nije restoran, Dzonova je kuca i kafic za ekipu (koja je uvek velika) clanovi klubova dobro znaju ko je u pitanju. Pozdrav!
  2. Dozivljavam ih ozbiljno k'o cerine Zagu i Filipa Bez licence i 100k u crvenom nema sta javno da ocenjuju.
  3. Kazu menjac zakrci u File papucama a bubble vizir kida bretele.
  4. Mali off, zasto je staza toliki bauk nekima? Na stazi ne peglas hladan motor, ulje nije bajato, nema grube prasine, udarnih rupa ...
  5. Zbog eko normi, nikoga nije briga steti li to agregatu, po meni je to politika "teraj dok ga ne otplatis pa kupi novi"
  6. Za oboreno i dugo je u zakonu definisan izvor svetlosti, sa zarnom niti (halogen) ili gasni izvor (ksenon), za poziciju samo boja tj belo. Nema dalje, kakve crne kombinacije, neka ih uputi na pravilnik o podeli vozila clan 46 i 55.
  7. @shoyyka moze pozicija led jer je definisana samo boja svetla ne i vrsta izvora, sto ce reci da je led ispravnije jer zakon kaze belo.
  8. Prosle godine, odoka 30% manji pritisak na pedalu treba,doduse kada je bas staro. Sada mi zao sto nisam izmerio pre i posle, crno na belo.
  9. @BaneVuk58 ne moze biti vecno zbog razlika u temperaturi, u celjustima vrelo u posudi hladno, znas sta je produkt.
  10. Operes, okacis da se susi...
  11. @Zarkela ovo sto sam napisao su uslovi koje moras ispuniti da bi izvrsio ispitivanje tj atest. Znaci kuka moze nova a moze i polovna, ono sto rade prilikom ispitivanja: Slikaju plocicu. Slikaju dokumentaciju. Slikaju deo koji se pricvrscuje na vozilo da se uporedi sa smernicama. Ispitaju instalaciju. Prilazu izjavu servisa. Mozda je vozilo sa tom kukom i izaslo iz fabrike ali ako su prilikom pregleda na uvozu upisali NE u rubriku za kuku mora atest. Ako je vozilo kupljeno novo kod nas sa ugradjenom kukom tu je potrebno pribaviti racun gde je i kuka upisana, u tom slucaju ne treba atest. Postoje slucajevi gde prilikom pregleda uvezenog polovnjaka kuka nije upisana (amss prednjaci) tu postoji mogucnost da se prepravi uverenje, potrebno je kontaktirati organizaciju koja je vrsila pregled da provere slike, ako postoji trag mora se vratiti original uverenje da se izda novo sa upisanom kukom... Ima raznih slucajeva, potrebno je vise informacija da bi se preciznije odgovorilo.
  12. Treba izjava servisa ali to sam ispises i pecat bilo kog mehanicara, ne mora biti ugradjeno u servisu, bitno je ispratiti smernice.
  13. Moze, kuka mora imati plocicu/nalepnicu, papire skines sa neta, dva lista je dovoljno: oznaka za koji je model i smernice za ugradnju.
  14. @Paljevina zuti je mama, bilo sunce, oblacno, mrak... uvek isto vidis. Jedino na semaforu cudne boje ali gadjas po visini.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja