Zuba87 6721 Napisano Januar 26, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нема ту талента, само лењост. Одлагање обавеза, јер имам "нешто битније" да радим Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10126 Napisano Januar 26, 2022 Ne silazi, 2336 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Zuba87 Svaka ti čast na ovako lepom pisanju, i opisivanju događaja. Uživao sam čitajući tvoj post, i kao laik, mogu reći da bih tvoju (neku) knjigu i pročitao, i preporučio svima, od srca. Bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 26, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на похвали, лагао бих да кажем да ми не прија, али далеко сам од помисли на колумну у новинама, а камоли од књиге. Сматрам да је потребно далеко више образовања, талента и маште, но што имам ја, да би се неко назвао писцем. Какви су великани писали, каква су то дела била, а ја ћу са њима да се мерим? Не, хвала. Знам да има и оних других, нижих облика живота, али се са таквима не бих поредио, нити бих их назвао књижевницима. Још једном, хвала много, его ми је порастао, ако је више могуће уопште, али за писца је потребно бити посебан! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10287 Napisano Januar 26, 2022 Drug član, 1516 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Zuba87 preterana skromnost nije vrlina! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8222 Napisano Januar 26, 2022 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Zuba87 brate,zajebi poštu pod hitno.Pa ti si izvorni talenat,bez zezanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5637 Napisano Januar 26, 2022 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Што мораш бити профи, пиши "рекреативно", волимо ми да читамо. Сетих се приче о "чишћењу гараже" која је била једна од првих тема коју сам прочитао. Невероватно добра прича. Пробах да је нађем али не иде. Ако ко зна тачан назив нека ми пошаље или шибне линк. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Januar 26, 2022 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Boji se Zuba sudbine pisaca na forumu. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9105 Napisano Januar 26, 2022 Drug član, 1918 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, Zubica.. Retko sladak idiot ! Danas mu je rodjendan, pa je zato pod inspiracijom, poslali mu iz pošte drugari sex lutke sto kradu postenom narodu sa Aliexpresa.. Pa se zaigrao.. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4907 Napisano Januar 26, 2022 Drug član, 1501 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan mislis da je neko stiso wi fi na onog but in-u ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9105 Napisano Januar 26, 2022 Drug član, 1918 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Darko Mihajlovic je napisao: mislis da je neko stiso wi fi na onog but in-u ? Rkće i vrti kao mešalica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 27, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Воле колегинице тако, да мало заменимо улоге... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 659 Napisano Januar 27, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha, bravo Zubo, da Bog da ti dale i plavuse i crnke!!! Ovo je izvanredno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Januar 27, 2022 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan @zuba87 Nije loše, nije loše.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Februar 4, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima još neka tema o tehn.pregledu? Ako da, admini da prebace, moliću... Cena redovnog tehničkog pregleda za automobile od 3.070 do 6.020 dinara | Novosadski informativni portal 021 WWW.021.RS Na sednici Vlade Srbije doneta je Odluka o određivanju najniže i najviše cene redovnog godišnjeg tehničkog pregleda vozila. za motore od 2-4 iljade... za moje pare da im tražim da zapravo urade tehnički motora, a ne da samo popišu točkove i upale svetla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 4, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahaaaa ovo je super. Motor manje od 3 autobusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Februar 5, 2022 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Него, гледам нешто ових дана, како је држава „стисла" ове на техн. прегледима и како им је „ужасно" скупа опрема (и све остале кукњаве). Само код мене у крају (што сам у пролазу видео), појавила се три нова техн. прегледа, јбг мука... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Februar 6, 2022 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco!koja je procedura sad oko tehnickog,dali izduv mora biti bas kakav je izasao na motoru iz fabrike,ili moze biti neki aftermarket (Akrep,Yoshimura itd..) sa homogolacijom?na motoru mi je Mra tamni vizir sa homogolacijom dali i to moram da zamenim sa fabrickim vizirom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Februar 6, 2022 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tesko pitanje, kako gde. Ovde u NS gde ja registrujem, na 2 motora sam prosao sa after market izduvima, Ada Race bez gomologacije i Leo Vince sa. Pitao sam ih u vezi toga, samo su mi rekli da ne strci mnogo i prolazi. Opet zavisi od pregleda do pregleda, kolegu u BG vracali sa GS zbog Akrapovica... Najbolje pitaj pre pregleda, da ne skidas ako ne mora 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Februar 6, 2022 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @cvele 1389 ako imas aftermarket izduv sa homologacijom pronadji na netu preko oznake, ako odgovara tvom modelu motocikla odstampaj i cist si 100% Sto se tice vizira pozovi se na clan 72 pravilnika o podeli vozila. @boki.64 dobro je napraviti razliku izmedju ljudi kojima je neki posao zanimanje i onih koji "peru" novac kroz neka zanimanja. Lepo je sto se drzava sada setila da ogranici cenu teh. pregleda, da su na vreme ogranicili cenu opreme ne bi morali sada. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17232 Napisano Februar 6, 2022 (promenjeno) Integrisan, 5089 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, cvele 1389 said: Pozdrav braco!koja je procedura sad oko tehnickog,dali izduv mora biti bas kakav je izasao na motoru iz fabrike,ili moze biti neki aftermarket (Akrep,Yoshimura itd..) sa homogolacijom?na motoru mi je Mra tamni vizir sa homogolacijom dali i to moram da zamenim sa fabrickim vizirom? Ne mora da bude. Sve je do tehnickog. Ide ona vec izrecena, ako ne moze promeni tehnicki. Ja imam i fabricki u rezervi ali na njemu je montiran Scorpion za VFR-a, ali RC 36 -II ne I, iako je to isti kurac... s tim da nisam ni db killer stavio i nista nisu rekli. Ima homologaciju. Vizir je zatamljen, nisu nista rekli. Jedino su skinuli nekakve folije sa fara i stop svetla. Promenio Februar 6, 2022 član Motorcyclist 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Februar 6, 2022 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Imam aftermarket izduv na njemu ali je skracen,tako da nemam nikakvu homogolaciju na njemu...zato me zanimalo dal da trazim fabricki izduv ili da dodam jos nesto para pa da uzmem neki sa poznatim imenom,u svakom slucaju hvala vam momci na informacijama,javljam sta sam uradio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 6, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Тражи, брате, требаће теби бубне опне и након техничког Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Februar 7, 2022 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan @bdadaNemam pojma ko pere pare, a ko ne. Ono sto mi se dopada je povecanje konkurencije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Februar 7, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan On 26.1.2022. at 14:33, gebee&co je napisao: Zuba87 brate,zajebi poštu pod hitno.Pa ti si izvorni talenat,bez zezanja. Moze @Zuba87 da radi i u pekari, sa ovakvom spikom je pojebao vise .ičaka nego mića sa njegovim mercedesom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 7, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мићи бих завидео једино на Нини. Срећом, побегла и њему, као и мени Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...