Jump to content

Moto Zajednica

Zuba87

Članovi
 • Broj tema i poruka

  971
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

2454 Excelent

O članu Zuba87

 • Rank
  Zainteresovan
 • Rođendan 26.01.1987.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Београд
 • Motocikl
  Piaggio X9

Poslednji posetioci profila

1453 profile views
 1. Чу био, овековечио!
 2. Наравно да има разних поткапа, ја сам у свакој радњи у БГ-у купио по једну-две. Највише ми прија памучна из оне радње у Карађорђевој.
 3. Zuba87

  Problemčić

  И нека буде лакши од мене, да не завршите на леђима... Прерано!
 4. Да, а код нас је и ту кретање уз десну ивицу, али се заустављаш уз леву из тих разлога. Опет има логике, само још да се поштује...
 5. Мир у свету не мора, било би досадно, ал' срећу не одбијамо Добродошао!
 6. Шта је онда професионални? Ц4? Панто, имам два питања. Да ли може и зашто не? 1) Како је шака од сусрета са комбијем? 2) Како си прошао у болници? Не знамо се, али ми делујеш као супер човек и само зато питам тако неке личне ствари. Надам се да је све добро (што ми и здрав апетит са слика говори :)).
 7. Zuba87

  Problemčić

  Ууууууу, шта ти рек'оооо!!! То само крв мож' да спере!
 8. Zuba87

  Problemčić

  Аха, Јамаха. Дакле, знамо што се помериш уназад. Када клапне у прву брзину, старци беже у подруме, прозори се поотварају, огласе се сирене за ваздушну опасност, а нећеш ти поскочити у седишту... И даље над пчелицом виси тужба за лажно представљање, то што је жута је само олакшавајућа околност. Забуну верујем да прави то што на форуму имамо колегу ВР46, који се најчешће јавља тамо где Маркез доминира , чекам да њега ослове са "девојчице" @grafigo ти је лепо рекао (не оно са системом качења отетим од танк-торбе ) да би и налепнице са стране помогле, као свакако јефтинија варијанта од прераде седишта. Једино је поштарина скупа! (интерна шала)
 9. Упије зној, мање смрди кацига. Лакше навучеш кацигу преко поткапе, мање трење = чува се кацига. Када се навикнеш, неће ти пасти на памет без ње да возиш. Као бос у цокуле да уђеш.
 10. Не, никако лево. Ми смемо да обиђемо само са леве стране (као и други), а обавеза свих је да возе уз десну ивицу коловозне траке, што људи одмах забораве и јашу линију док је не излижу. У томе им свесрдно помаже наш начин одржавања коловоза и пропале и без поклопца шахте уз десну ивицу.
 11. Zuba87

  Problemčić

  Како, бре, пчелица није Хорнет?! Где у МТ-07 ти видиш назив неког инсекта? Нешто овде не штима. Или ће да мења мотор или да моментално престане да га лажно представља!
 12. Мислиш, између тебе и возила које обилазиш?
 13. Мало сам преправио, зарад лакшег разумевања. Грешиш, дозвољено је. Мотоцикл може обићи возило у оквиру траке, ако тиме не угрожава друге учеснике у саобраћају. Ко је скоро полагао вожњу, имао је то питање, макар у вежбама, ако не и на полагању.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja