Jump to content

Moto Zajednica

Zuba87

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1167
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

3177 Excelent

O članu Zuba87

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 28.04.1872.

Profile Information

 • Pol
  Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

1890 profile views
 1. Врхунска идеја, можда би онда било довољно залиха, јер овако константно оскудевамо док свако само своје дупе гледа. Па када буде стани-пани питају се како нема и зашто морају сами да траже доноре. Усваја се предлог.
 2. Како то мислиш, без компликација? Код Рамадановског млађег? Тешко. Не бива. Да му купим нови, пропала би фабрика, одрекли се тог модела, не би направили ни 1 једини резервни део, а проблеми... Сви гремлини фабрике би на тај конкретан примерак прионули.
 3. Ау, човече... Ово је лоше. Ударило га и у леву руку! Ви'ш да не може да одвоји палац?!
 4. Само полако, сада ионако не могу да читам, немој да журиш!
 5. То је плански, једино су за њега сигурни да неће бити бољи од ровитог ММ.
 6. Zuba87

  ENP

  Нетачно. Не може се мотор поредити са аутомобилом. Ни по загађењу околине, ни по маси возила, ни по носивости (а која утиче на стање путева). На крају крајева, предлажеш да не чинимо никада ништа за себе, јер може бити и горе?! Ок, онда немој тражити већу плату у фирми, јер ти је могу и смањити.
 7. Zuba87

  Honda CBF 1000

  Задњи 'мортизер тестиран, може на крај света, возио мене по туцанику неких 60 на сат, па после по калдрми стотку, да избаци каменчиће из њега... Хладњак се није дао, па смо га растресли чекићем, сада има бољи проток ваздуха.
 8. Ох, велика је разлика и дању, а камоли ноћу. Фар се не види јер се "стопи" са другим фаровима, у истој су висини. Док ово изнад привлачи поглед. Посебно ако помисле да је пандур (јер саобраћајци-пешаци носе оне прслучиће), сигурно више пажње усмеравају на саобраћај, а мање на положај Великог медведа.
 9. Која је ово фора са гумом? Где је ДОТ? Шта означава време производње, осим године? Сликао сам само овај део, јер је једино ту година, нигде другде нема ознаке ни близу ДОТ-а. Исправка: Нашао! Ал' су га уситнили, сунце им... Само на десној страни пише, а ја гледао леву... Није ни чудо да нам једна кривина иде боље од друге, када гума није иста на обе стране!
 10. Туринг сам наручио за 10.820 РСД, сутра треба да стигне. Баки.доо.
 11. Zuba87

  Super SOCO TC

  Биће кроз коју годину то све боље, направиће озбиљнију ствар за ове паре, па ће имати смисла. У целом свету је у повоју та врста возила, тако да ће бити напретка, сигурно. Само тренутно, за мале паре, не може да се нађе нешто вредно пажње. Јер скупо, а добро, и сада имамо.
 12. Добродошао, добар је тај мопед, посебно за те паре ;) Лепо се возао и дечко коме сам ја продао.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja