Jump to content

Moto Zajednica

Zuba87

Članovi
 • Broj tema i poruka

  851
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1672 Excelent

O članu Zuba87

 • Rank
  Zainteresovan
 • Rođendan 26.01.1987.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Београд
 • Motocikl
  Piaggio X9

Poslednji posetioci profila

1079 profile views
 1. Нека види и за Бус- плус! Немој да га превеслају!
 2. Неку са добрим гузовима и лепим лицем, судећи по сликама у ДД
 3. Не блокира се рад царине. Нисам сигуран баш како све то функционише, али царина има шта да ради, не смеју да испаштају. И неки испоручни шалтери са царине раде. Није баш да је закатанчено све.
 4. Zuba87

  TDM Srbija

  Штапићи за уши ми делују као логичан избор?
 5. Ако се испостави да јесте, јебеш Гугл- питај Савана!
 6. Није исто, са папирићем који мења саобраћајну се може возити у Србији. А папирић који добијеш пре уписа категорија не мења возачку, јер ако те зауставе и провере у систему, ти не постојиш. Попићеш казну. Не може се поредити први упис категорије и замена папирне за пластику јер ти и са папирном постојиш у систему.
 7. Исправиће ме већ неко, али потврда НИЈЕ возачка дозвола, тако да се њоме не може служити на тај начин. На потврди чак не пишу ни категорије, па лепо положимо АМ и док не буде готова дозвола терамо аутобус, шта има везе коју категорију смо положили?
 8. Пуцали су на полицију, а пре тога ко зна шта. То је, верујем, довољан разлог (у демократским земљама) да га ухвате живог или мртвог. Боље мртвог.
 9. Неће нико да то каже то, избаци све слободно, не ваља задржавати у себи А ионако креће лошије време, не жури, боље да га средиш како ваља и требује
 10. Добро, зујалицама је свакако много краћи животни век, па не могу да се мере ни са чим. Нисам знао да се толико напрежу мотори на авионима при лету. Мислио сам да су растерећени јер за одржавање висине не треба много снаге...
 11. Немам ништа против ваздушара, али ово баш и није неки аргумент, на већим висинама је нижа температура, нема застоја, не чека Утва да прође Боинг, нема млазни предност у односу на пропелер, двокрилац неће чекати две промене семафора јер се онај испред у једнокрилцу загледао у телефон, па да овај мора у месту да ради или да се креће два на сат док изађе из гужве... Нису им исти услови и верујем да су поузданији, али када се расхлађују, а без расхлађивања, питање је...
 12. Хеј! Ако је човек рекао да ће завршити путпис(е) за коју недељу, завршиће! Нема потребе да га подсећате на сваких годину дана!
 13. Ма јок, не плашим се заустављања, има на форуму мој снимак како елегантно сјашем ако помислим да неће сам да се заустави Више ме је бринуло да не искривим фелну, чуо сам да су скупе за поправку
 14. Неее, нисам смео, да сам обрнуо круг, ја бих пишнуо!
 15. Реално, ја сам помогао више него ико! Док сам био ту, палио је као мина, није замуцкивао на леру, није цурела виљушка и, најбитније, није хучала трећа брзина! Ако је неко заинтересован, исцелитељску моћ ћу радо користити на вашим мотоциклима, уз скромну новчану надокнаду, гаранција 12 часова!
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja