Jump to content

Moto Zajednica

Zuba87

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1291
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

3974 Excelent

O članu Zuba87

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 04/28/1872

Profile Information

 • Pol
  Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

2206 profile views
 1. Ево га снимак, имајте на уму да сам га са картице качио на нет, па га онда слао преко вибера, а онда морао да га пустим на телефону и снимам екран док иде и тек онда га опет качим на нет, да бих имао линк да вам дам Све то смањује квалитет, тако да је бар мало бољи од овога који видите:
 2. Имам Чика Аракис ми је турио под реп... Камеру, перверзњаци! Реп мотора, перверзњаци! Цццц, не може човек од њих озбиљан разговор да води... Елем, предња је боља, задња лошија, снимају у круг, при већем потресу мотоцикла (паду), камера закључава снимак да се не обрише. Оно што ми се не свиђа јесте што не могу да подесим камеру да ми прави снимке на секунде/минуте, него их сече по величини и онда снимак 18 на предњој камери и снимак 18 на задњој нису снимци истог дела пута. Него га јури, тражи где је, некада и не нађем. Позитивно је
 3. Такође, не можеш кривично одговарати за пружену прву помоћ. Бар код нас. То ти на сваком курсу напомену више пута.
 4. Замисли да се не паметује, него први који приђе помогне?
 5. Бож' сачувај, само као да нису помогли унесрећеном, а обавезни су.
 6. На страну саосећање, чињеница да треба бити човек, ово је и противзаконито... Ајде она, женско, плаши се, на крају крајева, путник је у возилу, али таксисту никако не разумем Схватам да се извлаче деца богаташа и разне мудоње, али да обичан свет не помогне људима и не буде кажњен... Не могу да прихватим као нормално.
 7. Јеси луд? Да дам Шерпа-Зеку за тај полупроизвод?
 8. Чекај, ово кошта 6 'иљада? После се питате што Африка из' 88. вреди 3200? Ено, имате путопис, у Словенију овакво тандркало не мож' д'уђе!
 9. Бог ти помогао. Добродошао?
 10. Почивај у миру, Лаки...
 11. Па тај неће нигде, чак и да се преврне комби!
 12. По чему се то разликује од Хонде у ГП? Да нема ММ, могли би да сањају 7. место, пошто осмо још и понекад извуче Така.
 13. То је коректна понуда, хвала.
 14. Ок, који мотор је у питању и које годиште? Такође, шта све укључује то осигурање? Постоји више фактора који утичу на износ.
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja