Jump to content

Moto Zajednica

Zuba87

Članovi
 • Broj tema i poruka

  878
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1861 Excelent

O članu Zuba87

 • Rank
  Zainteresovan
 • Rođendan 26.01.1987.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Београд
 • Motocikl
  Piaggio X9

Poslednji posetioci profila

1171 profile views
 1. Навукао си ме да трчим у вц, на пребројавање!
 2. Има разлог, измишљен је пре бежичног преноса Не спорим ни у једном тренутку да то све није здраво. А ово сам рекао да узмете одмах бежичне јер ове сметају много, Аца @Astral је после сат времена ношења почупао све и одустао од комуникације.
 3. Потпуно сам сагласан, али у таквом свету живимо и ту нема помоћи. Ако ја пређем на жице, хоће ли престати развој 5Г и вратити мобилну телефонију на 2Г? Ако носим жице, хоће ли остатак људи у аутобусу или згради престати да ме зрачи својом технологијом? Не може се мимо света.
 4. Са 90 на сат ударио нос и браду. Има ли штете на асфалту, да зовемо Београд пут, да крпи рупу?
 5. Немојте узимати те са кабловима. На превише ствари пазимо возећи мотор, не треба нам још и то. Имате коју страницу иза бежични који сам купио и показао се сасвим ок. Не прекида, нити се лоше чује.
 6. Постоје два модела по којима поштар дужи мопед. Један је рекао Скајранер, мопед је Поштин, све је на њима, дају уље (не знам како и колико) и дају картицу за гориво лимитирану на 12 или 18 литара месечно. А други модел је оно што сам већ говорио, да се возило одмах препише на поштара, фирма даје неку сићу (било је раније 2500 РСД, сада не знам), а одржавање и све је твоје. Они који имају краће реона су ту добри, они који имају баш дугачке су у проблему, додају од својих пара. П. С. Кажу да ће у априлу бити нови тендер расписан, за набавку неког баш великог броја мопеда...
 7. Економичан комби
 8. Питао је да ли се краде (де-кра) бензин (зин-бе).
 9. Није, сипа се од плате Фирма даје (инфо од пре пар година, сада не знам) 2500 РСД месечно, а за те паре ти одржаваш и точиш. Једино што можеш да га тераш кући.
 10. Можда пишнуо од среће када је чуо да иде код правог мајстора?
 11. Ех, тај не сервисира код Аде, може да се опусти и да приушти себи да га виде са Стромашима
 12. Ох, знаш ти добро како се чују раштеловани. Непознаница је како се чује наштеловано
 13. Хоћеш, ако будеш био на 70% предавања и обратиш пажњу на то што причају. Није нуклеарна физика, али се треба подсетити неких ствари из школице.
 14. Њима је свеједно, али теби није. То кошта нешто, излазак на полагање око 2000, сама обука исто тако нешто 1000-2000. У интересу ти је да из прве положиш
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja