makikt 3181 Napisano Septembar 8, 2023 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Ubaciste mi crva sa ovim lepim snimkom Moračkih planina pa sam morala eto i ja provozati sve sa feleričnim stopalom kome sam nedavno obnovila povredu . Ne mogu da hodam al mogu pomalo da vozim. Sve je dobro dok ne padnem Uglavnom krst je na svom mestu kao što rekoste, a i svi vrhovi redom kako sam ih poslednji put pre dve godine ostavila A i Kapetanovo jezero je bilo začuđujuće mirno, bez gužve, kakvo je bilo ranije, pre postavljanja asfalta. Tamo peške jednom treba da se popnem ( Kapa Moračka) Gleda Beta dole, zna niz kakav strmek treba da siđe i pita se šta joj je to trebalo ( u Velje Duboko ) Pa kako čovek da odoli i sedi kući dok noga ne prođe kad je sve tako lepo 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Septembar 8, 2023 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @makikt svaka cast na akciji! I kakav je bio spust u V.D. ? Trebalo bi da je sad relativno lako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Septembar 8, 2023 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, DjordjeMijailovic said: @makikt svaka cast na akciji! I kakav je bio spust u V.D. ? Trebalo bi da je sad relativno lako. Već treći put se spuštam u V.D. od kad su ga popravljali, sada prvi put sama. Ali još se nisam pela Sve je bilo ok mada meni spust nije lagan. Sve vreme moram biti 100% skoncentrisana inače bi moglo biti belaja Ali siđoh sa glavom na ramenima. Doduše sve prvom , al siđoh Jeste put popravljan ali ipak ima tu i tamo mesta sa krupnim rastresitim kamenom, što u kombinaciji sa nagibom komplikuje stvari. Za sve ovo vreme od kad vozim gore dole na relaciji V.D. - Kapetanovo jezero ( od 2021.), sada prvi put još nisam ni probala da izađem gore. A izlazila sam recimo i sa klx-om ranije. Hoću reći put jeste popravljen i daleko bolji nego posle zime ali nije idealan ni sasvim lagan, bar meni . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Septembar 15, 2023 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Meni nekako lakse uzbrdo nego nizbrdo kad je tako rastresito. Bar mogu da stanem kad pozelim (a i kad ne pozelim) Sve u svemu, drago mi je ako smo te malo inspirisali na voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palja 96 Napisano Septembar 19, 2023 U prolazu, 84 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 9/8/2023 at 6:27 PM, srbac said: Juče smo vozili TET Mladenovac -Divčibare. Ovo mi je treći put, put je užasan, tako da me neće više videti. Definitivno nije više za teže motore. Krupan kamen samo tako.... Има пар криминалнијих успона, али ван тога она златна брда на Дивчи сиду лече... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Septembar 19, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Krupan soder pod tockove krca,moja mala oce da se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Septembar 19, 2023 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bojan82 said: Krupan soder pod tockove krca,moja mala oce da se Po Maljenu jurca? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Septembar 20, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, DjordjeMijailovic je napisao: Po Maljenu jurca? vodiš Maxxa na Maljen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Septembar 20, 2023 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jedino vezanog, inace neće da ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Septembar 24, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Kakve fotografije…raj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2378 Napisano Octobar 8, 2023 (promenjeno) Andragog, 4955 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, krug oko Zaovinskog jezera na TET ruti da li je sve asfalt? Promenio Octobar 8, 2023 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Octobar 9, 2023 (promenjeno) Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ruta vodi malo sire od onog standardnog asfaltnog kruga i nije sve asfalt. Par km posle brane se silazi sa asfalta. Koliko se secam uglavnom je bio u pitanju cvrst nabijen tucanik pre godinu dana. Ovako to optilike izgleda: https://youtu.be/affnY5qPmPI?t=216 . Tu gde sam na snimku skrenuo na kratko u sumu nije track. Promenio Octobar 9, 2023 član DjordjeMijailovic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2378 Napisano Octobar 9, 2023 Andragog, 4955 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, odgledao sam sve tvoje vožnje i lajkovao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Octobar 9, 2023 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! I da, samo da znas, ima delova koji su malo grublji bili i to je neka kraca deonica prema mokroj gori. Labav krupniji tucanik. To nije bas kod Zaovinskog ali vredi znati ako resis da vozis i ostatak TET-a na Tari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4377 Napisano Octobar 9, 2023 Advanced Member, 1960 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Da, prečica kojom se od Zaovinskog jezera spaja sa regularnim makadamskim putem Tara-Mokra gora jeste malko konkretnija. Koliko se sećam ima baš strmih deonica (u pravcu od jezera bi bile uzbrdice) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16873 Napisano Octobar 11, 2023 Integrisan, 8294 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je onako (odličan termin, bravo!) konkretnije parče. Lepa deonica, kad je mokro i baš konkretna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Jun 26 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001) Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo zvanična stranica za TET na forumu? Vozi li TET iko ove godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Jun 26 (promenjeno) Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko znam, jeste A voze se nekad neke deonice. Uglavnom kao deo neke druge voznje. Promenio Jun 26 član maxx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2378 Napisano Jul 22 Andragog, 4955 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija sa trasom TET Romania, na sajtu je nema više? Zna li neko nešto o tome ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4377 Napisano Jul 22 Advanced Member, 1960 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ruta od starta nikada nije ažurirana. U međuvremenu su počeli da kontrolišu prolaz kroz nacionalne parkove (pišu se kazne koje uopšte nisu male). Pretpostavljam da je zbog toga sklonjena, dok se ne napravi nova verzija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1223 Napisano Jul 23 (promenjeno) Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Dok čekam Šreka (Sherco) da dođe, planiram prvu TET sekciju za oprobati se. Išao bih Ibarskom do Ljiga, i kod Štavice uključio se na TET rutu. Vozio do puta Mionica Divčibare, i onda natrag redovnim asfaltom. Da li je ovaj potez bezbedan za laganu vožnju i prohodan? Čitam neke prethodne objave, nisam siguran da je jednostavno. Promenio Jul 23 član maza1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 23 (promenjeno) Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @maza1 To je verovatno i najtezi deo TETa. Ne bih preporucio za prvi put ako nisi ljubitelj kamena. Ima deonica koje nisu ni malo naivne. U pitanju je labav krupan kamen na nagibu na potezu od Rajca (Ljiga) do Divcibara. Promenio Jul 23 član DjordjeMijailovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2378 Napisano Jul 23 Andragog, 4955 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Težak jeste, ali je i najlepši !! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Jul 23 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, srbac said: Kakva je situacija sa trasom TET Romania, na sajtu je nema više? Zna li neko nešto o tome ! Prošle.nedelje smo vozili TET Rumuniju, baš tad su je otprilike i skinuli sa sajta. Dosta delova tracka prolazi putevima gde je zabranjen prolaz motornim vozilima i ljudi su se masovno žalili na FB TET grupi, zato su je na kraju skinuli sa sajta dok se ne ažurira. Još jedan problem je što ima dosta vezanih asfaltnih deonica, čini mi se da više ima asfalta nego terena na ruti, tako da verujem da ima prostora da se track mnogo bolje odradi nego što je to bio slučaj do sad. Mi smo jedan zabranjen deo odvezli na rizik (morali bi mnogo da se vraćamo da bi ga zaobišli), a neke smo zaobišli alternativnim rutama. Rumunija je stvarno fenomenalna za enduro, na nekim delovima i prilično zahtevna, ali svakako vredi da se odveze. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5264 Napisano Jul 23 (promenjeno) Drug član, 1872 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, aj pošto je tema aktivna, da potražim pomoć ovde, mada možda ću i da otvorim posebnu temu. Planiramo nas dvojica da vrlo uskoro krenemo u vožnju Albanijom, sa dosta, tj. što je moguće više off road-a, odnosno TET deonica. Na raspolaganju imamo samo 4 dana u Al, i po dan za tranzit do Plava, kao polazne tačke, i nazad do Niša odakle god. Kamp opremu nećemo nositi. Dosta smo iskusni u vožnji i dovoljno za mehaniku, ali smo slabi sa planiranjem ruta, zato mi i treba pomoć. Detaljno proučavam legendarni @Gliga putopis, ali naravno ne možemo da ga pratimo u korak. Poenta je da maksimalno iskoristimo ta 4 dana za vožnju. Da li ima ovde ljudi pored Glige koji su vozili to i mogli bi da podele neke predloge ? Možda @Alp (čini mi se da sam video da ti je AL bila u planu u nekom trenutku) ili @aca-pn ? A konkretno pitanje za ovu temu - šta zapravo predstavlja sekcija u TET ruti ? Ja sam mislio da je to deo rute koji se preporučuje da se prođe u jednom danu, ali sada vidim da TET Albanija ima samo dve sekcije od po ~400km, i kapiram da moja pretpostavka nije bila dobra. Gde mogu da nađem malo detaljnije informacije o TETu kroz zemlju, konkretno - koliko dana se preporučuje da traje, i neku preporuku kako planirati rutu po danima ? Promenio Jul 23 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...