Milomir83 65 Napisano Utorak u 15:43 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Kratku posetu Barseloni sam iskoristio da bar sednem na novu Forzu 750. Razmatram ovaj moped kao svoj sledeci, pa sam zeleo da sednem da tako na neki nacim proverim da li cu moci da se spakujem, visok sam 190cm. Utisak je da to to sto se tice dimenzija, a ne mogu ni celim stopalom da zgazim na pod. I na ovoj novoj celo stopalo ne moze da stane na gaziste, mada su i ove patike koje sam nosio sire u odnosu na neke standardne. Inace, tamo je garancija 5 godina, imaju mislim sve nove modele u salonu, nudili su mi i da provozam, ali nemam A. U nastavku su fotke. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5178 Napisano Utorak u 16:43 Drug član, 3830 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Najbitnije je kako se ti osećaš svakako, ali ovako sa slika.., meni se čini da ti ne odgovara gabaritima. A i greota, toliko para za taj minimum komfora... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4138 Napisano Utorak u 16:52 Drug član, 932 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Meni deluje ovo realno ok - čovek nije samo visok, već ga i "ima" zapreminski Ne znam gde može bolje da se smesti na novo vozilo, a da nije neki ADV motor... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1102 Napisano Utorak u 16:55 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, izgledas kao ja na mojoj Integri. To ti je prokletstvo nas velikih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5178 Napisano Utorak u 16:55 Drug član, 3830 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima više mesta na BMW C400 GT/Voge SR4 max, u A2 klasi, ili Kymco AK, ako prelazi na A kategoriju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1102 Napisano Utorak u 17:00 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ili C650GT ako ne mora biti nov. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4138 Napisano Utorak u 17:01 Drug član, 932 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prva dva nisu za poređenje sa Forzom, a ni treći baš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5178 Napisano Utorak u 17:04 Drug član, 3830 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Poredimo gabarite. Džaba i da je Forza najbolja na svetu, ako ne paše. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 65 Napisano Utorak u 17:14 (promenjeno) U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na iskazanom misljenju i savetima, realno dosta znaci. Citao sam bas temu o Integri i vidim da su se ljudi zalili da nogama udaraju o plastiku. Vodeci se time na to sam prvo obratio paznju, izmedju kolena i plastike ima bar 10 cm lufta. To me je recimo na Bevu koji trenutno vozim unistilo, nakon 1,5 voznje po Ibarskoj nisam osecao kolena. Meni je uzivo to skroz korektno izgledalo, na ovim fotkama deluje dosta manje motorce ispod mene. A da mesine i masti ima, ima, trenutno 105 kg. Forzu razmatram jer bih voleo da se povremeno vozim van grada, koliko ce to biti realno videcemo, a necu da se odreknem skutera, vozim ga manje vise svaki dan. Da znam da ce te vangradske i duze voznje biti vise od 5 puta godisnje sigurno bih razmatrao motor. @Vandrokaš je svojim upisima prilicno uticao na izbor:). Naravno, moracu pre bilo kakve kupovine da bar jos jednom sednem, idealno i da provozam motor. Promenio Utorak u 17:16 član Milomir83 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5178 Napisano Utorak u 18:27 Drug član, 3830 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mali off. Kupio ti ja tako Scarabeo 200ie, noge mi ne udaraju, ja hepi. Ali mi neudoban, tvrd, grčim se, korman nije gde treba da bude... Al šta je tu je. I parkiravam se u gradu jednom prilikom, i sretnem bivšu devojku iz mladosti. Još fino izgleda... gde si šta si, koliko komada dece, pitamo se mi tako, i dok odlazi, okrenu se ona i reče - da kupiš veći motor, ovaj ti malo smešno deluje. Tih bokte, nisam nešto iskompleksiran i sujetan, bar tako volim da mislim, al me to baš nešto opaki žacnulo, moram priznati Brzo sam ga zamenio nakon toga 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1537 Napisano Utorak u 18:39 Drug član, 432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Eh žene, a na kraju završe kod Dragčeta na tomosu i ne žale se. Kolega obavezno probaj da zaokreneš korman u stranu do kraja i ako udara u kolena bez pomeranja nogu nije baš najsrećniji izbor. Jeste da tu situaciju možda nikad nećeš doživeti u saobraćaju, ali nek ti bude neki reper za položaj u odnosu na tvoje gabarite. Na BMW C400 bi se smestio odlično. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3279 Napisano Utorak u 18:42 Drug član, 1897 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh mu da kupi motor i postane covek od njega 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1102 Napisano Utorak u 18:49 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Integra 700 je imala malo mjesta ispred koljena. Na 750 su to popravili i napravili, cini mi se 8cm dodatnog prostora za koljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 65 Napisano Utorak u 19:36 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg ah te zene, niti sa njima niti bez njih:) @vucko23 hvala na odlicnom savetu, imao sam to nama umu, glupan zurio bez potrebe i tu vrlo prostu stvar nisam uradio dok sam bio u salonu. Sada otisao bas da proverim na Bevu, ne da korman udara u koleno, nego u butinu:) @RankoBg87 od kada si se odlucio za bocne kofere, dakle tri komada, postajes sve netolerantniji na razlicitosti, a imam utisak da ti se sve vise svidja bmw 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3279 Napisano Utorak u 19:44 Drug član, 1897 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Svidja se meni svasta na dve noge pa ne ide to bas tako Treba videti i taj bmw skuter, kad je mogao Giga sa 150 kg i dva metra da vozi vala mozes i ti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marksmann 15 Napisano Utorak u 20:40 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1, Honda Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja narucih kod nas novu Forzu, kazu stize u aprilu, jos uvek se ne zna cena. Nisam posteno izvozao ni ovu sada koju imam, ali mi se iskreno vise dopada ova crna boja (nije bila na stanju kad sam ja kupovao moju), a i tempomat ce mi puno znaciti jer cesto izlazim van grada. Ako ima zainteresovanih, "stara" plava Forza sa 2500km je na prodaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 65 Napisano Utorak u 20:55 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan @marksmann zvao sam Deltu prosle nedelje, pitao kada ce cenovnik za 25 biti objavljen, odgovor je bio sta me interesuje. Reko' forza750 i x-adv. Momak rece forza 12190, a x 14000, dostupno od maja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1103 Napisano Utorak u 21:16 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ala dižu cene ... Ajde još jednom da prenesem svoje utiske. BMW C400 GT odličan motor. Skoro nijedna zamerka. Ali realno, Forza 750 je 2 puta ozbiljniji motor. U svemu. Ko želi i malo da putuje, apsolutno ne bi trebao ni malo da razmišlja. Put podrazumeva više bagaža, a nadam se i saputnika. Nema dileme ni malo. Forzi (još uvek aktuelnoj), po meni, fale senzori pritiska u gumama, tempomat i lagana mogućnost dogradnje dodatnih svetala. Sve ostalo, preporuka! I da iskoristim post ... prodajem sva 3 kofera, sa nosačem naravno, i unutrašnjim torbama za bočne kofere. Sve originalno Honda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2945 Napisano Utorak u 21:17 (promenjeno) Drug član, 1242 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan C400gt ili c650gt.Sa c400 mozeš i na Alpe i nazad a i po gradu.Ja kad obrnem krug na njega se vraćam 101% ukoliko se nesto slicno a bolje ne pojavi. Za visokog i krupnog čoveka koji pretezno vozi grad a želi ponekad da izvoza dugačku turu, udobno i da nije smešan na njemu..bolje ne postoji. Znam da te povuče na forzi 750 cc i malo bolje vesanje ..ali na kraju dana razlika u realnom koriscenju je realno mala(krajnja brzina,ubrzanje..)i to je ipak skuter , nisi bliže motoru.. Sa dvoje na njemu ces biti nesto sporiji ali ce suvozacu biti udobnije na c400gt. Promenio Utorak u 21:18 član Džim Džarmuš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marksmann 15 Napisano Utorak u 21:19 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1, Honda Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Vandrokaš said: Ala dižu cene ... Ajde još jednom da prenesem svoje utiske. BMW C400 GT odličan motor. Skoro nijedna zamerka. Ali realno, Forza 750 je 2 puta ozbiljniji motor. U svemu. Ko želi i malo da putuje, apsolutno ne bi trebao ni malo da razmišlja. Put podrazumeva više bagaža, a nadam se i saputnika. Nema dileme ni malo. Forzi (još uvek aktuelnoj), po meni, fale senzori pritiska u gumama, tempomat i lagana mogućnost dogradnje dodatnih svetala. Sve ostalo, preporuka! I da iskoristim post ... prodajem sva 3 kofera, sa nosačem naravno, i unutrašnjim torbama za bočne kofere. Sve originalno Honda. Da uklopimo moju Forzu i tvoje kofere za prodaju Inace ja ne mogu da docekam da preuzmem novu, hvala kolegi @Milomir83 ali to je otprilike ono sto sam i ocekivao. Realno je jako skup za "skuter", ali ko gleda siru sliku, da tipa sa tri kofera mozes poprilicno daleko, udobno i brzo da doguras, negde se i isplati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 65 Napisano Utorak u 21:32 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jednom na sugestijama i iskustvima, sve je dragoceno i pomaze oko odluke, bar meni koji nema nekog iskustva. Iako sam neiskusan vozac na dva tocka, svestan sam da ovakvom potencijalnom kupovinom necu biti blize motoru, prosto stvar je racionalnosti u tom nekom delu, imas skuter koji moze par puta godisnje da se vozi na neko duze putovanje, kako je kolega @Vandrokaš napisao iznad, a posebno u jednoj od NC tema. Sa druge strane, potpuno iracionalno jer Beverly zavrsava 80-90% mojih potreba:). Druga iracionalnost je izgled, mnogo mi se dopada kako izgleda ova nova Forza. Sto se tice cena, nema na cemu @marksmann. Za CG se vec objavlju cene, tamo je tek seca, mislim da je Forza 13k, x 14.500, tako da moze da bude i gore:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2945 Napisano Utorak u 21:46 Drug član, 1242 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Dok god ti je kriterijum da ti "zaigra srce " kad ga vidiš daleko iznad ostalih..kupuj taj koji ti ispunjava najviši kriterijum. Meni se sve više ujednačavaju kriterijumi,dosta sam skutera promenio. Recimo su mi sad udobnost na duzim putovanjima , svetla po noći,niža registracija,kod skutera trenutno najvažniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5178 Napisano Utorak u 21:47 Drug član, 3830 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, marksmann je napisao: Relno je jako skup za "skuter", ali ko gleda siru sliku, da tipa sa tri kofera mozes poprilicno daleko, udobno i brzo da doguras, negde se i isplati. Kako se isplati, za 2.500km? Jeftinije ti je da ideš taksijem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2945 Napisano Utorak u 21:55 (promenjeno) Drug član, 1242 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Džim Džarmuš je napisao: Dok god ti je kriterijum da ti "zaigra srce " kad ga vidiš daleko iznad ostalih..kupuj taj koji ti ispunjava najviši kriterijum. Meni se sve više ujednačavaju kriterijumi,dosta sam skutera promenio. Recimo su mi sad udobnost na duzim putovanjima , svetla po noći,niža registracija,kod skutera trenutno najvažniji. Realno racio je da ,ti ne možeš svoj iracionalni nagon da osvestiš i pobediš nekim racionalnim činjenicama,poput zavrsava mi manja kubikaža isto,bespotreban trošak.. Zato i jeste iracionalan nagon vođen impulsivnom željom a zbog estetike koja nema praktičnu primenu. Moraš da konzumiraš tu estetiku da bi je prevazišao...a usput da steknes i iskustvo da jaci skuter na papiru u realnoj upotrebi ,pokaze to ,tek tu i tamo. Tako da samo napred ,kupuj ,osvešćuj iracionalno i uživaj. Promenio Utorak u 22:08 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 65 Napisano Utorak u 22:06 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan @Džim Džarmuš lepo sublimirano nema sta da se doda ili oduzme. Ako me ovo bude drzalo, mislim da ce to biti neko kretanje kako si opisao. Morace da se istera, oseti, potrosi to iracionalno da bi se verovatno covek vratio na neki pocetak kruga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...