MilosSani 167 Napisano Maj 24 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i ova varijanta da se uzme: Just a moment... MOTOBIKESHOP.RS Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 274 Napisano Maj 25 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ex Beverly 300 ie, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima, ali ne rade isto posao, koliko sam razumeo i zapamtio. I sa ovim sto sam ja ugradio bude prskanja, nije idealno sto se toga tice. Ono sto je bitno, stiti i zadnji amortizer u odredjenoj meri, a amortizer nije jeftin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 274 Napisano Petak u 12:57 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ex Beverly 300 ie, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista ne pise u ovoj temi, a nije da samo ja teram ovaj moped:). Danas uradio redovan servis u Stojanov doo u NS. Cena 21.500 i neki rsd. Pa hajde da napisem koju rec nakon malo vise od godinu dana druzenja sa Forzom. Za ovo vreme Forza je presla nekih 9.500 km. Vise od dve trecine je vozeno van grada, zbog cega sam i kupio ovaj skuter. Bilo bi i vise, da mi jul i dobar deo avgusta nisu bili zauzeti razno raznim stvarima. Vozao sam se po Srbiji, jos jednom sam isao do Trebinja i bio na moru u HN. Od HN do BG sam se vozio u jednom danu. Ne bih se ponavljao oko ranijih utisaka, to je to sto se tice neke udobnosti, funkcionalnosti ovog skutera. @RankoBg87 me ubedio da vise koristim sport mod, poslusao i sada uzivam vise na otvorenom putu:). Po gradu vise trosi i to dosta vise, nekada zna da predje i 5. Ranije su kolege pominjale toplotu i moram da kazem da zna da bude kao ringla. Vozio sam po gradu, otvoren put u moto odeci, bez moto odece na 40+ i realno se bas oseti oko donjeg dela nogu, ispod sedista. Medjutim, meni licno to nesto posebno ne smeta, valjda razlicito reagujemo na toplotu. Sve u svemu ja sam zadovoljan, vozi se onako kako sam zamislio. Nadam se da je ovo poslednji servis kod ovlascenog distributera i da ce sledeci biti kod Dareta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...