Mr_Wolf 3123 Napisano Januar 24 Drug član, 1034 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Negde između 99 i cene sa oglasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1581 Napisano Januar 24 Zainteresovan, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Плаћам дупло од набавне цене па колико год она била! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suarez 0 Napisano pre 15 sati (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam GoPro Hero 8 kamericu i LS2 Vector II kacigu. Jel ima neko preporuku koji drzac za kamericu da kupim? Po sredini imam otvore za ventilaciju, pa ne bih uzimao neki drzac koji bi zatvorio te otvore. Promenio pre 15 sati član suarez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6587 Napisano pre 15 sati Drug član, 3007 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instagram.com/genevafly3d?igsh=MTdjZWR6dzFjNDk1OQ== 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8742 Napisano pre 8 sati Drug član, 601 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 1. 2026. at 5:26, Abi je napisao: Ovo i mene interesuje. Btw videh neke snimke i jako su mi se svideli sa Insta360 Ace Pro 2, jel je ima neko, zadovoljan? imam ja i ekstra je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...