Pablo 2755 Napisano Decembar 4, 2023 Vlasnik sajta, 5502 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Momci, ako počne gumica da radi, može i vas "slučajno" obriše. Bolje pripazite na ponašanje. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26202 Napisano Decembar 4, 2023 Integrisan, 10661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Aj pauza do sutra ljudovi.Energija da se preusmeri u kicenje kuce i pretrazivanje gadzeta za motor!Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26202 Napisano Decembar 4, 2023 Integrisan, 10661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ulete Pablo izmedju..Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12516 Napisano Decembar 4, 2023 Ne silazi, 2949 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hm,sta se dogodilo?Vasa ima dijalog,Paljevina nema?Nesto je obrisano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4110 Napisano Decembar 4, 2023 Malinar u pokusaju, 1836 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Pedja1971 said: Јој људи, мене срамота да глумим главобољу и вратобољу... Да отварам боловање, нећу... Боли, боли јбг, али жива глава, ништа поломљено, мотор је цео, да не малеришем ни себе ни друге... Нека осигурање среди машину, ја сам већ сређен (сређују ме и жена и деца за све паре, више ништа ни на слово "м" не смем да поменем, а камоли мотор...). Ni ja nikada nisam hteo da foliram, sujeveran sam i smatram da tako čovek navlači sebi bolest, maler i bedu na vrat. Tudje mi ne treba, za svoje se borim... 3 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3200 Napisano Decembar 4, 2023 Drug član, 1038 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Da se ja pitam, ja bi' proterao ovuda 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10589 Napisano Decembar 4, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3321 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Udari me pijana budala Dasterom pre 2 sata na 500m od kuće, 100% kriv. Bila policija. Kaže lik nije me video. Kaže mu policajac da je imao sreće što nije udario mali auto, možda bi bilo mrtvih. Daster nije u voznom stanju, sve mu curi. Ja Navaru dovezao, ali i meni nešto curi, možda tečnost za šoferku ili negde hladnjak. Sutra kreće igranka sa procenom... Kaže lik da ne zovem policiju, pijan je. Da plati. Pitam ga da li ima 2.000e kod sebe. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3551 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 1492 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 2000€ je samo ovo što se vidi spolja, da se dobro uradi treba još para 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1781 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 410 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve vise pijanih, nadrogiranih goveda u saobracaju, jebala ih drzava napr.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12388 Napisano Decembar 5, 2023 4_tocka_i_karoserija, 2366 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan U brate... Sreća u nesreći je što te je udario tamo gde je auto najjači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 729 Napisano Decembar 5, 2023 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC ex-Maleficent Ducati Multistrada 1200s Blue Fury CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, jedan pijan a drugi navaren 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10589 Napisano Decembar 5, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3321 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Desmo je napisao: 2000€ je samo ovo što se vidi spolja, da se dobro uradi treba još para Da, bio danas procenitelj, sada čekam cifru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1668 Napisano Decembar 5, 2023 Vinyl rider, 880 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ovo komotno mogu ovde a i u temu "sta vas je iznerviralo" , kako ide zima i dan biva sve kraci i kraci - neizbezno je voziti po sumraku i mraku. Generalno sam uvek izbegavao nocnu voznju - zbog milion razloga , ali nekad mora i to ! FAROVI , pa hebo vas ........ pa jbt jel stvarno moguce da ima toliko tupavih i slepih kod ociju, toliko nezainteresovanih, letargicnih, kurcobolja, bahatih ............ da nisi u stanju dva prednja svetla da ustelujes, da namestis, da VIDIS bolje - NE !!! U susret ti idu sa rasparom svetla, jedno sija u hladnjak a drugim osvetljava put avionima. Onda se iza tebe zakaci budala sa istim (ili gorim) rasparom i vozi iza tebe jer ti osvetljavas put i sebi i njemu, smanjis brzinu - smanji i on, povecas brzinu(da ga se otreses) - on za tobom - JER BUDALA NEVIDI PUT A MRZI GA DA OTVORI HAUBU ili jos gore , da na dugmic malo spusti farove. Tu se otvara nova kategorija onih koji ugrade ksenone (da bi bolje videli) a nevide nista - pa voze sa ukljucenim dugim svetlima . Sto je mnogo - mnogo je. Trpis do neke granice. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6853 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 3091 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mene to isto nervira, pisao sam negde, ima neki kreten svako malo se sretnemo i opalim mu duga i nema sanse da ugasi duga, stalno vozi s dugim, ima i jedan noviji pikap, podigao farove ubi kako sija, od njega sam odustao, bas ima mnogo auta s losim farovima, ima neki klinac a3 stavio sve led sto moze na auto, to ubi kako sija al dzaba kad nema ko to da zaustavi da posalje instant na vandredni tehnički. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16191 Napisano Decembar 5, 2023 Integrisan, 8339 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad voze lomove izlupane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3551 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 1492 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Grnca said: FAROVI Sinoc situacija u naselju, u susret mi ide auto sa upaljenim dugim svetlima reko ajd neka ga procice necu da blicam, fino me zaslepio, a iza njega frajer sa skroz ugasenim svetlima oladio sam se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1668 Napisano Decembar 5, 2023 Vinyl rider, 880 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, RankoBg87 said: Mene to isto nervira, pisao sam negde, ima neki kreten svako malo se sretnemo i opalim mu duga i nema sanse da ugasi duga, stalno vozi s dugim, ima i jedan noviji pikap, podigao farove ubi kako sija, od njega sam odustao, bas ima mnogo auta s losim farovima, ima neki klinac a3 stavio sve led sto moze na auto, to ubi kako sija al dzaba kad nema ko to da zaustavi da posalje instant na vandredni tehnički. Ja se ozbiljno razmisljam da kupim Ladu Nivu i da na one celicne felne navarim metalne siljke (kao na Rimskim dvokolicama) i secem i razbijam druge automobile - mehanizam za takve mora da postoji 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1668 Napisano Decembar 5, 2023 Vinyl rider, 880 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, RankoBg87 said: Mene to isto nervira, pisao sam negde, ima neki kreten svako malo se sretnemo i opalim mu duga i nema sanse da ugasi duga, stalno vozi s dugim, ima i jedan noviji pikap, podigao farove ubi kako sija, od njega sam odustao, bas ima mnogo auta s losim farovima, ima neki klinac a3 stavio sve led sto moze na auto, to ubi kako sija al dzaba kad nema ko to da zaustavi da posalje instant na vandredni tehnički. Pa odatle su i dosli takvi, kakav crni vanredni tehnicki - PRESA , odatle se nece vratiti sigurno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6853 Napisano Decembar 6, 2023 Drug član, 3091 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas sad za presu, imam 4 auta, starosti od 32 do 13 god i niko mi nikad blicnuo nije, sve moze da se uradi i lepo podesi al narod prosto zabole za to, njemu ne smeta. Najgora kombinacija na los far kad upale i maglenke, s takvima prosto mora da se uzvrati bahato, drugar ima sleper i kad popali one reflektore na krovu to radi rengen odmah i jos se bune sto si im uzvratio. Mogu svasta u saobracaju da istrpim al farove ne mogu, letos na motoru susretnem se sa autobusom, vreme koje je bilo potrebno da se radnja izmedju nas dva zavrsi ja sam vozio bukvalno slep, kad smo bili bas blizu poceo sam da kocim i bukvalno stao posto me zaslepeo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3781 Napisano Decembar 6, 2023 Drug član, 1297 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, RankoBg87 je napisao: ...Najgora kombinacija na los far kad upale i maglenke... Sinoć baš, sumrak ali je grad lepo osvetljen, vozim klinca na trening i u uskoj ulici lik stao kontra okrenut (u mojoj traci, okrenut prema meni) u nekoj od ovih modernih 'soft džip' varijanti, sa upaljenim: farovima, fabričkim maglenkama dole, i aftermkt svetlima na krovu. Čoveče, dok sam čekao da prođu vozila iz drugog smera mislim da mi je posvetleo kožu za dve nijasnse, oči mi je usrao jedno 20% nepovratno, i ugrejao me po licu i rukama kao sunce... Malom sam stavio ruku preko lica i očiju dok nisam prošao da mi ne povredi dete. Koji to moždani sklop treba da bude da se tako ponaša nikad mi neće biti jasno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7646 Napisano Decembar 6, 2023 Ne silazi, 6770 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Bahati mamlaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 427 Napisano Decembar 6, 2023 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Samo ću ostaviti ovo ovde 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12388 Napisano Decembar 6, 2023 4_tocka_i_karoserija, 2366 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja za farove kukam godinama. Nekad sam najviše voleo da vozim noću, sad izbegavam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8663 Napisano Decembar 6, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jeste vi primetili da ovi sad gradski autobusi ubijaju svetlima?Što kaže Ranko na slepo voziš dok se mimoidjete... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1733 Napisano Decembar 6, 2023 Drug član, 924 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan A od nazad se jedva primete, skroz tamna svetla, ili prljavo ili ne rade dobro na nekim. Prava kombinacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...