Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Vlasnik sajta, 5502 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Momci, ako počne gumica da radi, može i vas "slučajno" obriše. Bolje pripazite na ponašanje. :neznam: :dil:

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 10661 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Aj pauza do sutra ljudovi.
Energija da se preusmeri u kicenje kuce i pretrazivanje gadzeta za motor!

Sent from my M2003J15SC using Tapatalk

• Podržavam 1

• Malinar u pokusaju, 1836 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050
18 hours ago, Pedja1971 said:

Јој људи, мене срамота да глумим главобољу и вратобољу... Да отварам боловање, нећу... Боли, боли јбг, али жива глава, ништа поломљено, мотор је цео, да не малеришем ни себе ни друге... Нека осигурање среди машину, ја сам већ сређен (сређују ме и жена и деца за све паре, више ништа ни на слово "м" не смем да поменем, а камоли мотор...).

Ni ja nikada nisam hteo da foliram, sujeveran sam i smatram da tako čovek navlači sebi bolest, maler i bedu na vrat. Tudje mi ne treba, za svoje se borim...

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 5

• nekrunisani kralj moto cigana, 3321 postova
  • Motocikl: 4x4

Udari me pijana budala Dasterom pre 2 sata na 500m od kuće, 100% kriv. Bila policija. Kaže lik nije me video. Kaže mu policajac da je imao sreće što nije udario mali auto, možda bi bilo mrtvih. Daster nije u voznom stanju, sve mu curi. Ja Navaru dovezao, ali i meni nešto curi, možda tečnost za šoferku ili negde hladnjak. Sutra kreće igranka sa procenom... 

Kaže lik da ne zovem policiju, pijan je. Da plati. Pitam ga da li ima 2.000e kod sebe. 

IMG_20231204_224459.jpg

IMG-4cb37966ea3e3ed3e0a1583d14fb054d-V.jpg

• Tužan 12

• Svrati ponekad, 236 postova
  • Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC ex-Maleficent Ducati Multistrada 1200s Blue Fury CBR 1100XX

Strasno, jedan pijan a drugi navaren :lol:

• Haha 1

• nekrunisani kralj moto cigana, 3321 postova
  • Motocikl: 4x4
Pre 16 sati, Desmo je napisao:

2000€ je samo ovo što se vidi spolja, da se dobro uradi treba još para

Da, bio danas procenitelj, sada čekam cifru 

• Vinyl rider, 880 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина

Ovo komotno mogu ovde a i u temu "sta vas je iznerviralo"  ,  kako ide zima i dan biva sve kraci i kraci - neizbezno je voziti po sumraku i mraku. Generalno sam uvek izbegavao nocnu voznju - zbog milion razloga , ali nekad mora i to !

FAROVI , pa hebo vas ........ pa jbt jel stvarno moguce da ima toliko tupavih i slepih kod ociju, toliko nezainteresovanih, letargicnih, kurcobolja, bahatih ............ da nisi u stanju dva prednja svetla da ustelujes, da namestis, da VIDIS bolje - NE !!!  U susret ti idu sa rasparom svetla, jedno sija u hladnjak a drugim osvetljava put avionima. Onda se iza tebe zakaci budala sa istim (ili gorim) rasparom i vozi iza tebe jer ti osvetljavas put i sebi i njemu, smanjis brzinu - smanji i on, povecas brzinu(da ga se otreses) - on za tobom - JER BUDALA NEVIDI PUT A MRZI GA DA OTVORI HAUBU ili jos gore , da na dugmic malo spusti farove. Tu se otvara nova kategorija onih koji ugrade ksenone (da bi bolje videli) a nevide nista - pa voze sa ukljucenim dugim svetlima .

Sto je mnogo - mnogo je. Trpis do neke granice.

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 2

• Drug član, 3091 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Mene to isto nervira, pisao sam negde, ima neki kreten svako malo se sretnemo i opalim mu duga i nema sanse da ugasi duga, stalno vozi s dugim, ima i jedan noviji pikap, podigao farove ubi kako sija, od njega sam odustao, bas ima mnogo auta s losim farovima, ima neki klinac a3 stavio sve led sto moze na auto, to ubi kako sija al dzaba kad nema ko to da zaustavi da posalje instant na vandredni tehnički. 

• Podržavam 1

• Drug član, 1492 postova
  • Motocikl: Air cooled flat six
23 minutes ago, Grnca said:

FAROVI

Sinoc situacija u naselju, u susret mi ide auto sa upaljenim dugim svetlima reko ajd neka ga procice necu da blicam, fino me zaslepio, a iza njega frajer sa skroz ugasenim svetlima oladio sam se :lol:

• Sviđa mi se 1

• Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина
7 minutes ago, RankoBg87 said:

Mene to isto nervira, pisao sam negde, ima neki kreten svako malo se sretnemo i opalim mu duga i nema sanse da ugasi duga, stalno vozi s dugim, ima i jedan noviji pikap, podigao farove ubi kako sija, od njega sam odustao, bas ima mnogo auta s losim farovima, ima neki klinac a3 stavio sve led sto moze na auto, to ubi kako sija al dzaba kad nema ko to da zaustavi da posalje instant na vandredni tehnički. 

Ja se ozbiljno razmisljam da kupim Ladu Nivu i da na one celicne felne navarim metalne siljke  (kao na Rimskim dvokolicama) i secem i razbijam druge automobile - mehanizam za takve mora da postoji

• Haha 1
  • Podržavam 1

14 minutes ago, RankoBg87 said:

Pa odatle su i dosli takvi, kakav crni vanredni tehnicki - PRESA , odatle se nece vratiti sigurno  !!!

• Drug član, 3091 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Nije bas sad za presu, imam 4 auta, starosti od 32 do 13 god i niko mi nikad blicnuo nije, sve moze da se uradi i lepo podesi al narod prosto zabole za to, njemu ne smeta.
Najgora kombinacija na los far kad upale i maglenke, s takvima prosto mora da se uzvrati bahato, drugar ima sleper i kad popali one reflektore na krovu to radi rengen odmah i jos se bune sto si im uzvratio.
Mogu svasta u saobracaju da istrpim al farove ne mogu, letos na motoru susretnem se sa autobusom, vreme koje je bilo potrebno da se radnja izmedju nas dva zavrsi ja sam vozio bukvalno slep, kad smo bili bas blizu poceo sam da kocim i bukvalno stao posto me zaslepeo.

• Podržavam 3

• Drug član, 1297 postova
  • Motocikl: Uly
Pre sat vremena, RankoBg87 je napisao:

...Najgora kombinacija na los far kad upale i maglenke...

Sinoć baš, sumrak ali je grad lepo osvetljen, vozim klinca na trening i u uskoj ulici lik stao kontra okrenut (u mojoj traci, okrenut prema meni) u nekoj od ovih modernih 'soft džip' varijanti, sa upaljenim: farovima, fabričkim maglenkama dole, i aftermkt svetlima na krovu.

Čoveče, dok sam čekao da prođu vozila iz drugog smera mislim da mi je posvetleo kožu za dve nijasnse, oči mi je usrao jedno 20% nepovratno, i ugrejao me po licu i rukama kao sunce... Malom sam stavio ruku preko lica i očiju dok nisam prošao da mi ne povredi dete.

Koji to moždani sklop treba da bude da se tako ponaša nikad mi neće biti jasno...

• Tužan 1

• Drug član, 924 postova
  • Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V)

A od nazad se jedva primete, skroz tamna svetla, ili prljavo ili ne rade dobro na nekim. Prava kombinacija.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja