Satelis 17628 Napisano Maj 15, 2022 Integrisan, 9744 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cika u avtu oko 55god. zena mu neka suvozač. Dal je hteo da se pred njom pokaze, dal je hteo meni da dokaže nešto .... ko ce ga znati. Ja taj puteljak znam napamet, kolima kad idem sve je 2-3 brzina max jer ima krivina i bas je uzan, negde neko mora da sidje točkom ne bi li se mimoišli. Dva bambusa napinju gde ne treba, mora doc do sranja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12471 Napisano Maj 16, 2022 4_tocka_i_karoserija, 2370 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja opet nizbrdo bajsom, 40+ km/h. U suprotnoj traci traktor ide u mom pravcu(znaci on ide u kontra smeru). Prikolica natovarena balama sena, znam da ne vidi ništa iza sebe, znam da sam u problemu, i odmah kočim. Praktično u istom momentu traktorista mota desno da udje u dvorište, i kad su mu prednji točkovi stigli do ruba asfalta, lik tad zastaje i kao gleda iza sebe!!? Samo sreća da dovoljno dugo vozim po Srbiji pa znam da je traktor=nevolja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 17411 Napisano Maj 25, 2022 Ne silazi, 1470 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Jebote da ne verujes,covek parkirao u sred kruznog toka da natoci vodu na cesmi u balone,nismo Njujork,ali brate kruzni tok pa nek je i u sred sela,da ne pricam da je na 15m od kruznog toka na svaku stranu parking prazan,da sam pandur ne bih ga pustio 3 meseca iza resetaka. 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10573 Napisano Maj 25, 2022 Drug član, 1055 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan iz naftalina, čisto da prodrmamo temu 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5992 Napisano Maj 25, 2022 Drug član, 1425 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Danas na bulevaru vozim laganica kao inače, lik u Alfi iz kontra smera prelazi punu, pretiče auto i pravo na mene, ok, malo se pomerim da prođe gospodin, samo se pitam šta je mislio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3415 Napisano Maj 25, 2022 Drug član, 1025 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan /rt-og.png Rio Tinto Serbia RIOTINTOSERBIA.COM Iskoči mi, i to na ćirilici. Ko je bahat i mamlaz, zaključite sami. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12471 Napisano Maj 27, 2022 4_tocka_i_karoserija, 2370 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Na putu do Crne Gore pokazah srednji prst više puta debilima koji me na razne načine namerno nateraju da kočim/se sklanjam. Taman toliko poludim na bahatu stoku da moram na neki način da ih opsujem da znaju da im spominjem familiju, ali i dalje ne poludim dovoljno da se okrenem, pa ih stižem...plašim se da ne dođem do tog stadijuma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1446 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Kretenčina u Maseratiju juče kod Forma Ideale na autoputu, iz krajnje desne u krajnju levu, pun gas - puna kočnica, tako više puta. Revbomb debila, vidim okrenu se da pogleda srednji retrovizor i samo nastavi pravo. Pretičem ga, idem paralelno sa njim, gledam ga - drži volan i gleda pravo. Propisno me je iznervirao, taman kad sam mislio da će mi dobro doći karbonske oplate na rukavicama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 988 Napisano Maj 27, 2022 Zainteresovan, 753 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Bili @godovic i ja da okrenemo jedan krug kroz Kosovo, Albaniju i C. Goru. Neverovatno koliko puta u Albaniji (Skadar-Milot) su preticali i isli na nas. Ranije nije bilo tako. Navikne covek. Dzaba nervoza. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17564 Napisano Maj 27, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Juče nas desetak motora idemo prema Beogradu (srednjom trakom) brzinom oko 110-120 km/h, kad nas u prilično oštroj levoj (i nevidljivoj) krivini sa desne strane (trakom za spora vozila) "prešiša" kolega motorista sa najmanje 180km/h. Da je negde ispred bio neki kamion (koji nije bio vidljiv od kolone vozila u srednjoj traci) kolega bi završio u crnoj hronici. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6204 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 1248 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Na Obrenovačkom putu, sa mojom "skvo" na leđima, sustižem autobus koji naglo skreće u levu moju traku. U reko mamu ti.. Kad vidim on obilazi našeg kolegu na bajku, koji pritom vozi laganini, možda 80. Autobus se vraća u desnu traku i da kolega nije prikočio, ovaj bi ga oduvao zadnjim krajem. Dam gas i stignem autobus, i na otvoreno prozorče mu viknem da mi se napase muda. Kaže mi skvo da sam ja bahati mamlaz. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10650 Napisano Maj 27, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3321 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.5.2022. at 23:24, Zuba87 je napisao: До сада нису бринули о другима, сада ни о себи не воде рачуна. Ovo potpisujem. Poslednjih meseci vozim Navaru, a kolega naš od koga sam kupio još stavio distancere i u visinu i u širinu, jednom rečju grdosija, upadljivo, veeeliko... Koliko mi nepažljivih izleće, skreće, ljudi su postali sumanuti i izgubljeni. Staviću neku zum kameru da napravim kolaž izgubljenih faca dok im sviram i kočim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 939 Napisano Maj 27, 2022 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan Nema mesta nerviranju u saobracaju, a pogotovo nekom vidu revansizma, ali opet s jedne strane ne mozes cutati, pardon, ne smes cutati, a s druge, kako uopste dopreti do konjskog mozga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 939 Napisano Maj 28, 2022 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan Superheroj Deda Mraz u Parizu Jedan od boljih video klipova koje sam video gde, zamislite, Deda Mraz juri kroz Pariz za devojkom koja je pokupila automobilom osobu na pesackom prelazu. Nakon pokusaja zaustavljanja agresivnim pristupom, promenio je nastup i naisao na policiju koja uspeva da mu pomogne. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8960 Napisano Jun 3, 2022 (promenjeno) Drug član, 3073 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Šta li se ovo događa u saobraćaju meni nije jasno ... Kratka vožnjica van grada i dve vrlo neprijatne situacije. Prvo pregledna raskrsnica ispred nekog sela, krećem se putem sa prvenstvom a u susret mi dolazi tamić. Ja skrećem desno , njemu radi takođe desni žmigavac. U milisekundi mi je nešto sumnjivo (vidim da deda za volanom razgovara sa saputnikom kao da je na slavi) i već sam na kočnici i u tom trenutku deda mota levo dok mu radi desni žmigavac i prolazi na pola metra od mog točka kao da je sam na svetu ... Još gore je to što i da je dao levi žmigavac - opet ja imam prvenstvo prolaza ... Ulazim kasnije u grad Somborskim bulevarom (3 trake) i primetim da pikap ispred mene ide levo desno po srednjoj. Dok ga obilazim gledam klinca od 20 - 25 godina kako sa obe ruke drži telefon ispred lica (kuca poruku) i vozi laktovima, naslonjen na volan. Sledeća scena - uljučuje se neko na raskrsnici u levu traku, i ja se vraćam u srednju na 50ak m ispred pikapa. U tom trenutku grupa dece koja stoji nezainteresovano pored pešačkog odlučuje da pretrči... Nemam gde da izbegnem, kočim naglo i sav u grču čekam da me lupi ovaj od pozadi... Srećom uspeva da stane. Kroz glavu mi prolazi Prokin udes koji sam video pre neki dan I šta mogu ? Samo da se smirim i požalim se ovde ljudima da izbacim to iz sebe da mi bude malo lakše Promenio Jun 3, 2022 član antir3ality Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17564 Napisano Jun 3, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, antir3ality je napisao: Šta li se ovo događa u saobraćaju meni nije jasno ... Kratka vožnjica van grada i dve vrlo neprijatne situacije. Prvo pregledna raskrsnica ispred nekog sela, krećem se putem sa prvenstvom a u susret mi dolazi tamić. Ja skrećem desno , njemu radi takođe desni žmigavac. U milisekundi mi je nešto sumnjivo (vidim da deda za volanom razgovara sa saputnikom kao da je na slavi) i već sam na kočnici i u tom trenutku deda mota levo dok mu radi desni žmigavac i prolazi na pola metra od mog točka kao da je sam na svetu ... Još gore je to što i da je dao levi žmigavac - opet ja imam prvenstvo prolaza ... Ulazim kasnije u grad Somborskim bulevarom (3 trake) i primetim da pikap ispred mene ide levo desno po srednjoj. Dok ga obilazim gledam klinca od 20 - 25 godina kako sa obe ruke drži telefon ispred lica (kuca poruku) i vozi laktovima, naslonjen na volan. Sledeća scena - uljučuje se neko na raskrsnici u levu traku, i ja se vraćam u srednju na 50ak m ispred pikapa. U tom trenutku grupa dece koja stoji nezainteresovano pored pešačkog odlučuje da pretrči... Nemam gde da izbegnem, kočim naglo i sav u grču čekam da me lupi ovaj od pozadi... Srećom uspeva da stane. Kroz glavu mi prolazi Prokin udes koji sam video pre neki dan I šta mogu ? Samo da se smirim i požalim se ovde ljudima da izbacim to iz sebe da mi bude malo lakše Bez nervoze, navići ćeš se. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12471 Napisano Jun 4, 2022 4_tocka_i_karoserija, 2370 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je stanje u saobraćaju u poslednjih dve godine gore nego ikad. S tim što ja to povezujem sa kvalitetom rada policije - bukvalno ne rade ništa, osim što na šablon pišu prijave da ispune kvotu. Ja ne pamtim da sam čuo da je nekom policija napisala kaznu za korišćenje telefona, nevezivanje pojasa, neispravna svetla... Sve ono što je "na sitno" odavalo utisak da saobraćajna policija radi nešto. Sad im se sve svodi na šablonske fore - znaju da će gomila ljudi da vozi preko 50 niz Čukaričku padinu ili ispod mosta na Adi, i tu montiraju radar. Nema veze što niko ne pamti da se tu ikad desio udes. Nema veze što na svakoj raskrsnici svakog dana jedan saobraćajac može ceo dan da piše kazne za korišćenje telefona dok je vozilo u pokretu - jbg, osim ako se nešto ne desi baš pred kamerama pod uglom koji hvata vozača s telefonom u rukama, nemoguće je dokazati da je drndanje telefona uzrok nečega. Samim tim, toga nema u statistici, i njih baš zabole što svi vidimo da pola ljudi drnda telefon dok vozi. Idu na "siguricu" - pijani i drogirani se lako dokažu, za ovo se treba cimati ako vozač ospori pa se ide na sud. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 581 Napisano Jun 4, 2022 Zainteresovan, 336 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je dobio 2 kazne za telefon. U razmaku od par nedelja. Posle druge je kupio i slusalicu. Prvu je dobio prosle godine u septembru, sledecu da l krajem sept ili u novembru. 2x 5.000din, nakon toga je uzeo slusalicu za 2000 i sad je miran. Dakle treba samo lupati po dzepu i svi cemo se dovesti ured. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26206 Napisano Jun 4, 2022 Integrisan, 10661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mehanicar Becekija! Menja zadnji tocak u Q1, izvuce covek osivnu i baci je o beton! Pravo na navoj, skakuce, zvoni... Bahati mamlaz 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16290 Napisano Jun 4, 2022 Integrisan, 8362 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To kod nas telefonima je epidemija. Mnogo viđam i da se deca voze bez sedišta. Okače se na prozor ili između prednjih sedišta. Još nešto bih podelio ali ovo je više moj lični utisak. U poslednje vreme kada imam neku situaciju u saobraćaju vidim da ljudi sa namerom oduzimaju prednost, uleću u makaze i sl. Ja razumem i vozim sa predpostavkom da će neko pogrešiti pa držim odstojanje ili kočim kad vidim nešto čudno. Desi se svakome, ali namerno... Možda psiholog da objasni, ja ne mogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16906 Napisano Jun 4, 2022 moto merkat °°, 5030 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, zaludan je napisao: S tim što ja to povezujem sa kvalitetom rada policije - bukvalno ne rade ništa, osim što na šablon pišu prijave da ispune kvotu. Dokazano! Setimo se kada je pocelo vezivanje pojasa, folije na stakla su lepili kako stignu - kada je pocela policija pisati kazne i skidati tablice dovelo se malo u red, isto treba sa rastelovanim svetlima i ksenoncinama ALI rezervne sijalice su izbacene iz obavezne opreme i sada verovatno zakonski ne mogu sankcionisati ni ono djubre od led/ksenona. Ubedjen sam da niti jedan saobracajac u karijeri nije napisao kaznu za oduzimanje prednosti ... i onda pitanje sto bi vodili racuna u saobracaju. Ili ce opet baciti kosku da jedni druge prijavljujemo, ne bi me cudilo, vec vidjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12471 Napisano Jun 4, 2022 4_tocka_i_karoserija, 2370 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Tarmi636 je napisao: Drugar je dobio 2 kazne za telefon. U razmaku od par nedelja. Posle druge je kupio i slusalicu. Prvu je dobio prosle godine u septembru, sledecu da l krajem sept ili u novembru. 2x 5.000din, nakon toga je uzeo slusalicu za 2000 i sad je miran. Dakle treba samo lupati po dzepu i svi cemo se dovesti ured. Gde živi drugar leba ti?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 581 Napisano Jun 4, 2022 Zainteresovan, 336 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Novi Sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4901 Napisano Jun 4, 2022 (promenjeno) Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan I moja žena prošle sedmice za mobilni dobila. Kumu jesenas pokucao policajac na motoru na prozor dok je sa mnom pričao - pita ga ko ti duguje 10.000? Motoristu viđam redovno kad je gužva od aerodroma ka gradu, ide zaustavnom i snima ko priča na mobilni i odvaja, verovatno i za pojas gleda... Promenio Jun 5, 2022 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17628 Napisano Jun 4, 2022 Integrisan, 9744 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 15.4.2022. at 10:38, Satelis je napisao: Drugar ma dva polovna vozila, jedno vozilo košta 2.000€, drugo 20.000€. Lošu naviku ima da cacka telefon cim stane na semafor i onda ja moram da ga opomenem da je zeleno, često se zakacimo oko toga jer me nervira. Losa navika dosla na naplatu! Pre neki dan pomenuti drugar izazvao je manji lancani udes na autoputu. Pored njegovog vozila stradala su jos dva automobila. Drugar je dobro, iscasenje stopala ima jer je upiro ko mazga o papucu kocnice ali kasno. Kaze.... nece vise da vidi telefon dok vozi.... ahaaa mislim s ekako da ne, mozda nece prvih metar dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...